Header Ads

Δήμαρχος Αλέξ. Πνευματικός : Είμαι εν δυνάμει Δήμαρχος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος…


Είμαι εν δυνάμει Δήμαρχος με έχουν τιμήσει οι Συνδημότες μου 3 συνεχείς φορές και θα είμαι εκ νέου Υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, επανέλαβε για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες Τετάρτη.
Όσο για τις πολλές υποψηφιότητες είπε πως, αυτό που συμβαίνει στην Κορινθία δεν υπάρχει προηγούμενο και δεν συμβαίνει πουθενά αλλού, ικανοποιώντας προσωπικές φιλοδοξίες των υποψηφίων, τονίζοντας πως θα κουραστούμε να βλέπουμε να υλοποιείται το έργο της Δημοτικής Αρχής.
Τέλος Κατανόησε τις φιλοδοξίες τους, αν και όπως είπε κάποιοι δεν θα φτάσουν ως το τέλος και επισήμανε πως όλοι θα κριθούν στις εκλογές, εκφράζοντας την άποψη πως στο τέλος της θητείας του θα κριθεί θετικά.
Όσο για το επεισόδιο του Χιλιομοδίου με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας επανέλαβε πως θα περίμενε κάποιους, που ακούστηκαν και τα ονόματα τους, όπως ο κ. Οικονόμου και ο κ. Δράκος να καταδικάσουν αυτή την συμπεριφορά, ακόμα και ο κ. Χασικίδης δεν την έχει καταδικάσει δημόσια όπως θα περίμενε, είπε ο κ. Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια