Header Ads

Δήμαρχος Νεμέας , Κώστας Καλατζής : Έχουμε στα σκαριά μία σειρά μικρών και μεγάλων έργων ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ


Η Δημοτική Αρχή Νεμέας σε μία χρονική περίοδο που στην Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση όλα έχουν οπισθοδρομήσει, έχουν κάνει στάση ή απλώς προσπαθούν να σταθούν σε μία τροχιά ανάπτυξης, έχει βάλλει μπροστά μία σειρά μικρών και μεγάλων έργων, χάρη στην ορθολογική αντιμετώπιση της οΙκονομικής κρίσης. Χωρίς να είναι απόλυτα ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Κώστας Καλατζής, εν τούτοις έχει κάτι να ικανοποιεί το αίσθημα ευόδωσης της προσπάθειας βελτίωσης των όρων ποιότητας ζωής.
Όπως δήλωσε προς την διεύθυνση της εφημερίδας μας «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» ο κ. Καλατζής, ο Δήμος έχει δρομολογήσει κάποια δημοτικά έργα, μεταξύ των οποίων ανέφερε τα εξής:
Έχει προκηρυχθεί ένα μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο στην πόλη της Νεμέας κόστους συνολικής δαπάνης 1.600.000 ευρώ. Το έργο που γίνεται με χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων αφορά κυρίως την περιοχή του Ι. Ναού Υπαπαντή. Το ίδιο Υπουργείο έχει εγκρίνει χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για δρόμους.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα έργα κατασκευής σε όλα τα χωριά του Δήμου όπου με συνολική δαπάνη 206.000 ευρώ θα στηθούν δέκα Παιδικές Χαρές, για την άσκηση και ψυχαγωγία μικρών παιδιών.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο Δήμος στην Αγροτική οδοποιία και δημοπρατήθηκαν έργα συνολικής δαπάνης 200.000 ευρώ.
Ένα ευχάριστο γεγονός αποτελεί πλέον η ολοκλήρωση των έργων του Κλειστού Γυμναστηρίου, στο οποίο υπάρχουν γήπεδα διαφόρων σπορ, στα οποία θα αθλείται η νεολαία της Νεμέας και των περιχώρων.
Ουσιώδης είναι η προσπάθεια που κάνουμε, συνέχισε ο Δήμαρχος στη δημοπράτηση έργων άρδευσης και αγοράς δεξαμενών νερού άρδευσης σε περιοχές του κάμπου της Νεμέας.
Τέλος, ο Δήμαρχος Κώστας Καλατζής, δήλωσε ότι η προσπάθεια της δημοτικής Αρχής στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας και στην εξεύρεση οικονομικών πόρων για την εκτέλεση απαραίτητων έργων, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών είναι αέναος και δεν σταματάει μέχρις εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια