Header Ads

Σε 19.000 «ελληνική ιθαγένεια» το 2016

Σε προσωπικό επίπεδο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, που για πρώτη φορά είδα την παρά φύσιν ασέλγεια δημιουργίας Κυβέρνησης ενός Αριστερού κόμματος με τη στήριξη ενός δεξιού, δεν με ξένισε η παρουσία του Αλ. Τσίπρα, ως Πρωθυπουργού όσο η συμμετοχή στην κυβέρνηση ενός πολιτικού της δεξιάς, που θεωρούσα Πατριώτη, του Παναγιώτη Καμμένου. Δεν το κρύβω ότι, αν δεν είχα ηθικοί, ιδεολογική και κομματική δέσμευση, αυτό το κόμμα θα εψήφιζα μετά τη μετάλλαξη του Αντώνη Σαμαρά, που από Αντιμνημονιακό το Κόμμα άλλαξε ρότα και έγινε μνημονιακό. Με την πάροδο του χρόνου όμως, διαπίστωσα πως ο δεύτερος τη τάξη στην κυβέρνηση φέρει μεγαλύτερη ευθύνη από τον πρώτο, που ούτως ή άλλως αντεθνική πολιτική περίμενα από αυτόν Νομίζετε ότι επί Σύριζα δεν δουλεύει τίποτα και όλα καταρρέουν; Μεγάλο λάθος, αφού υπάρχει μία και μόνη δημόσια υπηρεσία που διαρκώς εντείνει τους ρυθμούς δουλειάς της και την αποτελεσματικότητα της.
Ο λόγος για την υπηρεσία που έχει επιφορτιστεί την υπηρεσία, που έχει αναλάβει εργολαβικά τη δημιουργία ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την υπηρεσία που έχει αναλάβει να εφαρμόσει την παράνομη και αντισυνταγματική επανάληψη του νόμου Ραγκούση, που νομοθέτησε ο Σύριζα το 2015.
Σύμφωνα, λοιπόν, με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εν λόγω υπηρεσία, η απόδοση «ιθαγένειας» σε αλλοδαπούς εκτοξεύτηκε. Από 305 που πήραν την «ιθαγένεια» το 2015, φτάσαμε στους... 19.032 το 2016 και η δημιουργία ψηφοφόρων, εις βάρος του Έθνους, συνεχίζεται. Όπως δήλωσε, σύμφωνα με την Hellas -Now ο πρώην πολιτευτής του Σύριζα, έμμισθος του ανθέλληνα Τζορτζ Σόρος και υπηρέτης των τουρκικών συμφερόντων (είχε χαρακτηρίσει «τουρκικό πράγμα» την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης), Δημήτρης Χριστόπουλος, «το 2016 είναι ουσιαστικά η πρώτη χρονιά που η μεταρρύθμιση του δικαίου της ιθαγένειας, η οποία ξεκίνησε το 2010 και ολοκληρώθηκε το 2015 άρχισε να αποδίδει καρπούς, παρά τα πολλά προβλήματα». Βεβαίως, όπως έχει χαρακτηρίσει την περίπτωση η Χρυσή Αυγή που παρακολουθεί στενά τα Εθνικά μας θέματα, τσάμπα χαρτί χαλάνε στην εν λόγω υπηρεσία, αφού ουσιαστικά λειτουργούν βάσει αντισυνταγματικών διατάξεων, προκειμένου να κατασκευάσουν ψηφοφόρους για την αντεθνική αριστερά. Συντόμως, όλες αυτές οι διαδικασίες και οι άδειες θα επανεξεταστούν και θα επανέλθει η νομιμότητα, που προστάζει ότι μονάχα μέσω της καταγωγής ορίζεται ο Ελληνισμός. Μέχρι τότε, όμως, τι θα γίνει; Δεν βλέπετε τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, που έχουν γίνει κράτος εν κράτη οι λαθρομετανάστες;

Δεν υπάρχουν σχόλια