Header Ads

UNICS LEGAL SERVICES : ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook / Οι «πρόθυμοι σκλάβοι» κι οι «Φύλακες της Αρετής»!



Ο Κυριάκος Κόκκινος πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία στο άλμπουμ: ΕΛΛΑΣ από το χρήστη Κυριάκος Κόκκινος.

Οι «πρόθυμοι σκλάβοι» κι οι «Φύλακες της Αρετής»!
Έλληνες, αδελφοί μου, δεχόμαστε μία ανεπανάληπτη επίθεση σε πνευματικό, ψυχολογικό και υλικό επίπεδο από τις δυνάμεις που μισούν ό,τι το Ελληνικό και τον πολιτισμό, που συνδέεται με το Πνεύμα και το Λόγο!!! Μέρος της επίθεσης είναι η προσπάθεια συρρίκνωσης της Ελλάδας, με ανάδειξη ενός εχθρικού τόξου γύρω μας κι η εξαφάνιση των ιστορικών , γλωσσικών, πολιτισμικών και πνευματικών ερεισμάτων του Ελληνισμού!
Το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων από μόνο του αν δεν χαρακτηριστεί γελοίο , σίγουρα στερείται της βαρύτητας που προσπαθούν να του προσδώσουν, εμφανίζοντας ένα ιστορικό ψέμα , στο οποίο στηρίχθηκε το ιδεολόγημα της κομμουνιστικής διεκδίκησης δημιουργίας μιας κατασκευασμένης ιδεολογικά και με πολιτική σκοπιμότητα κομμουνιστικής Μακεδονίας, στερούμενης της Ελληνικότητάς της και του πολιτισμού της, ως βάση κάποιας ανούσιας πολιτικής διαπραγμάτευσης! Τα ιστορικοπολιτικά δεδομένα άλλαξαν βέβαια μετά από έναν αιώνα, αλλά οι προπαγανδιστές των ψευδών, δεν πτοούνται και συνεχίζουν το έργο της διάδοσης του χάους και της αταξίας μεταξύ των λαών και των ανθρώπων!
Η αλήθεια που αποκρύπτεται με μεγάλη προσπάθεια, συνδέεται με τον σκοτεινό και αδιαφανή διεθνή πόλεμο, κατά των Αρχών του Ελληνισμού, που αποτελούν κτήμα και πυλώνες πολιτισμού και πνευματικότητας όλης της Ανθρωπότητας. Έτσι με το πρόσχημα κι υπό το προπέτασμα της όποιας Συμφωνίας των Πρεσπών και της επίλυσης του ονοματολογικού, επιχειρούν κάποιες δυνάμεις να αποκτήσουν την ευκαιρία χειρουργικών επεμβάσεων στον πυρήνα της Εθνικής Ψυχής, εκεί βαθιά στην καρδιά των Ελλήνων, όπου φωλιάζει η πίστη κι η αγάπη στην πατρίδα και στο πεπρωμένο του Έλληνα, που είναι διαχρονικά να υπερασπίζεται την Ελευθερία, το Δίκαιο και την Αρετή!
Κι επειδή είναι δύσκολο να σκάψουν οι βέβηλοι τόσο βαθιά, ανακαλύπτουν τους πρόθυμους εφιάλτες, πρόσωπα που με θλίψη ανέδειξε και πάλι η εθνική συλλογικότητα, ως απόβλητους όμως στη λαϊκή συνείδηση κι όχι ως ηγέτες της, για να σκάψουν αυτοί , μεταμφιεσμένοι σε ταγούς των Ελλήνων, ζητώντας μάλιστα και τη συναίνεση και τη βοήθειά μας στο καταστροφικό τους έργο, για να ξεθεμελιώσουν τα Άγια των Αγίων!
Αυτοί οι «πρόθυμοι σκλάβοι», βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, στρατιωτικοί μετά ή άνευ πουλάδων, ανέλαβαν εργολαβικά στη σύγχρονη εποχή, να γκρεμίσουν μέσα από το δικό τους θλιβερό υπόδειγμα δουλικότητας και υποταγής στα πλέον χαμηλά γαιώδη πάθη, τα ζωτικά μας εφόδια, την Πίστη , τη Φιλοπατρία κι ό,τι θα έπρεπε να φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού και να αποτελεί την κοινή άσβεστη πνευματική μας εστία !
Στη συνωμοσία των «προθύμων του ολέθρου» καλώ πανστρατιά των «Αδελφών του Φωτός και Φυλάκων της Αρετής», γιατί αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία αφύπνισης και ενεργοποίησής μας για το καλό όλου του Κόσμου και όχι μόνον της Ελλάδας μας!
Όλοι αύριο στο Σύνταγμα και μετά στους αγώνες της καθημερινότητας, όρθιοι, μαζί ενωμένοι, καθαρμένοι των παθών, θεμελιωμένοι στην Αρετή και το Καλό, με την ψυχή δυνατή, ελεύθερη και σε ιερό αναβρασμό, με τα πνευματικά μας σύμβολα και τις σημαίες των υψηλών μας αξιών, να υπερασπίσουμε τον πολιτισμό και τις αρχές της ζωής!
Δεν αξίζει ούτε σε εμάς, ούτε στις αξίες μας, να θαφτούν στη λήθη, αλλά να διαδοθούν με έμπρακτη βίωση στα πέρατα του Κόσμου!
Ποιός σας είπε ότι ζούμε σε κόσμο ειρήνης;
Ποιός σας είπε ότι θα παύσουμε να είμαστε κάθε στιγμή στόχοι ενός πολέμου, στον οποίο διακυβεύεται το Πνεύμα των Ελεύθερων Ανθρώπων;
Αυτό κι αν είναι μία ακόμη ευκαιρία να διατρανώσουμε ποιών απόγονοι είμαστε!!!

Κυριάκος Κόκκινος-Δικηγόρος

Πρόεδρος Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων (ΟΥΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια