Header Ads

Κυβερνητικά σενάρια ηρωικής εξόδου ;


Απομονωμένη είναι η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρεται στο el.gr του Δήμου Λιακόπουλο. Σενάρια ηρωικής εξόδου φαίνεται πως επεξεργάζεται η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα, κάτι που επιβεβαίωσε την Τρίτη και ο Δημήτρης Καμμένος, που διεγράφη από τους ΑΝΕΛ, φέρνοντας στο φως νέες αποκαλύψεις για την τελευταία συνεδρίαση του κόμματος. Το παρασκήνιο και οι πληροφορίες για το τι ειπώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση των ΑΝΕΛ, παραμονή της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας, που κατέθεσε η ΝΔ, δείχνουν το σχέδιο της κυβέρνησης για το χρόνο των εκλογών.
Όπως αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά» , ο κ. Καµ ένος αποκάλυψε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση το περιβόητο σχέδιό του: Όταν, τους προσεχείς µήνες, ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίσει ότι είναι η κατάλληλη στιγµή να στήσει πρόωρες κάλπες, θα τον ενηµερώσει πρώτο και, έτσι, τότε θα αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισµό. Συνεπώς, η χώρα θα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές, όπως θα έχει προαποφασίσει ο Τσίπρας, αλλά θα αφήσει στους ΑΝΕΛ το «προνόµιο» να λένε ότι εκείνοι τις προκάλεσαν, µήπως και συγκινήσουν όσους έχουν αποµείνει από το κοµ µ ατικό τους ακροατήριο! Το σχέδιο αυτό της απελπισµένης δήθεν «ηρωικής εξόδου» δεν είναι το µόνο που αποκάλυψε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. στους βουλευτές του, σύμφωνα με τα «Π».
«Δεν πρέπει να διακινδυνεύσουµε να πέσει η κυβέρνηση, διότι έρχεται η ρύθµιση για το χρέος, έρχεται µείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και µε Προεδρικά ∆ιατάγµατα µέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξει ανακήρυξη των ΑΟΖ», τους είπε, αφήνοντάς τους άναυδους µε τις εξαγγελίες αυτές. Το πρωί της Τρίτης ο ανεξάρτητος βουλευτές Δημήτρης Καμμένος, αποκάλυψε ότι ο Α. Τσίπρας και ο Π. Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν έρθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία με τα Σκόπια. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ , υποστήριξε ότι ο αρχηγός των ΑΝΕΛ διαβεβαίωσε στην κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο. ότι έχει συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό να κάνουν εκλογές όποτε τους συμφέρει. «Θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κύριο Τσίπρα για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη» φέρεται να είπε στους βουλευτές του ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Δημήτρη Καμμένου.
Όλα στην πλάτη των Ελλήνων ;

Δεν υπάρχουν σχόλια