Header Ads

Η Τουρκία με τις “Γενοκτονίες των Λαών”...

Σε μία χρονική περίοδο, που η Τουρκία θυμήθηκε τον παλαιό εαυτόν της με το στίγμα του Έθνους με τις περισσότερες γενοκτονίες Λαών, υπάρχουν τουρκόφιλα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό το κρατικό μόρφωμα, πρέπει να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί η ελευθεροεπικοινωνία βίζας σε 80 εκατομμύρια Μουσουλμάνους να κατακλύσουν την Ευρώπη και να την καταλάβουν ειρηνικά, κάτι που ενυπάρχει στα σχέδια του Τούρκου Προέδρου Τ. Ερντογάν.. Ευτυχώς υπάρχουν και οι αντιδρώντες εταίροι, που βάζουν φρένο στον κυοφορούμενο σχεδιασμό του Σουλτάνου. Η χώρα αυτή δεν διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει κράτος – Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ειδικά αυτή την περίοδο, προκαλεί φρίκη ο τρόπος, που αντιμετωπίζει το Κουρδικό πρόβλημα, τη Συρία και προπαντός την Ελλάδα με τις παράλογες ενέργειές της. Η Άγκυρα «λιώνει» τους Κούρδους κατοίκους των τουρκικών πόλεων με βόμβες λευκού φωσφόρου! Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, η Τουρκία προχώρησε σε νέα εξωφρενικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας βομβαρδίζοντας τους Κούρδους κατοίκους της πόλης Νίσιβη στην ΝΑ Τουρκία με λευκό φώσφορο, γεγονός που αποτελεί ισχυρό κριτήριο για την αρνητική θέσης της Ε.Ε. να δεχθεί την Ασιατική χώρα στους κόλπους της..
Η τουρκική ηγεσία φαίνεται πως δεν βρίσκει «ταβάνι» στις θηριωδίες, που διαπράττει κατά του Κουρδικού Λαού, εφαρμόζοντας μίαν ακόμη γενοκτονία. Τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι πολλά και αυτό γίνεται σε μια χρονική περίοδο, που έχει διαρρήξει τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στην προσπάθειά του να τα θέλει όλα δικά του, προκειμένου να ανασυστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Το μεγάλο όπλο κατά της Ευρώπης με πρωταρχικό στόχο την Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Μουσουλμανικό στοιχείο των λαθρομεταναστών. Το ανησυχητικό και παράδοξο συνάμα είναι ότι σιωπά ο ΟΗΕ, το “Ειρηνικό “ ΝΑΤΟ, η Ε.Ε. και οι άλλες “φιλειρηνικές δυνάμεις, που αντιμάχονται μόνον τον Άσσαντ και τη Συρία. Οι δολοφόνοι των Λαών ανέχονται την τουρκική πρόκληση γιατί εξυπηρετεί τα σχέδια των «Επικυρίαρχων»...

Δεν υπάρχουν σχόλια