Header Ads

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ : Κόκκινος Κυρ. : Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΥΦΡΙΛΑ


Αναρτήθηκε στο φβ την 20.1.2019

Μεγαλειώδες δημοκρατικό κι ειρηνικό συλλαλητήριο για την Ελλάδα, την άρρηκτα συνδεδεμένη με το πνεύμα,τον πολιτισμό και την ιστορία μας Μακεδονία, με πάνω από 1.000.000 Έλληνες παρόντες να πάλλονται σύσσωμοι όχι για οικονομικά μεγέθη, αλλά για τα πολύ σημαντικότερα μεγέθη της πατρίδας! Για άλλη μία φορά η πλέον ανελεύθερη κυβέρνηση που γνώρισε η Ελλάδα τα τελευταία 45 χρόνια βρέθηκε απέναντι από τη δεδηλωμένη θέληση του λαού, όπως ξεκάθαρα έπραξε με το δημοψήφισμα του 2015! Τα παπαγαλάκια της της άθλια ελεγχόμενης «δημοσιοκαφρίας» βγήκαν στα κάγκελα για να την υποβαθμίσουν , οι συνήθεις προβοκάτορες με κράνη επί τω έργω της αποδιάρθρωσης της πρωτοφανούς παλλαϊκής συγκέντρωσης κι οι «μπάλαλοι» πραιτωριανοί στο δικό τους, δέχθηκαν και εκτέλεσαν παράνομες κι αντισυνταγματικές εντολές, επιτιθέμενοι με λιγμένα κι άκρως επικίνδυνα χημικά στους ειρηνικούς πολίτες. Δεν θα μείνει αναπάντητη κι αυτή η συνταγματική εκτροπή!!! Η προσπάθεια υποβάθμισης από την ΕΛ.ΑΣ του μεγαλειώδους Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου με τη δήλωση ότι ο αριθμός υπολογίζεται στις 60.000 άτομα, αποτελεί το όνειδος της Ηγεσίας του ¨προθύμων¨. Η ντροπή και η ενοχή δική της!... Πρωθυπουργός, υπουργοί , γαλονάδες και κουκουλοφόροι, θα κριθείτε από το Θεό, το λαό και τους θεσμούς του και η τιμωρία σας θα είναι βαριά!!! Έλληνες ενωθείτε, θάρρος κι αγώνα θέλει η λευτεριά!

Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα στην πόλη που γεννηθήκαμε, ανδρωθήκαμε και γαλουχηθήκαμε, που σίγουρα της αξίζει μια καλύτερη πορεία. Η πόλη μας δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες.
Συγχαίρω τον συνδημότη μου Πελοπίδα Καλλίρη για την απόφασή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Ο Πελοπίδας Καλλίρης ανήκει στη γενιά των στελεχών της μεγάλης, κεντροδεξιάς και φιλελεύθερης παράταξης της Ν.Δ., βρισκόμενος πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Ακόμα πιο σημαντικά όμως, η γνώση, η εμπειρία και οι ικανότητες που διαθέτει, τόσο λόγω της επιστημονικής του κατάρτισης, όσο και λόγω των υψηλών θέσεων ευθύνης και καθήκοντος που έχει υπηρετήσει, εγγυόνται την παραγωγή πραγματικού και ουσιαστικού έργου για τον τόπο.
Στις προσεχείς εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων. Μαζί θα δώσουμε έναν ενωτικό και δυνατό αγώνα για τον τόπο που έχουμε οραματιστεί και αξίζουμε.

Δημήτριος Σουφρίλας - Έμπορος

Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κορινθίας


Αντιπρόεδρος Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια