Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


Συνελήφθη 36χρονος στην Κόρινθο με μικροποσότητα κοκαΐνης

Συνελήφθη, σήμερα (5.5.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου



Τροχαίο με τα Ι.Χ. Αναποδογυρισμένα στον δρόμο των Εξαμιλίων

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 5 περίπου το απόγευμα στην Ε.Ο. Κορίνθου - Εξαμιλιων με την εμπλοκή 3 αυτοκινήτων με αποτέλεσμα οι 2 οδηγοί τραυματίες να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοσιογραφικής μας ομάδας τα δύο οχήματα Κινούμενα στην ιδία κατεύθυνση συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα το προπορευόμενο όχημα να εκτραπεί της πορείας του να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με το αντιθέτως κινούμενο όχημα.
Το Ι.Χ. που προπορευόταν ήταν με γυναίκα οδηγό και το άλλο που ακλουθούσε το οδηγούσε άντρας ενώ το τρίτο αυτοκίνητο που κατευθυνόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οδηγούσε επίσης μια νεαρή γυναίκα.
Την Αγία Ειρήνη θα είχαν για προστάτη τους και οι 3 οδηγοί των αυτοκινήτων αφού οι τραυματισμοί τους θεωρούνται ελαφροί και από τύχη δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα.
Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου


Συνελήφθη 58χρονος στο Κιάτο γιατί εκκρεμούσε δικαστική απόφαση για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (4.5.2018) το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια