Header Ads

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «η ΠΙΝΔΟΣ» , Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων : Δωρεάν μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά


Στα πλαίσια της διάδοσης του αθλήματος της ιστιοπλοΐας για παιδιά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ.) προσφέρει, τις δύο πρώτες Κυριακές του Ιουνίου (3 και 10/6), 2 δωρεάν 2ωρα μαθήματα για παι­διά από 7 ως 12 ετών. 
Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα μοναδικό, με το οποίο μπορούν να α­σχοληθούν όλα τα παιδιά, αφού δεν απαιτεί ιδιαίτερα σωματικά προ­σόντα. Με την ιστιοπλοΐα τα παιδιά γυμνάζονται και αθλούνται συγ­χρόνως, μαθαίνουν να σέβονται αλλά να μην φοβούνται τη θάλασσα, μαθαίνουν να κυβερνούν τα σκάφη τους μόνο με την δύναμη του αέ­ρα και αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία τους. Παράλληλα η συμμετοχή τους σε ομαδικά αθλήματα προάγει την κοι­νωνικότητα των παιδιών, αναδεικνύει τις δυνατότητές τους και τα μα­θαίνει να βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν. Και το σημαντικό­τερο, η ιστιοπλοΐα δεν είναι άθλημα των πλουσίων και η εκπαίδευση σ’ αυτό είναι φθηνότερη από πολλά άλλα «λαϊκά αθλήματα». 
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, παιδιά και γονείς, στις 3 και στις 10 Ι­ουνίου στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων (Κα­λογεροπούλου και Ιπποκράτους, 2ο λιμανάκι Κιάτου). Τα παιδιά, για να γνωρίσουν το «μαγικό» κόσμο της ιστιοπλοΐας και να κάνουν τα 2 πρώτα σας δωρεάν μαθήματα και τους γονείς για να τους βοηθήσου­με να λύσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους για το ά­θλημα μας. 
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο mail του ομίλου (istosikyon@gmail.com), στις εγκαταστάσεις του ομίλου ή στο τηλ. 2742 301758, τα Σαββατοκύριακα (10:00 έως 17:00) ή στο τηλ. 6972409473 (Σοφία Δροσοπούλου). 

Από το Δ.Σ. του Ιστ.Ο.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια