Header Ads

Ελευθερώστε από την ανομία τα ΑΕΙ

Φ.1792

 

  
του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη *


Τα Πανεπιστήμια της χώρας καταδυναστεύονται από τον αριστερόστροφο φασισμό των αναρχικών και ποικιλόχρωμων κομμουνιστών και την μπίχλα που αυτοί σέρνουν.

Τα τελευταία γεγονότα στο Βιολογικό του ΑΠΘ, όπου ένα τσούρμο άπλυτοι μηδενιστές με βαριοπούλες ισοπέδωσαν όποια εργασία είχε γίνει για τη δημιουργία βιβλιοθήκης στον χώρο τής επί πάνω από τριάντα (!) χρόνια πρώην κατάληψης – χασισοποτείου – μηδενιστικής γιάφκας, έχουν προκαλέσει την οργή του κόσμου. Ακολούθησε μια πορεία των καλόπαιδων και των ομοϊδεατών τους, που υπερασπίζονται τον παραλογισμό της βίας και της καταστροφής, όπου, κρίνοντας από την εικόνα των αγωνιστών, οι άνδρες των ΜΑΤ κινδύνευσαν σοβαρά από τη σωματική επαφή με τόση απλυσιά και δέον όπως προβλεφθεί γι’ αυτούς επίδομα αντιψειρικής σκόνης.

Από τη μεριά της κυβέρνησης και της Ν.Δ. ακούστηκαν μισόλογα και ποιητικά ευχολόγια. Θυμίζω πως η Ν.Δ. εξελέγη στην εξουσία με σύνθημα, μεταξύ άλλων, πως θα συντρίψει την ανομία της Αριστεράς στην Παιδεία και στο πεζοδρόμιο. Το φαιδρό άσυλο δεν υπάρχει πια και υποτίθεται υπάρχει νέος νόμος που περιορίζει την ασυδοσία, όπου τρεις ματσουλαραίοι με ένα πανό και μια ντουντούκα προκαλούν κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, σε όποια πόλη λειτουργούν οι οργανώσεις των μηδενιστών, που γράφουν τους νόμους και την κοινωνία στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Με παιάνες και μεγαλοστομίες ψηφίστηκε ο νόμος για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, προκαλώντας την ανακλαστική αντίδραση του αριστερού ψωραλέου σκύλου του Παβλόφ. Ακούνε «Αστυνομία» και χοροπηδάνε λες και τους έβαλες νέφτι. Οχετός από εμφυλιοπολεμικές χυδαιότητες, ύβρεις και ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής από μικρούς όχλους, τους οποίους, πριν τους δεις, μπορείς να τους μυρίσεις. Οι «σεβόμενοι την Αριστερά για τους αγώνες της» εντός της νεοδημοκρατικής κυβέρνησης, σε σύμπνοια με τάχα «κεντροδεξιούς» καθηγητές, τήρησαν ακόμη και με δηλώσεις στάση κατά της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, όπως ο κ. Φορτσάκης.

Η δε κυβέρνηση στην αρχή εξήγγειλε πως η Ομάδα Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, αν το λέω σωστά, θα είναι άοπλη, προφανώς για να εκπαιδευτούν πάνω τους στο κλοτσομπουνίδι και στις ροπαλιές τα φρικιά του μηδενισμού και, εάν συμβεί κάτι που δεν μπορούν να χειριστούν, θα κληθεί η κανονική Αστυνομία. Αυτοί που τα σκέφτονται αυτά ίσως νομίζουν πως οι Αστυνομικοί φυτρώνουν στα λάχανα, δεν έχουν ανθρώπινη υπόσταση, δεν έχουν γονείς, αδέρφια, συζύγους, συντρόφους, παιδιά και φίλους και μπορεί όποιος του καπνίσει να τους κάνει σάκο πυγμαχίας.

Στη συνέχεια όσους προσέλαβαν τους έστειλαν για περαιτέρω εκπαίδευση στις πιλάτες, στο κοπανέλι, στην ιαπωνική ανθοτεχνία και στον διαλογισμό. Πρόσφατα δε ανακοινώθηκε πως δεν θα βρίσκονται εντός των Πανεπιστημίων, αλλά θα περιπολούν γύρω από κάποια. Η κωλοτούμπα της κυβέρνησης και η περιδεής υποχώρηση στο φασισταριό των βάνδαλων ροπαλοφόρων της Αριστεράς, που χαϊδεύουν κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, είναι ολοφάνερες. Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία πήγε στον κουβά, ενώ οι εχθροί της δημοκρατίας, του λαού, της νομιμότητας, με βαριοπούλες καταστρέφουν δημόσια περιουσία και μετά υπερασπίζονται την καφρίλα τους και με πορείες.

