Header Ads

Μοχλός ανάπτυξης, ένας πυλώνας του Δήμου Σικυωνίων, είναι το έμψυχο δυναμικό, οι Υπάλληλοι του Δήμου

-Ένας δυνατός μοχλός ανάπτυξης, ένας πυλώνας του Δήμου Σικυωνίων, είναι το έμψυχο δυναμικό, οι Υπάλληλοι του Δήμου.
-Έχω προσωπική άποψη για τους υπαλλήλους του Δήμου μας, καθόσον επί μία [8] ετία, που με τίμησαν με τη ψήφο τους οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, είχα την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου.
-Οι Δημότες μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι, κατά τη χρονική περίοδο που είχα την ευθύνη και την αρμοδιότητα της καθαριότητας και περιποίησης της περιοχής, ο Δήμος Σικυωνίων ήταν από τους καθαρότερους Δήμους όχι μόνο του Νομού Κορινθίας αλλά και της χώρας.
-Και αυτό το λέω και το τονίζω για να υπογραμμίσω, όπως κατά καιρούς έχω κάνει, τη μεγάλη συμβολή, όχι μόνο των μονίμων υπαλλήλων καθαριότητας και των εργαζομένων με σύμβαση στον τομέα της καθαριότητας, αλλά όλων ανεξαιρέτως των υπαλλήλων του Δήμου.
-Και οι Δημότες μας αναγνώρισαν τη μεγάλη τους συμβολή στη περιποίηση και καθαριότητα της περιοχής καθώς επίσης σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς τους στον Δήμο.
-Ο εκάστοτε επικεφαλής και συνολικά η Δημοτική αρχή, δεν έχει μόνο υποχρέωση αλλά και την ευθύνη του σεβασμού και της αξιοποίησης όλων των υπαλλήλων του Δήμου, καθώς και της καλής διοίκησης και συνεργασίας, με μοναδικό σκοπό την καλύτερη δυνατή προσφορά των υπηρεσιών τους στο Δήμο και τους Δημότες.
-Αντί αυτού βλέπουμε τελευταία τη προσπάθεια απαξίωσης των υπαλλήλων του Δήμου από τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής.
-Να μην παραβλέπουμε τις καθεστωτικές και συγκεντρωτικές συμπεριφορές του, αφού κατέλαβε όλα σχεδόν τα αξιώματα του Δήμου, απαξιώνοντας πλήρως και τους συνεργάτες του.
-Να υπογραμμίσω επίσης το γεγονός της ιδιοκτησιακής αντίληψης του Δήμου, όχι μόνο από τον επικεφαλής αλλά από το σύνολο σχεδόν των στελεχών της Δημοτικής αρχής.
-Πρόσφατα ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, αναφερόμενος σε θέματα που αφορούν τους υπαλλήλους, αφού πρότεινε την άρση της μονιμότητας των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων, λες και έχει την αρμοδιότητα γι αυτό, δήλωσε τα εξής. « Δε μπορείς να πηγαίνεις το πρωί και να δουλεύουν οι μισοί επειδή σου κάνουν αντίσταση»
-Με την ευκαιρία καλό είναι να μάθουμε αν ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και τι ένσημα έχει κολλήσει.
-Δικαιολογημένα οι Υπάλληλοι του Δήμου Σικυωνίων αντιδρούν στις τελευταίες δηλώσεις του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής και ζητάνε την ανάκλησή τους και την ηθική τους αποκατάσταση.
-Οι πολίτες του Δήμου ΣικυωνΊων έχουν την ωριμότητα και την ικανότητα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

ΚΙΑΤΟ 8 -3-2018
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΡ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-Δ.Σ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια