Header Ads

Σε ρυθμό ρελαντί, αλλά η ταρίφα, ταρίφα : ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 5-0



ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ

Χαλαρό και ξεκούραστο τρίποντο πήρε, σαν σε προπόνηση, ο Α.Σ. Κόρινθος 06 κόντρα στη φιλότιμη ομάδα του Ηρακλή Λεχαίου με 5-0. Από την αρχή του αγώνα οι πολύ καλοί γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα εμφανώς καλύτεροι και μόλις στο 9' προηγήθηκαν με 1-0 με κοντινό πλασέ του προωθηθέντος Μαγγίνα μετα από φάση διάρκειας στα καρέ του Καζή. Δέκα λεπτά αργότερα ο Νούλας ανέτρεψε τον Αράπογλου μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο πολύ καλός διαιτητής Ρούσσος έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μανώλης Λύγκος αξιοποίησε το πέναλτι και έγραψε το 2-0,παρά την προσπάθεια του Καζή, ο οποίος  με το μπλονζόν του προς την κατεύθυνση της μπάλας, ίσα που ακούμπησε τη δυνατή μπαλιά, που κατέληξε, όμως, στα δίκτυα  Αμέσως μετά στο 21' πάλι ο Λύγκος, που αναδεικνύεται σε μεγάλο σκόρερ, με ωραία προσπάθεια από δεξιά έγραψε το 3-0. Με το σκορ αυτό πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια
Στο β' ημίχρονο η Κόρινθος 06, αν και έριξε  ρυθμούς είχε σουτ στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Καζή και με τον Λύγκο (63'),αλλά από το λεπτό αυτό ανέλαβε δράση ο αγέραστος Πέτρος Δημητριάδης, ο οποίος με δύο πανέμορφα γκολ στο75' και στο 89'ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Συμπερασματικά άνετη η νίκη της Κορίνθου 2006 σε χαμηλούς ρυθμούς απέναντι σε μια φιλότιμη και αξιοπρεπή ομάδα, παρά τα πέντε γκολ, που δέχθηκε, ενώ  είχε πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών  (π.χ. Μ.Καρσιώτης ),  ακόμα δε έπαιξε με σέντερ φορ τον βασικό της τερματοφύλακα Ευγένιο Ελοκραντάνιμεν!
Άνετη, χωρίς λάθη και διαμαρτυρίες η διαιτησία του Ρούσσου και των βοηθών του.   
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06. Κόντης, Τριμπόνιας, Φιλης  (56 'Τζανέτης), Μαγγίνας, Μαυρέλης, Βάσος, Σάντα  (64'Χουσελάς ), Αράπογλου, Χρυσαφίδης, Λύγκος  (64 'Δημητριάδης ), Τζανέτος. 
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ :Καζής, Παπαγεωργίου, Μπουλντάς, Νούλας, Πανταζής, Ζικάϊ, Μπασιώτης, Ρότσα, Ελοκραντάνιμεν, Μέμικο, Λαζαρίδης. ΕΠΑΙΞΑΝ και οι ΄Αλη, Καπλατζής.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

 


Επικράτησε της Αρμάνι με 80-72  στο Μπάσκετ

Κράτησε αήττητο το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός...

Την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 80-72 της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, και έχει ρεκόρ 8 νίκες – 4 ήττες.  Οι «πράσινοι» εκμεταλλευόμενοι την ευστοχία τους έξω από τη γραμμή των τριών πόντων (15/28) κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους, οι οποίοι ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί μέχρι το 25ο λεπτό της αναμέτρησης.  Πρωταγωνιστής των «πράσινων» ο Κέι Σι Ρίβερς, με 20 πόντους (6 τρίποντα), ενώ εξαιρετική παρουσία είχαν οι Ματ Λοτζέσκι με 14 πόντους (3/4τρ.) και Τζέιμς Γκιστ 11. 
Η νίκη δεν πανηγυρίστηκε όσο θα ήθελαν οι παίκτες και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, καθώς ο Νικ Καλάθης τραυματίστηκε στον δεξί ώμο λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου και διεκομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 
Τα δεκάλεπτα: 14-23, 39-41, 64-57, 80-72
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 7 (2), Ρίβερς 20 (6), Παππάς 8 (1), Γκιστ 11 (7 ριμπάουντ), Βουγιούκας 1, Λεκαβίτσιους 2, Γκάμπριελ 5 (1), Όγκαστ, Λοτζέσκι 14 (3), Καλάθης 9 (12 ασίστ), Αντετοκούνμπο 3.

 ¨Πρωταθλητής¨χειμώνα
ΠΑΣ Κόρινθος – Πανκαμαριακός 3-1
     
Με νίκη έκλεισε ο ΠΑΣ Κόρινθος το 2017 και στέφθηκε Πρωταθλητής χειμώνα. Το Σάββατο επικράτησε στο γήπεδο της Ιωνίας Κορίνθου του Πανκαμαριακού με σκο 3-1 σε έναν ωραίο αγώνα για τη 13η αγωνιστική ημέρα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ¨Μπάρτσα¨ ήταν καταιγιστική. Προηγήθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο με 2-0 με τους Βαζέχα και Τσιφλίδη, ενώ έχασε σωρεία ευκαιριών προκειμένου να καθαρίσει το ματς από νωρίς.
Οι φίλαθλοι έζησαν  από πρώτο χέρι τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, που έγινε πραγματικότητα. Στη δεύτερη επίσκεψή τους οι παίκτες του Καμαρίου στην περιοχή της Κορίνθου, στην αρχή του β΄ ημιχρόνου, έκανε το 2-1 και για 15 λεπτά ο αγώνας απέκτησε μία άγρια ομορφιά. Ο Πανκαμαριακός έψαξε απεγνωσμένα την ισοφάριση με απέναντι τους Κορίνθιους να ψάχνουν το τρίτο γκολ, που θα τους απήλλασσε από το άγχος. Ένα άγχος, που φούντωνε με τις ευκαιρίες που έχανε, αφού σε αυτό το χρονικό διάστημα έχασε  20 τελικές έναντι 3 του αντιπάλου.
Τελικά ο Ράπτης του ΠΑΣ Κόρινθος μετά από ωραία προσπάθεια στο 70΄ πέτυχε να αλλάξει το σκηνικό και να διαμορφώσει το τελικό 3-1, που χειροκροτήθηκε με έξαλλο ενθουσιασμό από τους φιλάθλους και τους παράγοντες της ομάδας, μέσα σε ομαδικό πνεύμα των ποδοσφαιριστών. Μετά από αυτόν τον αγώνα και τους τρεις βαθμούς ο ΠΑΣ Κόρινθος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο και τη νέα χρονιά πάει να παίξει με τον Α.Σ. Αγίου Γεωργίου Κορίνθου, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλεώς μας. Σημειώνεται ότι η συμπαθής ομάδα του Καμαρίου, παρά τις απουσίες της δικαιολόγησε τη θέση της και πιστεύει σε καλύτερη πορεία για το 2018.
ΠΑΣ Κόρινθος:  Τερεκανίδης, Καρβέλης (Αντωνίου), Σκούπας, Διαμαντόπουλος, Σγουρός, Σιδέρης, Τσιφλίδης, Λαλάης (Μαρούδας), , Ζήσης (Μπάρτζης), Ράπτης (Σταύρου)

***  Η  χρονιά για τον ΠΑΣ Κόρινθος, κλείνει με τον αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣ Κορινθίας στη φάση των ¨8¨, στις 30 Δεκεμβρίου 2017, στο γήπεδο Ιωνίας στην Κόρινθο, όπου υποδέχεται της Ελλάδα Βέλου.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif


 ΚΑΟΚορίνθου: Ο κ.Πιτσάκης ανέλαβε όλα τα έξοδα σοβαρού χειρουργείου αθλητή μας, τον ευχαριστούμε!
Κόρινθος, 16-12-2017   Με ανακοίνωση του ο ΚΑΟΚ Κορίνθου ευχαριστεί τον κ.Παναγιώη Πιτσάκη,
ο οποίος ανέλαβε όλα τα έξοδα για την εγχείρηση του αθλητή του συλλόγου Γιώργου Κωνσταντίνου.

Η διοίκηση του ΚΑΟΚ αναφέρει:
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η επέμβαση του αθλητή μας Γιώργου Κωνσταντίνου, που έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου. Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε στο Ολύμπιον Θεραπευτήριο Πάτρας από τον Ιατρό Κωνσταντίνο Χατζούλη τον όποιον και ευχαριστούμε θερμά.
Στο πλευρό του Γιώργου βρέθηκαν τόσο συμπαίκτες του όσο και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μπούφης που βρέθηκαν στην Πάτρα. Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον μεγάλο χορηγό της ομάδας μας, Κο Παναγιώτη Πιτσάκη, ο οποίος και ανέλαβε εξ'ολοκλήρου το κόστος της επέμβασης, δείχνοντας ένα πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπο.
Γιώργο καλή ανάρρωση και σε περιμένουμε γρήγορα δίπλα μας!
Παναγιώτη Πιτσακη, ο ΚΑΟ Κορίνθου σε ευχαριστεί που στέκεσαι κοντά στον αθλητισμό και στηρίζεις τον σύλλογο μας με κάθε τρόπο!


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΟΚ 


Τα αθλητικά τουρνουά του SPORTCAMP,
που έγιναν Χριστουγεννιάτικη παράδοση στο Λουτράκι, πλησιάζουν! 
3 - 6 Ιανουαρίου 2018
    Τα αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τουρνουά Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ πλησιάζουνκαι το 2018 θα ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Από 3 έως και 6 Ιανουαρίου 2018, το SPORTCAMP θα υποδεχθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του
διακεκριμένους συλλόγους και ακαδημίες στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου και του Βόλεϊ.
           Πρόκειται για την 6η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσης των Χριστουγεννιάτικων τουρνουά στα δύο αυτά αθλήματα στο SPORTCAMP και το Λουτράκι, γεγονός που τα καθιστά αδιαμφισβήτητο θεσμό στο ετήσιο καλεντάρι των αθλητικών διοργανώσεων.  Επιπλέον, οι συμμετοχές άνω των 250 ομάδων και 4000+ αθλητών στο Ποδόσφαιρο και άνω των 100 ομάδων και1.000+ αθλητριών στο Βόλεϊ από το 2012 έως σήμερα, αποδεικνύουν την ευρεία αποδοχή των τουρνουά από τις ακαδημίες των αθλημάτων αυτών σε Πανελλαδικό επίπεδο.
    Αυτά τα Χριστούγεννα οι συμμετοχές τόσο στο Ποδόσφαιρο όσο και στο Βόλεϊ από πλευράς ομάδων και αθλητών/αθλητριών από όλη την Ελλάδα αναμένονται αυξημένες, ενώ επειδή τα τουρνουά απευθύνονται σε παιδιά και υλοποιούνται σε περίοδο σχολικών διακοπών αυξημένη αναμένεται και η άφιξη γονέων και άλλων συνοδών. Συνολικά, πρόκειται για δύο διοργανώσεις που θα ενισχύσουν σημαντικά την τουριστική κίνηση στο Λουτράκι το τριήμερο των Θεοφανείων. 

 

Διπλό η Λάρισα, «Χ» στην Τρίπολη

Πάτησε κορυφή ο Ολυμπιακός, με νίκες επίσης Ατρόμητος, ΠΑΟΚ, ΑΕ Λάρισας, Λεβαδειακός και με «Χ» στη Ξάνθη 
ο Παναθηναϊκός

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αναμετρήσεων για την 15η αγωνιστική της Super League: Είχαμε Κέρκυρα-Ατρόμητος 1-3 με σκόρερς 77΄ Σιόντης - 60΄, 62΄ Ουάρντα, 90+3΄ Βασιλακάκης  Ισόπαλο το αποτέλεσμα και χωρίς τέρματα ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 0-0, αλλά με νίκη εκτός έδρας, αφού Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-1 με γκολ στο 56΄ του  Μαλεζά.  Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε, με γκολ του Μάριν στο 63΄, τον ΠΑΣ (Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0) στο «Γ.Καραϊσκάκης», για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Σούπερ Λιγκ.  Ο Παναθηναϊκός έμεινε για έκτο ματς χωρίς νίκη, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Ξάνθη στα Πηγάδια (Ξάνθη - Παναθηναϊκός 1-1) με τα τέρματα να πετυχαίνουν οι  79΄ Γέντρισεκ και 18΄ Αλτμαν. Ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό στην Τρίπολη σταματώντας το σερί του Αστέρα (Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 0-0), ενώ η Λάρισα πήρε «διπλό» στη Λαμία (Λαμία - Λάρισα 0-2) με σκόρερ 18΄, 31΄ Ντέλετιτς.   Η αγωνιστική ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με τον αγώνα Λεβαδειακός – Πανιώνιος 2-1, όπου οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 58΄ με τον Μασούρα, αλλά οι Λεονάρντο στο 60΄ και Γιακουμάκης στο 77΄ έδωσαν τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 6ος   Όμιλος

ΑΟ Ζευγολατιού - ΑΟ Προοδευτική Νεολαία 0-5

Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχτηκε η Προοδευτική, που επικράτησε με το ευρύ 0-5 του ΑΟΖευγολατιού εκτός έδρας και ξέφυγε έξι βαθμούς από τον δεύτερο Εθνικό. Τελευταίοι χωρίς βαθμό παρέμειναν οι γηπεδούχοι. Το 1-0 έκανε στο 12′ ο Μπέλερης με κεφαλιά, ενώ ο Πέππας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 42' με σουτ, έπειτα από ασίστ του Βλάχου. Ο τελευταίος στο 47′ ο Βλάχος έκανε το 0-3, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Κουιρουκίδης έγραψε το 0-4. Ο ίδιος σκόραρε και το 5ο γκολ της ομάδας του στο 61', σε ένα άνετο απόγευμα για τους «βυσσινί», που πέρασαν σαν... σίφουνας από το Ζευγολατιό.
ΑΟ Ζευγολατιού (Π. Κολλιάκος): Ντάσης, Πολυδωρόπουλος, Παππάς, Βελέντζας, Κουτσουμπέλας (80′ Σούλης), Σενάι (61′ Καλλίρης), Κοντογιάννης, Παινέσης, Ζάρκος (51′ Μπουρτζαλιάνι), Καραγκούνης, Μαραθιανός (72′ Μαντζώρος).

Ασπρόπυργος - Πέλοπας Κιάτου 0-0
Στο 0-0 έμειναν Ασπρόπυργος και Πέλοπας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σημαντικό βαθμό μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Παρά την πίεσή τους οι παίκτες του Νίκου Κωτσοβού δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Ο Πέλοπας βρίσκεται συντροφιά με τον ΑΟ Ζευγολατιού στις τελευταίες θέσεις του Ομίλου.
Πέλοπας Κιάτου (Μ. Γκόφας): Ριζάι, Τουμπανάκης, Κουρούμαλης, Νάκος, Παπαδόπουλος, Μιχαλόπουλος, Πράττος, Παπαβασιλείου, Μυργιώτης, Μπούκης, Γάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια