Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


Τσιγγάνοι κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τα Αποδυτήρια του Πέλοπα Κιάτου;

Νέα επιδρομή είχαμε τις προηγούμενες ημέρες-για τέταρτη φορά- από τους «ευρωπαίους πολίτες», όπως αποκαλούν τους αθίγγανους, ο επικεφαλής και η Δημοτικής αρχή του Δήμου Σικυωνίων, στο αθλητικό κέντρο στη θέση «Φραγγίστα» της πόλης του Κιάτου.
Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις και πρόχειρες κατασκευές του γηπέδου, αποθήκες, αποδυτήρια της ομάδας του ΠΕΛΟΠΑ κ.λ.π. έκαναν επιδρομή οι «ευρωπαίοι πολίτες» και κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα «να μην αφήσουν τίποτα όρθιο» που λέει και ο λαός μας.
Τι μπορούν να προσθέσουν οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, για τα σοβαρά αυτά ζητήματα της εγκληματικότητας, παρά μόνο απογοήτευση για πικρία για αυτά που συμβαίνουν στη περιοχή μας.
Η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων είναι ανίκανη και ανύπαρκτη για να αντιμετωπίσει τα σοβαρά αυτά προβλήματα.
-Ευτυχώς για τον τόπο, τους Δημότες και τους πολίτες, οι εκλογές πλησιάζουν και η σημερινή Δημοτική αρχή θα αποτελέσει παρελθόν.
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-Δ.Σ.
ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΤΗΛ. 6937056614




Πρωινή ληστεία σε κατάστημα ΠΡΟΠΟ στο κέντρο της Κορίνθου…

Σύμφωνα με Αστυνομικό δελτίο Συμβάντων «Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης, στην Κόρινθο, όταν άγνωστος δράστης μπήκε σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από γυναίκα τσάντα, που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, ενώ στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου»….



ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ...

  • ΜΕΛΙΣΣΙ: Σύμφωνα με Αστυνομικό δελτίο συμβάντων: «Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε την Τετάρτη της προηγούμενης εβδομάδας το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης (Μελίσσι), όταν άγνωστοι δράστες, διέρρηξαν οικία γυναίκας και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, κόσμημα και κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης.
  • ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνελήφθη, την (14.7.2018), στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκε σε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα ημεδαπού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, στην κατοχή του 41χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
  • ΕΞΑΜΙΛΙΑ: Συνελήφθη, την (12.7.2018) το βράδυ, στα Εξαμίλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ναρκωτικό δισκίο, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια