Header Ads

Οι Προφητείες επί των ημερών μας...


Υπάρχουν ΠΑΤΕΡΕΣ της Εκκλησίας,-ΑΣΚΗΤΕΣ, που εύχονται και προσεύχονται με γυμνά πόδια πάνω στην σκληρή γη της αμαρτίας και μας προτρέπουν να μην αποκάμουμε με αυτά, που μας συμβαίνουν γιατί είναι μεγαλύτερη αμαρτία να μην δεχτούμε τα δώρα, που ετοίμασε ο ΟΥΡΑΝΟΣ για την αδικημένη Ελλάδα. Αυτών των ασκητών τους λόγους προσπαθούμε να μεταφέρουμε με την πτωχή γραφίδα μας. Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Πρέπει κάποιος να κοιμάται με τα τσαρούχια , όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ για να μην καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του. Οι νεοεποχίτες και τα ψηφιακά εργαλεία τους βάλθηκαν να ξεθωριάσουν από την μνήμη της Ελληνικής ψυχής τον θρύλο του ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΥ και μάλιστα στις σημερινές χρονικές γεωπολιτικές συγκυρίες, που βοούν ότι η Τουρκία διαλύεται και ο Ρώσος ετοιμάστηκε να απολαύσει θέα από την Επτάλοφο και όχι μόνο να περνάει τον Βόσπορο φορτωμένος με διαστημική στρατηγική τεχνολογία, που την κατεβάζει εδώ και μήνες στην Μ. Ανατολή για να υποστηρίξει μία σύμμαχη χώρα..
Μαζί με τις γεωπολιτικές ανατροπές, πού ήδη σκάζουν μύτη και στη περιοχή των Βαλκανίων, θα χαλαστούν και αυτά, που προγράψανε για τον οικονομικό και κοινωνικό θάνατο της Ελλάδος από τα θηρία των τοκογλύφων. Μάλιστα το χάλασμα τους δεν θα κρατήσει ούτε μια «νύκτα» και ο αντίλογος το τι θα κάνουμε την ΠΟΛΗ συνεχίστηκε αμείωτος όλα αυτά τα χρόνια. Όπως ένας επισκέπτης ρώτησε τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ … -Γέροντα και να μας την δώσουν την Κωνσταντινούπολη. Τι θα την κάνουμε; Τότε ο Άγιος τον κοίταξε «απαξιωτικά» και του είπε… -Πω-Πω παιδάκι μου με εσένα δεν άντεχα να πάω μέχρι την Ιερισσό της Χαλκιδικής. Λοιπόν τι θα κάνουμε στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ εμείς οι ξυπόλητοι , γυμνοί και πτωχοί από τα μνημόνια και τις προσωπικές μας αμαρτίες σημερινοί Νεοέλληνες; Έστω και έτσι είναι ΘΕΛΗΜΑ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ η γενιά μας να συμμετάσχει σε αυτό. Η Κωνσταντινούπολη θα παραδοθεί με το ζόρι από τους Τούρκους μετά το ξαφνικό κατέβασμα της Ρωσίας στα ΣΤΕΝΑ με σκοπό να προασπίσει τα γεωπολιτικά συμφέροντα της.
Είναι ΘΕΛΗΜΑ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ της ΠΟΛΗΣ να εορτάζονται πλέον ΛΕΥΤΕΡΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΑ-ΡΩΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση. 

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια