Header Ads

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ Κορινθίας /Φ.1807

ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ – ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06 : 1 – 3
  



Με τον αγώνα ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ – ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06 που έληξε με σκορ 1 – 3 άρχισαν οι αγώνες χθες Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο του ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ για την Α΄ Φ Α Σ Η του Κ Υ Π Ε Λ Λ Ο Υ της ΕΠΣ Κορινθίας της περιόδου 20222023. Το αποτέλεασμα είναι ενδεικτιό της δυναμικότητας των δύο ομάδων. Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 είναι η ομάδα που ξεκίνησε από το μεράκι μερικών φιλάθλων, πρωταγωνίστηκε στην Α΄κατηγορία επί χρόνια, ανέβηκε στη Γ Εθνική, αλλά ξέμεινε σε μια περίοδο από τη συμπαράσταση Κορινθιακών παραγόντων. Πέρυσι υποβιβάστηκε στη Β΄κατηγορια της ΕΠΣ Κορινθίας όπου αναμένεται να προσπαθήσει την άνοδό της στο φετινό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΣ Κορινθίας στην Α΄ Φάση του Κυπέλλου μετέχουν μόνο τα σωματεία της Β΄ Κατηγορίας.

Οι υπόλοιποι 7 αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης 16.30. Η εφημερίδα μας δίνει τα συγχαρητήριά της στο επί χρόνια Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κορινθίας, το οποίο υπό την Προεδρία του Διηγόρου Μιχάλη Τσιχριτζή εργάζεται ακούραστα, οργανωτικά και μεθοδικά για το καλό του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Τα πρώτα μηνύματα από τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟ είναι ελπιδοφόρα. Η ανάληψη και στήριξη της ιστορικής ομάδας από τον Πρόεδρο Μεγαλοδικηγόρο και ποδοσφαιρικό παράγοντα της Ελλάδας, τιμά την ιδιαίτερη Πατρίδα του και τον τοπικό Αθλητισμό. Συνιστούμε σε όλους τους φιλάθλους της Κορινθίας να σταθούν στο πλευρό του Προέδρου και των συνεργατών του στο Δ.Σ. Γ Πιέτρη και Γ. Οικονόμου. Ήλθε η ώρα της Αναγέννησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου




Δεν υπάρχουν σχόλια