Header Ads

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ Οι Αριστεροί της Κυβέρνησης να ακουστεί και διέταξαν τον καταιγισμό με τα ληγμένα καπνογόνα σε μια Πανεθνική Λαϊκή Σύνοδο, που έγινε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 επί Κυβερνήσεως Αλ. Τσίπρα ενάντια στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ

Οι Αριστεροί της Κυβέρνησης να ακουστεί και διέταξαν τον καταιγισμό με τα ληγμένα καπνογόνα σε μια Πανεθνική Λαϊκή Σύνοδο, που έγινε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 επί Κυβερνήσεως Αλ. Τσίπρα ενάντια στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Υπάρχουν Ηθικοί Αυτουργοί που έδωσαν τις εντολές για ρίψη Χημικών, Υπάρχει Πολιτική Προϊστάμενη, που στάθηκε ανίκανη να αποτρέψει ή να περιμαζέψει προληπτικά με την Αστυνομία 30 μπαχαλάκηδες, που έστειλαν τα παιδιά του Λαού των ΜΑΤ στα Νοσοκομεία, υπάρχει Διοικητικός Αρχηγός της Αστυνομίας, που θα έπρεπε να πετάξει στα σκουπίδια την εντολή ανακοίνωσης περί 60.000 περίπου ατόμων στο Συλλαλητήριο, όταν βούλιαξε το Σύνταγμα από τον ξεσηκωμό του Έθνους… Όλοι αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη και στον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό…

Η τελευταία ομιλία που διακόπηκε από τα δακρυγόνα είναι η ακόλουθη:

Αδέρφια Ελληνίδες και Έλληνες,
Εμείς, ο ελληνικός λαός, ο κυρίαρχος και το αφεντικό της χώρας, θα αφήσουμε ή θα εμποδίσουμε την ολοκλήρωση της εθνοκτόνου Συμφωνίας των Πρεσπών;
Η “Ελληνική” “Βουλή των προθύμων” έχει ήδη αποφασίσει, έχει μαγειρέψει και ετοιμάζεται με μία πράξη της, την κύρωση της “Συμφωνίας των Πρεσπών”,
να διαπράξει δύο μεγάλα εγκλήματα:
• 1ον: Ετοιμάζεται να παραχαράξει και να προδώσει τη βούληση του ελληνικού λαού, πλαστογραφώντας την.
Ετοιμάζεται, να ακυρώσει de facto τη Δημοκρατία, με ό, τι αυτό σημαίνει για όλα τα θέματα που τυραννούν τον ελληνικό λαό.
Από την Οικονομία, ως την Εθνική Άμυνα του.
• 2ον: Ετοιμάζεται να παραδώσει σε αλλόφυλους, τα απαράδοτα.
Αυτά που δεν παραδίδονται ούτε και μετά από πολεμική ήττα:
Την ελληνικότητά της Μακεδονίας, μαζί με την ένδοξη ιστορία της και τη μελλοντική αμφισβήτηση της εδαφικής της κυριαρχίας.
Και όλα αυτά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι τρέχουσες γεωπολιτικές επιδιώξεις των “προστατών” μας, συνεταίρων και συμμάχων που, στο όνομα της Ειρήνης, οργανώνουν πόλεμο!
Θα επιτρέψουμε αυτό το διπλό εθνικό έγκλημα; Ή θα κάνουμε πράξη αυτό που αποφασίσαμε στα μεγάλα συλλαλητήρια; Είμαστε ή δεν είμαστε, εμείς, ο κυρίαρχος λαός, το αφεντικό της χώρας; Το ερώτημα απευθύνεται στον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα.
Όσοι λέμε ΟΧΙ και είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εξευτελισμό της Δημοκρατίας μας και την παράδοση της Μακεδονίας μας, καλούμαστε από την Ιστορία μας, από τις θυσίες των προγόνων μας και από το Σύνταγμα (άρθρο 120.2 & 4) να αναλάβουμε δράση.
Αδέρφια Ελληνίδες και Έλληνες.
Τα λόγια τελείωσαν. Μετά την υβριστική αγνόηση της Δημοκρατίας που επέδειξε ο φασισμός των κυβερνώντων απέναντι στην πρωτογενή λαϊκή βούληση που εκφράσθηκε με τα μεγάλα συλλαλητήρια που εμείς, ο λαός, δημιουργήσαμε, η ΜΟΝΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ να γίνει για να αποτρέψει τον εξευτελισμό, τόσο της Δημοκρατίας όσο και της εθνικής μας υπόστασης, είναι μία:
Στις επόμενες λίγες μέρες που μένουν για την αισχρή πράξη της κύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών», θα τους πάρουμε τα μολύβια από τα χέρια. Πως θα γίνει αυτό; Σήμερα, βρίσκονται εδώ πολίτες που έφθασαν από κάθε μέρος της Ελλάδας με περισσότερα από τρεις χιλιάδες λεωφορεία. Από αύριο, σε κάθε πόλη της Ελλάδας, κάθε λεωφορείο γίνεται ο πυρήνας της πόλης του που μαζεύεται κάθε μέρα και αποφασίζει για τις ενέργειές του.
Το κεντρικό σημείο αναφοράς, παραμένει η γνωστή σε όλους σας Facebook Σελίδα της Επιτροπής Αγώνα.
Το παράδειγμα του Δημάρχου του ηρωϊκού Δοξάτου Δράμας που μας μίλησε, ο οποίος την επομένη της υπογραφής της «Συμφωνίας των Πρεσπών», έκλεισε το Δήμο του, ας γίνει παράδειγμα σε κάθε Δήμαρχο και σε κάθε πολίτη.
Η σημερινή ανεπανάληπτη πανελλαδική και παλλαϊκή αυτή εθνοσυνέλευση, δεν είναι η κορύφωση και το τέλος του αγώνα για την αποτροπή της κύρωσης της επαίσχυντης «Συμφωνίας των Πρεσπών».
Είναι η αρχή του!
Σας πληροφορώ ότι, μεγάλες κοινωνικές ομάδες βρίσκονται ήδη «στο πόδι».
• Οι αγρότες ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους.
• Σύσσωμος ο Κλήρος της Εκκλησίας της Ελλάδας βρίσκεται στο πλευρό μας.
• Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα περιμένουν ένα σύνθημα.
• Μικρομεσαίοι επαγγελματίες αδημονούν να συνεισφέρουν.
• Οι Δήμαρχοι της Μακεδονίας και όχι μόνο είναι έτοιμοι να στηρίξουν κάθε προσπάθεια για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
• Η μαθητική κοινότητα “βράζει”.
Όλη η κοινωνία ΘΕΛΕΙ και ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ να ΔΩΣΕΙ κάτι στον αγώνα σωτηρίας της Μακεδονίας και της Δημοκρατίας.
Οι αγωνιστές του Μακεδονικού αγώνα και των διαχρονικών αγώνων για τη Δημοκρατία,που έχουν προσφέρει τη ζωή τους για εμάς, “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”, μας παρακολουθούν.
Ο μεγάλος μας ποιητής Ανδρέας Κάλβος, μας χαιρετά:
Όσοι το χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου
αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας άς έχωσι.
Θέλει αρετήν και τόλμην
η Ελευθερία.
___________

Η διακήρυξη – ψήφισμα το οποίο δεν παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λόγω των δακρυγόνων και το οποίο παραδόθηκετην επομένη είναι παραλεύρως:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΟΥ
Εμείς, η Πανεθνική λαϊκή Σύνοδος που εκπροσωπεί και τους απανταχού απόδημους Έλληνες, συγκεντρωθήκαμε εδώ, σήμερα, σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική συνέλευση για να δηλώσουμε ότι: η Μακεδονία είναι Ελλάδα και ως εκ τούτου αδιαπραγμάτευτη. Έτσι, δεν παραδίδουμε την ιστορία μας, το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά ούτε αντίστοιχη εθνότητα και γλώσσα σε αλλοεθνείς.
Η σημερινή Πανεθνική λαϊκή Σύνοδος αποτελεί συνέχεια των πάνδημων, μεγαλειωδών συλλαλητηρίων που έγιναν σε πλήθος πόλεων της Ελλάδος, εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού για την απόλυτη ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
Για το ίδιο θέμα υπήρξαν ψηφίσματα 43 δήμων της Μακεδονίας μας, κοινή δήλωση 22 Μητροπολιτών της Βορείου Ελλάδος, δήλωση του Αγίου Όρους, ενώ κατετέθησαν δημοσίως επιστολές, ψηφίσματα και εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφών Ελλήνων πολιτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μετά από όλες αυτές τις δημόσιες τοποθετήσεις του λαού δηλώνουμε ότι: Η «Συμφωνία των Πρεσπών» είναι άκυρη, καταστρέφει τη χώρα μας, είναι αντίθετη σε πολλές διατάξεις δημοσίου Διεθνούς Δικαίου και του Ελληνικού Συντάγματος και εκθέτει την πατρίδα μας σε άμεσο κίνδυνο διαμελισμού.
ΕΝΤΕΛΛΟΜΑΣΤΕ
Προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να τηρήσει το Άρθρο 1, παράγραφος 2 του Συντάγματός μας όπου ρητά αναγράφεται ότι:
«Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και την παράγραφο 3 που επιτάσσει, ότι:
«Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».
Έτσι τον καλούμε να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια για την ακύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών» με ύστατη πράξη την υποβολή παραίτησής του.
2) Προς την Κυβέρνηση, να αναγνωρίσει τον λανθασμένο χειρισμό του θέματος και να ακυρώσει αμέσως, πριν την εισαγωγή της στη Βουλή, τη «Συμφωνία των Πρεσπών», καταγγέλλοντας την σκοπιανή πλευρά για τις παραβιάσεις της «Συμφωνίας» αυτής, από την επομένη της υπογραφής της. Άλλως να διενεργήσει αμέσως Δημοψήφισμα.
3) Προς τη Βουλή των Ελλήνων, να εκφράσει τη δηλωμένη επί του θέματος λαϊκή βούληση, καταψηφίζοντας τη «Συμφωνία των Πρεσπών».
4) Προς τη Δικαιοσύνη, να διενεργηθούν αμέσως τα προβλεπόμενα από αρμόδιους εισαγγελείς με αντικείμενο τη διερεύνηση ποινικών αδικημάτων με σχέδιο, σκοπό και δόλο, από τους πολιτικούς εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο, όπως της εσχάτης προδοσίας, ενεργητικής ή παθητικής δωροδοκίας, πράγμα που αναφέρθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο, του σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας, και κατάχρηση κρατικής εξουσίας.
Παράλληλα, να καταγγελθούν διεθνώς και αρμοδίως όσοι συνήργησαν σε αυτήν τη διεθνή απάτη σε βάρος της χώρας μας, ώστε να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις και να απαιτηθούν αποζημιώσεις από αυτούς.
Η Πανεθνική λαϊκή Σύνοδός μας ψηφίζει αυτή τη Διακήρυξη με ακλόνητη πίστη στην πατρίδα και τη δημοκρατία, έτοιμη να τηρήσει όσα προβλέπει το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος, και ειδικά στην παράγραφο 4 όπου καθορίζεται ρητά: «Hτήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Πηγή : INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION


«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια