Header Ads

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝΔΗΛΩΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ

Η συμμετοχή μου στα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας στοχεύει στην ανάληψη του μεριδίου ευθύνης που μου αναλογεί ως πολίτη, στην αναγκαία και έμπρακτη ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και του (πολιτικού) τρόπου σκέψης που κυριαρχούσε τόσα χρόνια στο Δήμο Κορινθίων. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κόρινθο, ενώ τα τελευταία χρόνια κατοικώ στο Λέχαιο, κι έτσι γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του Δήμου μας.
Με τις οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες που έχω αποκτήσει εργαζόμενος επί είκοσι και πλέον χρόνια στον Τραπεζικό κλάδο της Κορίνθου, μα πάνω απ’ όλα με τις αρχές και αξίες που μου εμφύσησαν οι γονείς μου, Γεώργιος Στυλιανάκης και Δέσποινα Λαζοπούλου-Κλάδη, είμαι έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου, με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων. Για το Δήμο που μας αξίζει.
Σε αυτή την προσπάθεια, ευχαριστώ από την καρδιά μου τη σύζυγό μου, Πόπη Καραβά και τις δύο κόρες μου, για την αναντικατάστατη στήριξη.

Γρηγόριος Στυλιανάκης - Τραπεζικός

Μέλος Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας- (Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ.)


ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΩΝΑ


Η γενιά μας, έχει λόγους να αποστρέφεται τα πολιτικά πράγματα. Να αδιαφορεί και να τα απαξιώνει. Έχει όμως και έναν ισχυρότερο λόγο για να συμμετάσχει. Τη συνδιαμόρφωση. Από την ενηλικίωσή μου, παράλληλα με την εργασία μου, παράλληλα με τη διαρκή προσπάθεια για επιστημονική επιμόρφωση, συμμετέχω ενεργά – τόσο μέσω των οργάνων της Νέας Δημοκρατίας ως αιρετός, όσο και μέσω δημοτικών σχημάτων και τοπικών συλλογικοτήτων, με μόνο μου μέλημα τη συνδιαμόρφωση ενός μέλλοντος που δεν πρέπει να ανήκει στους λίγους, και δεν πρέπει να σχεδιάζεται για εμάς χωρίς εμάς.
Στην Αυτοδιοίκηση, η Πολιτική θα έπρεπε να είναι πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχευση και προσανατολισμό, μα πάνω απ’ όλα, με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Αυτό λείπει από την Πολιτική, αυτό λείπει από την Αυτοδιοίκηση, αυτό λείπει και από τον τόπο μας. Και αυτή είναι η μόνη δέσμευσή μου απέναντι στους συμπολίτες μου, και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, για την αλήθεια των κοινών προθέσεών μας, το κοινό μας όραμα και την αποφασιστικότητα και ικανότητα υλοποίησής του.

Γιάννης Τσάκωνας

Διοικητικός Υπάλληλος (Π.Ε.)

Απόφοιτος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού (Ανοιχτό Πανεπιστήμιο)

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Οργάνωσης & Διοίκησης Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών & Επιχειρήσεων 

(Παν. Πελοποννήσου)

Πρ. Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κορίνθου


ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΣΜΑΑσχολήθηκα από νεαρή ηλικία με την Αυτοδιοίκηση, ως εκλεγμένη Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άσσου (2006-2010). Διδάχθηκα τη σπουδαία σημασία της εκπροσώπησης των συντοπιτών μου και εκτίμησα από νωρίς την αξία, αλλά και την ευθύνη αυτού του καθήκοντος.
Στα όρια του σημερινού Δήμου Κορινθίων, δυστυχώς επιβεβαιώνεται η παραμέληση των περιοχών που συνενώθηκαν διοικητικά με την Κόρινθο, κι η ανάγκη για περισσότερη μέριμνα από τη Δημοτική Αρχή του τόπου μας, είναι πιο επιτακτική από ποτέ.
Ανήκω στη νέα γενιά που αν και αδικήθηκε, δεν εγκαταλείπει και αγωνίζεται.
Ανήκω στη νέα γενιά που συμμετέχει στα κοινά για να παραδώσει κάτι καλύτερο από αυτό που παρέλαβε.
Διεκδικώ σε κάθε εκλογική διαδικασία την ευκαιρία να προσφέρω, από όποια θέση με ορίσουν οι συμπολίτες μου.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, αναγνωρίζοντας το έργο του παράγει ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, αλλά και αναγνωρίζοντάς την προσφορά του στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία ανήκω πολιτικά και υπηρετώ από τη θέση της Αντιπροέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής.

Ιωάννα Κοσμά - Φιλόλογος - Αντιπρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε.- Ν.Δ. Κορινθίας


ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΑΡΓΕΤΗ


Αφιέρωσα με συνέπεια και αγάπη όλη μου τη ζωή στον Αθλητισμό. Στον Αθλητισμό που είναι υπόθεση Παιδείας και Πολιτισμού για την Kοινωνία μας. Μέσα από την επαγγελματική και εθελοντική ενασχόλησή μου σε επίπεδο διδασκαλίας, προπόνησης, επιστημονικής επιμέλειας, αγωνίζομαι για την προαγωγή των αρχών και ωφελειών του Αθλητισμού.
Ήρθε πλέον η ώρα να αποτελέσει προτεραιότητα και κεντρικό τομέα της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας. Σε υποδομές και κίνητρα.
Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, βέβαιος για τις ικανότητές του σε όλα τα επίπεδα και τις ανάγκες Διοίκησης του τόπου.
Ειδικότερα όμως, για το πραγματικό ενδιαφέρον του για την καθιέρωση του Αθλητισμού ως πλεονέκτημα του τόπου μας, κυρίως για τη νέα γενιά.

Γεράσιμος Μαργέτης

Πτυχιούχος Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Α.Π.Θ.)


Εκπαιδευτικός- Προπονητής Ποδοσφαίρου

Δεν υπάρχουν σχόλια