Header Ads

Πως να εμπιστευτούμε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ;




Χάρη στην εγκυρότητα των προσώπων, την πολιτική πείρα, την αποτρεπτική ικανότητα, το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων και στις πολιτικές αποφάσεις η χώρα μας επί 69 χρόνια τελεί υπό πλήρη Ειρήνη, μακρυά από πολέμους, που καταστρέφουν ολόκληρες χώρες, ακόμη και στον περίγυρό μας, τη Βαλκανική, αλλά και την Τουρκία, η οποία βρίσκεται επί χρόνια σε κατάσταση εγρήγορσης από το Κουρδικό πολεμικό Κίνημα και προσφάτως από τον Τ. Ερντογάν που έχει αναστείλει άρθρα του Συντάγματος. Την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε άλλους Ευρωπαϊκούς Σχηματισμούς, τη μελέτησε, τη σχεδίασε και την αποφάσισαν Κυβερνήσεις της “Επάρατης Δεξιάς”. Οι Έλληνες ζουν τουλάχιστον, χωρίς την αιματοχυσία, που συμβαίνει επί των ημερών μας σε άλλες, όχι πολύ μακράν χώρες. Η τελευταία ντουφεκιά του Ελληνικού Εθνικού Στρατού έπεσε στις 29 Αυγούστου του 1949, στις κορυφές του Γράμμου και του Βίτσι της Φλώρινας, στον “Εμφύλιο”. Από τότε μέχρι και σήμερα ζούσαμε εν ειρήνη.
΄Ερχονται στιγμές, που βλέποντας κανείς τι συνέβη στην πρώην κραταιά Γιουγκοσλαβία, που διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη, πως διέλυσαν και κατέστρεψαν οι “Διεθνείς τοποτηρητές της Ειρήνης” μία πανάρχαιη χώρα, το Ιράκ, με ψέματα “περί ύπαρξης Χημικών” για να την απαλλάξουν από το δυνάστη της Σαντάμ Χουσεϊν, πως κατεστράφησαν καθεστώτα και χώρες, που είχαν απογειώσει τις χώρες τους στη Λιβύη, την Αίγυπτο, τη Συρία, πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθούν Καταστάσεις “Ασύμμετρης Απειλής” σε μία χώρα, που τολμάει να βλέπει και άλλες οικονομικές σχέσεις ‘Πέρα από το μαντρί”, όπως στην Ουκρανία, που σπαράσσεται και διαμελίζεται επί των ημερών μας και τότε αναρωτιέται.
Με νύχια και με δόντια προσπαθεί η σημερινή κυβέρνηση να ξεφύγει από το θανάσιμο εναγκαλισμό, που έχει επιβάλλει στην Ελλάδα ο Ελληνοαμερικανός Φρέντυ ή Γιώργος Παπανδρέου. Είναι δύσκολο να το επιτύχει, αφού έχουν πιαστεί με το Μνημόνιο όλες οι θυρίδες διαφυγής. Τελικά, εκεί που κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα, αυτοί που επέβαλαν λάθος φάρμακο για την έξοδο από την κρίση, δεν μας αφήνουν να αποτινάξουμε το ζυγό της υποτέλειας στους δανειστές. Με ψέματα μας φουμάρει ο Πρωθυπουργός της συμφοράς και επικροτεί τον στραγγαλισμό των Ελλήνων με τα φορομπηχτικά μέτρα, που πρόσθεσε στ ήδη υπάρχοντα, για να πετύχει τι; Την επιτυχή έξοδο από τα Μνημόνια, μετά από 99 χρόνια σκληρής εποπτείας και πενίας!
Μας εμβάλλει σε ανησυχίες ο εναγκαλισμός των “Συστημικών” κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τα οποία είναι ικανά να τα ξεπουλήσουν όλα μισοτιμής, αρκεί να παραμείνουν για λίγο ακόμη στην εξουσία και να είναι αρεστά στους πάτρωνές τους..

«Ο Κορίνθιος».


Δεν υπάρχουν σχόλια