Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...



Άγιοι Θεόδωροι: Σύλληψη 38χρονου για ναρκωτικά και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα


Συνελήφθη, στις 8.2.2019 το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, πέντε (5) ναρκωτικά δισκία, καθώς κι ένα (1) αεροβόλο πιστόλι, τα οποία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.







Συνελήφθη 32χρονος για ναρκωτικά στο Λέχαιο

Συνελήφθη, στις 8.2.2019 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 32χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -19,5- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και ανεμιστήρα προσαρμοσμένο σε σωλήνα αλουμινίου.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε διαμέρισμα, παραπλεύρως της οικίας του, βρέθηκε μία (1) κατάλληλα διαμορφωμένη υφασμάτινη (νάιλον) ντουλάπα, η οποία χρησίμευε ως αποξηραντήριο κάνναβης και στο εσωτερικό της οποίας υπήρχαν -30- τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης και αντικείμενα που σχετίζονται με την αποξήρανση (αφυγραντήρας, ανεμιστήρας με λάμπες κ.ά.), τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο 32χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα

Ασφαλείας Κορίνθου.






Συνελήφθη 39χρονος στην Κόρινθο που εκκρεμούσε δικαστική απόφαση για κλοπή


Συνελήφθη, χθες (7.2.2019) το βράδυ, στο Ξυλόκαστρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, 39χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.





Λουτράκι: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οικία στο Λουτράκι

korinthosnews


Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 16.11.2018, στο Λουτράκι Κορινθίας.Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 51χρονης αλλοδαπής, για κλοπή.








Κόρινθος: Γυναίκα οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 40χρονο πεζό στον δρόμο των Εξαμιλίων

korinthosnews


Χθες (9.2.2019) στις 7.10 το απόγευμα, στο 2,2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κορίνθου- Εξαμιλίων Κορινθίας, Ι.Χ. Επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 42χρονη ημεδαπή, παρέσυρε πεζό, 40χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 40χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.








Μεγάλη Επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ Κορινθίας: Συνέλαβε 32χρονο και ανακάλυψε αυτοσχέδιο αποξηραντήριο κάνναβης

Συνελήφθη 32χρονος για ναρκωτικά στην Κορινθία

Κατασχέθηκαν ποσότητα και -30- τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης,

ζυγαριά ακριβείας και αντικείμενα που σχετίζονται
με την ξήρανση της κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (8.2.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 32χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, χθες (8.2.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -19,5- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και ανεμιστήρα προσαρμοσμένο σε σωλήνα αλουμινίου.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε διαμέρισμα, παραπλεύρως της οικίας του, βρέθηκε μία (1) κατάλληλα διαμορφωμένη υφασμάτινη (νάιλον) ντουλάπα, η οποία χρησίμευε ως αποξηραντήριο κάνναβης και στο εσωτερικό της οποίας υπήρχαν -30- τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης και αντικείμενα που σχετίζονται με την αποξήρανση (αφυγραντήρας, ανεμιστήρας με λάμπες κ.ά.), τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 32χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια