Header Ads

Αήττητη στην πράξη και εκτός έδρας : Α.Σ. Παννεμεατικός – Α.Σ. Κόρινθος 06 0-4

ΑΘΛΗΤΙΚΑ  φ.  1574

Αήττητη στην πράξη και εκτός έδρας…
Α.Σ. Παννεμεατικός – Α.Σ. Κόρινθος 06  0-4

Ξεπερνώντας το σοκ από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κορινθίας, βάσει της οποίας χάνει σε πρώτο βαθμό εκδίκασης τον νικηφόρο αγώνα, που κέρδισε στο γήπεδο με τον ΠΑΣ Κόρινθος με σκορ  3-2, λόγω της ένστασης που κατέθεσε ο ΠΑΣ Κόρινθος για αντικανονική συμμετοχή παίκτη και τηλεοπτική μετάδοση, η ομάδα των Δημήτρη και Σταύρου Μπινιάρη νίκησε 4-0 τον Παννεμεατικό στο γήπεδο της Νεμέας. Είναι ένα καθαρό σκορ, που εξελίχθηκε σε δύο φάσεις.
Αγωνιστικά η νικήτρια παρουσίασε δύο πρόσωπα, αφού στο α' ημίχρονο ήταν κακή χωρίς ρυθμό, πάθος και αγωνιστική διάθεση, παρά το πλάνο, που είχαν με τις οδηγίες του προπονητή τους Σταύρου Μπινιάρη. Αποτέλεσμα όλων αυτών των αρνητικών ήταν να δώσουν έδαφος για ενδιαφέρουσες φάσεις στη γηπεδούχο ομάδα.
Θα μπορούσε βέβαια να προηγηθεί στο σκορ, αν ο – για πρώτη φορά - προβληματικός διαιτητής Κεφιλής έδινε το καραμπινάτο πέναλτι πάνω στο Λύγκο στο 44', όταν επάνω στην εκτέλεση σουτ για βέβαιο γκολ τον τράβηξε ο Καλύβας και τον έριξε στο χορτάρι κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των Κορινθίων. Ήταν ένα πέναλτι, που θα το έδινε και ο πρόεδρος των γηπεδούχων. Καλές στιγμές είχαν οι γηπεδούχοι στο 36' και στο 40', αλλά βοηθούντος και του διαιτητή το σφύριγμα του ημιχρόνου έστειλε τις δύο ομάδες με άσφαιρο ¨Χ¨ στα αποδυτήρια.
Στο β' ημίχρονο η Κόρινθος 06 άλλαξε τακτική και με την είσοδο των Αράπογλου, Χρυσαφίδη,στη θέση των Χουσελά, Βάσου ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και πέτυχε τέσσερα γκολ με Μαγγίνα στο 67', Τζανέτο στο 72 ', Χρυσαφίδη στο 76' και το σκορ έκλεισε ο Λύγκος στο 78 ', ενώ έχασε και δύο -τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι πάλεψαν τον αγώνα, αλλά υπετάγησαν σε έναν ανώτερο αντίπαλο στο β' ημίχρονο και φυσικά τους εστοίχισε και η αποβολή του Καλύβα στο 56' με δεύτερη κίτρινη -κόκκινη  ( η πρώτη κίτρινη στο 25' ήταν αδικαιολόγητη ).
 . Τον αγώνα διαιτήτευσε Κεφιλής, ο οποίος ήταν κακός στις αποφάσεις του και άφησε παραπονούμενες και τις δύο ομάδες, πράγμα, που δεν συμβαδίζει με την μέχρι σήμερα διαιτητική του πορεία. Πολύ κακός και ο δεύτερος βοηθός Παπαδημητρίου, που άφηνε οφσάϊτ που όφειλε να υποδείξει, ενώ σήκωνε σε ανύπαρκτα τοιαύτα και από τις δύο ομάδες. Ο πρώτος βοηθός Μπάρτζης πολύ καλός με ορθές υποδείξεις.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι το Προεδρείο του Α.Σ. Κόρινθος 06 κατέθεσε Έφεση κατά της Απόφασης της ποινής στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ό,που ελπίζει να δικαιωθεί, αφού υπάρχει σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεδικασμένο και μάλιστα τρεις φορές ¨Περί αναμετάδοσης αγώνα κλπ¨!  Εάν γίνει αποδεκτή η Έφεση, δεν αλλάζει η βαθμολογία της Α' κατηγορίας, όπως είχε μέχρι πριν τον μηδενισμό, που θέλει τον ΑΣ Κόρινθος 06 στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητον σε 12Χ12 αγώνες.
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ : Κασκαντάμης, Παρασκευόπουλος, Καλύβας, Βλάσης, Ποτήρης, Κριαράς, Γεωργάκης, Μπλάτσος, Σαρρής, Κορωνίδης, Παλυβός, ενώ έπαιξαν και οι :Τζας, Αναγνωσταράς και Μπενέκος.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Κεμαλάϊ, Γκουριώτης, Φίλης, Μαγγίνας, Μαυρέλης, Βάσος  (46' Αράπογλου ), Σάντα  (82' Βρενόζι ), Χατζησοφρωνίου, Χουσελάς, (46 ' Χρυσαφίδης ), Λύγκος  (82' Δημητριάδης ), Τζανέτος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

Στην Σούπερ Λιγκ - 14η αγωνιστική

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, νίκες 

για Πανιώνιο, ΑΕΛ

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, νίκες για Πανιώνιο, ΑΕΛ
Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού (Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-4) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, τουλάχιστον, ως τη Δευτέρα που αγωνίζεται η ΑΕΚ. Τα γκολ σημείωσαν 27΄ αυτ. Ένγκελς - 6΄ και 62΄ Φορτούνης, 66΄ Ανσαριφάρντ, 90΄+1 Τζούρτζεβιτς Η Λάρισα πήρε μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης στις καθυστερήσεις, (Λάρισα - Ξάνθη 1-0) με γκολ του  Κριζμάν στο 90+4, ενώ ο Πανιώνιος δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε τελικά τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος - Πλατανιάς 2-1) με σκόρερς 29΄ Σπιριντόνοβιτς, 82΄ Γκιοατά - 61΄ Ενσικουλού.  Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου τα αποτελέσματα ήταν Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης 1-3 με σκόρερς τους  51΄ Αλμπάνης - 20΄ και 81΄ Καλτσάς, 70΄ Μανιάς, ενώ  Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0 με γκολ στο 42΄ Ντιγκινί. Ισοπαλία ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-1 με τα τέρματα να πετυχαίνουν στο 64΄ Μαυροπάνος και στο 77΄ ο Τσούκαλος.
ΟΙ ενστάσεις των δύο διεκδικητών του τίτλου
Στα Δικαστήρια θα κριθεί το Πρωτάθλημα 
της Α΄ Κατηγορίας Κορινθίας;


Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της πρωτοπόρου του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Κορινθίας ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06, ευρισκόμενη εν αμύνη, από τις δύο ενστάσεις εναντίον της για τον νικητήριο αγώνα με τον ΠΑΣ Κόρινθος, κατέθεσε και αυτή  δύο ενστάσεις, έχοντας το προς τούτο νόμιμο συμφέρον, που αφορούσαν την Ανάδελφη Κορινθιακή ομάδα. Οι ενστάσεις, που υποβλήθηκαν εγκαίρως από τις δύο ομάδες είχαν, ως εξής:
ΠΑΣ Κόρινθος κατά ΑΣ Κόρινθος 06
Για πλημμελή κατάσταση Υγείας των παικτών της ομάδας και
Αναμετάδοση του Αγώνα απ΄ ευθείας χωρίς την άδεια της διοργανώτριας Αρχής
Η ένσταση, εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας.και απορρίφθηκε ως προς το πρώτο σκέλος, ενώ επεβλήθη η ποινή μηδενισμού του Α.Σ. Κόρινθος και ο αγώνας κατοχυρώθηκε υπέρ του ΠΑΣ Κόρινθος με τα εικονικό σκορ βαθμών 3-0, με αποτέλεσμα την αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας όπου η Ενιστάμενη ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση και ο Α.Σ. Κόρινθος 06 τη δεύτερη με τρεις βαθμούς διαφορά.
Η διοίκηση της δεύτερης ομάδας έκανε Έφεση στην Ποινή αυτή την εβδομάδα στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ και προσδοκά την ακύρωση της πρωτοβάθμιας απόφασης, διότι κατά πληροφορίες, υπάρχει απαλλακτικό δεδικασμένο και μάλιστα τρεις φορές.
Α.Σ. Κόρινθος 06 κατά ΠΑΣ Κόρινθος
Η διοίκηση του Α.Σ. Κόρινθος 06 κατέθεσε εμπρόθεσμα ένσταση στην ΕΠΣ Κορινθίας για κακή συμμετοχή του Ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Κόρινθος Μπάρτζη, που αφορούν την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή σε δύο αγώνες. Η μία στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΗΡΑΚΛΗ ΛΕΧΑΙΟΥ και η άλλη στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟ.
Η ένσταση εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό από την αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας, η οποία την απέρριψε.
Κοινή διαπίστωση είναι ότι οι διοικήσεις των δύο ομάδων της πόλεώς μας αντί να καθίσουν να βρουν τι τους ενώνει, οδηγούν τα πράγματα σε μεγάλη διάσταση και αντιπαλότητα, ενώ με λίγα λόγια, λόγω και της αγωνιστικής ισοδυναμίας στον αγωνιστικό χώρο, ο Πρωταθλητής τείνει να κριθεί στα Αθλητικά Δικαστήρια, τα οποία και αυτά δίνουν εξετάσεις ίσης μεταχείρισης…


 Α2 HANDBALL : 

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

05 Δεκ. 2017 
Α2 HANDBALL : ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Με τη νίκη έφυγε από την Πάτρα ο Ποσειδώνας Λουτρακίου, ο οποίος επικράτησε της Ακαδημίας Πάτρας με 24-31, για την 9η αγωνιστική της Α2 Handball ανδρών.. Η ομάδα του Κώστα Τούτση, που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται ιδιαίτερα φορμαρισμένη, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη. Η ομάδα του Ποσειδώνα έμεινε για 4ο παιχνίδι αήττητη (τρεις νίκες, μια ισοπαλία) και με την 4η νίκη της συνολικά , έπιασε τα Βριλήσσια στην 5η θέση. Η ομάδα της Πάτρας γνώρισε την 5η ήττα και παραμένει στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 24-31
Τα πεντάλεπτα: 0-2, 1-3, 2-5, 3-8, 5-10, 9-13 (ημ.), 10-15, 12-17, 12-20, 15-25, 19-27, 24-31
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Κώστας Τούτσης): Αικατερίνης 6, Τσιέλος 1, Παλαιολόγος 1, Γκίκας 1, Δημητρόπουλος 9, Καπής, Τυφτικίδης, Μαρινάκης, Μπεκιάρης 3, Σταματίου, Βλαχογεώργος, Οικονόμου 1, Φίλης, Βασιλειάδης 5, Ρουμελιώτης 4.
Διαιτητές: Τσάμος, Φωκίτης. Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 0/2-2/2

Στην κορυφή της Euroleague οι «ερυθρόλευκοι»

Νίκη στην παράταση για τον Ολυμπιακό επί  Ρεάλ Μαδρίτης


Νίκη στην παράταση για τον Ολυμπιακό επί της Ρεάλ Μαδρίτης

Με όπλο την άμυνα σε όλο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 92 - 83 και κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα.  Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους στην Euroleague, δίνοντας συνέχεια στη «συγκατοίκηση» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της κατάταξης, υποχρεώνοντας τη «Βασίλισσα» στην έκτη ήττα της και τρίτη διαδοχική. Πρωταγωνιστής στην επιτυχία του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης (21π.), ο οποίος σημείωσε 9 πόντους στην παράταση και... εξιλεώθηκε για τις δύο χαμένες βολές του στο τέλος της κανονικής περιόδου, που έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση.
ΣΚΟΡ92 - 83 στο τέλος της παράτασης:  (α' δεκάλεπτο: 18-8). (β' δεκάλεπτο: 33-30). (γ' δεκάλεπτο: 56-47) και (δ' δεκάλεπτο: 72-72)     Πηγή:
in.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια