Header Ads

UNICS LEGAL ---> Το θέμα μας : Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Η. ΛΑΡΣΙΝΟΥ


ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΣΤΟ facebook


Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Η. ΛΑΡΣΙΝΟΥ



Πέτρος Τατούλης για το Γιάννη Λαρσινό

«Νιώθω συντετριμμένος από την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μου φίλου Γιάννη Λαρσινού. Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους επιχειρηματίες με ιδιαίτερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και την οικονομία της Πελοποννήσου και ειδικότερα της Κορίνθου. Στήριξε την Ελληνική οικονομία με απαράμιλλο σθένος κατά τη διάρκεια της κρίσης και συνέβαλλε σημαντικά στην ολοκλήρωση κρίσιμων έργων υποδομής σε δύσκολους καιρούς.
Πάνω απ’ όλα υπήρξε άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και βαθύ το αίσθημα της ευθύνης. Άξιος συνεχιστής της οικογενειακής του παράδοσης και ειδικότερα της σπουδαίας παρακαταθήκης που του κληροδότησε η μητέρα του Ευγενία. Μόχθησε και ανύψωσε μια εταιρεία ξεπερνώντας αντιξοότητες με πείσμα και επιτυχία, έχοντας ως βασικό γνώμονα τον ανθρωπισμό του.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Πέτρος Τατούλης
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου


Angelos Manolakis
Φίλε Γιάννη, καλό σου ταξείδι…. Ήσουν Άρχοντας…τους σπάνιους. Συλλυπητήρια στην Οικογένειά σου…


Νικος Ζαββος
Άγγελε μόλις πρίν λίγο το έμαθα!!! κρίμα η μοίρα έπαιξε σκληρό παιχνίδι στο αγαπητό Γιάννη!!! αιώνια η μνήμη του!!!!


Nikos Anagnostopoylos
Οι καλοί στην Κόρινθο λιγοστεύουν!!

Παναγιώτα Παπαφίλη
Κρίμα τόσο νέος! Είχε τόσα πολλά να κάνει ακόμα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!


Βαγγέλης Κόκκινος:
Αισθάνομαι βαρύ το ξαφνικό μαντάτο, της πληροφόρησης για τον χαμό του φίλου Γιάννη Λαρσινού, γόνου και συνεχιστή του έργου των αείμνηστων Ευγενίας και Ηλία Λαρσινού. Τραγική η μοίρα και το τέλος των ανθρώπων, άγνωστες όμως οι θελήσεις του Θεού. Ποίος ξέρει τι μηνύματα μας δίνει ο Μεγαλοδύναμος όταν παίρνει από κοντά μας ανθρώπους με όλη τη σημασία της λέξεως. Εμείς οι παλαιοί Κορίνθιοι, που γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα έχουμε τις καλύτερες των εντυπώσεων από την Οικογένεια Ηλία και Ευγενίας Λαρσινού. Την Αρχοντική Οικογένεια, που ζούσε και μεγαλουργούσε ανάμεσά μας, με την ανθρωπιά της, την Επιχειρηματική της δράση, το κοινωνικό της έργο και την απλότητα του χαρακτήρα όλης της Οικογένειας. Ο Γιάννης έφυγε μαχόμενος, ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στον Όμιλο Λαρσινός Α.Ε. και άφησε πίσω του οδύνη, λύπη και σπαραγμό. Μαζί με τον αδελφό του Χρήστο και τα υπόλοιπα μέλη των Οικογενειών Λαρσινού ενώνουμε και τα δικά μας δάκρυα για την απώλεια. Συλλυπητήρια και Καλό Παράδεισο!...
(και άλλα πολλά)


Δεν υπάρχουν σχόλια