Header Ads

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – Α΄κατηγορίας 23η αγωνιστική : Θύελλα Πετρίου – ΠΑΣ Κόρινθος : 0-2

Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλή­ματος έκανε ο ΠΑΣ Κόρινθος, καθώς επικράτησε εκτός έ­δρας 0-2 της Θύελλας Πετρί­ου και στρέφει την προσοχή της, στο εξ αναβολής ματς κόντρα στον Παννεμεατικό. Το γρήγορο γκολ με εύστο­χη εκτέλεση πεναλτι από τον Αρκάδιο Βαζέχα σίγουρα έ­παιξε το ρόλο του. Την παρά­βαση κέρδισε ο Σιδέρης έξυ­πνα από τον Ρούπα. Η «Μπάρ­τσα» δεν φάνηκε πάντως να πιάνει την πολύ σπουδαία α­πόδοση, που έχει δυνατότη­τες να πιάσει. Στοίδιο χρο­νικό διάστημα οι γηπεδού­χοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Βαζέχα που πέρασε ελάχιστα άουτ, αλ­λά και οι φιλοξενούμενοι εί­χαν μερικά σουτ με τους Τσι­φλίδη, Βαζέχα και Μυργιώτη προς την εστία του Μπακασέ­τα Κ., χωρίς αποτέλεσμα. Τη μεγάλη φάση την είχαν οι γη­πεδούχοι, όταν μετά από λά­θος συνεννόηση Τερεκανίδη – Σγούρου, ο Ρούπας γύρισε την μπάλα, αλλά ο Μπασιώ­της πλάσαρε πάνω από το ο­ριζόντιο δοκάρι και ενώ η ε­στία ήταν ανυπεράσπιστη. Με σκορ 0-1 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια. 
Στο Β΄ μέρος η ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος έδειξε να πατά καλύτερα στο γήπεδο. Πήρε πρωτοβουλίες και την κατοχή της μπάλας, απείλησε περισ­σότερο την εστία της Θύελ­λας και έφτασε και στο 0-2 με τον Μάκη Μυργιώτη, με τους γηπεδούχους πάντως να ζη­τούν φάλουλ στην προσπά­θεια από τον σκόρερ να κο­ντρολάρει την μπάλα. Η μορ­φή του αγώνα, αν και οι φι­λοξενούμενοι είχαν ορισμέ­νες ακόμα ευκαιρίες για έ­να ακόμα τέρμα δεν άλλα­ξε. Στον υπόλοιπο χρόνο η α­ξιόλογη Θύελλα Πετρίου έ­χοντας και την παρότρυνση των φιλάθλων προσπάθησε να μπει και πάλι στον αγώνα, αλλά προσέκρουσε στη δυ­νατή άμυνα των Κορινθίων, που δεν άφηναν την ευκαιρί­α να δείξουν ποίος είναι το α­φεντικό της ημέρας. Η διαφο­ρά σε όλα τα σημεία ήταν αι­σθητά μεγάλη. 
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ θεωρήθηκε από τους γηπεδούχους με πολλά λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης Καρακάση, κυ­ρίως στον τρόπο διαχείρισης του αγώνα (φάουλ, κάρτες και συμπεριφορά προς τους παίκτες). 

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Μπα­κασέτας Κ., Λεκουσιώτης Η., Γκαρμίρης, Τσιάκος, Φρούσι­ος, Πέζος, Μπακασέτας Β., Μητράκος, Ραχανιώτης, Ρού­πας, Μπασιώτης Έπαιξαν και οι: Μάρκου, Χουσελάς Α., Μανάβης, Γκιώνη 

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τερεκα­νίδης, Καρβέλης, Μούστα, Σγούρος, Σαββίδης, Σιδέρης, Λαλάη, Τσιφλίδης, Βαζέχα, Ζάρκος, Μυργιώτης 
Έπαιξαν και οι Λαζάρου, Α­σλανίδης, Γκάτσος 

Δεν υπάρχουν σχόλια