Θυμίζω δε πως, όταν έσπασε η πολύχρονη κατάληψη στο Βιολογικό, κάποιοι έβαλαν βόμβα και στο σπίτι του εργολάβου! Μιλάμε, λοιπόν, για κανονική εγκληματική οργάνωση, διότι όποιος πιστεύει πως οι βάνδαλοι με τις βαριοπούλες, οι καταληψίες και οι βομβιστές δεν γνωρίζονται μεταξύ τους να πάει να βάλει το κεφάλι του σε έναν κουβά με παγωμένο νερό να συνέλθει.

Η λύση, χιλιοειπωμένη από εμάς, υποστηριζόμενη από τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών, την κοινή λογική, το δημόσιο συμφέρον και την υπεράσπιση της νομιμότητας, είναι μία:

1. Ψήφιση ιδιώνυμου Νόμου με τον οποίο θα τιμωρείται χωρίς αναστολή, ήτοι πας φυλακή με την πρωτόδικη απόφαση, κάθε πράξης κατάληψης, βίας και φθοράς εντός των Πανεπιστημίων. Εκανες κατάληψη, βανδάλισες, γκρέμισες, έκαψες, λεηλάτησες, επιτέθηκες σε καθηγητές, φοιτητές, αστυνομικούς, ποινή φυλάκισης από 2 έως 5 χρόνια (εκτός αν έχει κακουργηματικό χαρακτήρα), την οποία θα εκτίσεις χωρίς αναστολή, εξαγορά κ.λπ.

Παράλληλα θα σου γίνει καταλογισμός, μέσω ΔΟΥ, και θα πληρώσεις μέχρι σεντ τη ζημιά που έκανες. Επίσης θα συμφωνήσουμε πως κάποιος που καταστρέφει το υποτιθέμενο πνευματικό του σπίτι, το πανεπιστήμιό του, είναι ανάξιος της φοιτητικής ιδιότητας. Έτσι παρεπόμενη ποινή θα πρέπει να είναι η αυτόματη με την ποινική δίωξη αναστολή της φοιτητικής ιδιότητας, δεν θα μπορείς να δίνεις εξετάσεις και να παρακολουθείς μαθήματα, ούτε να πάρεις πτυχίο, και, εάν καταδικαστείς αμετάκλητα, θα απολέσεις ισόβια τη φοιτητική ιδιότητα.

2. Την ημέρα που θα δημοσιευτεί αυτός ο ιδιώνυμος Νόμος, θα μπει σε όλα τα πανεπιστήμια η κανονική Αστυνομία, θα μπει εξοπλισμός ελεγχόμενης εισόδου, τέρμα το «μπάτε σκύλοι αλέστε», θα ξεβρομίσουν από την μπίχλα, το σκουπιδαριό, τα γκράφιτι, όλοι οι χώροι και αυτοί, οι κανονικοί Αστυνομικοί, θα περιπολούν όλους τους πανεπιστημιακούς χώρους παντού στην Ελλάδα, ώστε να ανακτήσουν το κράτος, η Δημοκρατία και η ευπρέπεια την εξουσία τους σε αυτή τη δημόσια περιουσία, που έχει μετατραπεί σε μηδενιστική φασιστική επικράτεια ανομίας.

Όποιος προσπαθήσει με τη βία να αμφισβητήσει αυτή την εφαρμογή της νομιμότητας, θα συλληφθεί και θα πάει να περάσει μερικά χρόνια στο γκιζντάνι, τέως φοιτητής πλέον, για να φιλοσοφήσει τον βίον κατά τον προαυλισμό και στο κελί μετρώντας ανάσκελα τις γωνίες στο ταβάνι, οι οποίες είναι πάντα τέσσερις.

Μιλάμε για εγκλήματα που έχουν πλέον ενσκήψει, η καταστολή τους είναι καθήκον και αυτός ο νέος Νόμος και η μόνιμη παρουσία της Αστυνομίας εντός του χώρου είναι και η μόνιμη πρόληψη.

Για όποιον ψάχνει «προοδευτική» καταστολή τέτοιων εγκλημάτων, όπως στο Βιολογικό, του έχουμε νέα: η καταστολή δεν έχει ιδεολογικό, πολιτικό χρώμα. Είναι καθήκον, του οποίου η παράβαση αποτελεί κι αυτή ποινικό αδίκημα.

*Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ www.neadexia.gr 

Δημοσίευση: 12-05-2022 • 13:50 newsbreak.gr στο Google News


Δεν υπάρχουν σχόλια