Header Ads

Ημέρα Καριέρας στο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πα.Πελ. με τη συμμετοχή εταιρειών

Φ.1789

  

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες, 
Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά Ημέρα Καριέρας την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 με τη συμμετοχή εταιρειών, όπου τελειόφοιτοι φοιτητές και απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας.

Στην εκδήλωση, τουλάχιστον 18 εταιρείες και ερευνητικά κέντρα από τον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών (η λίστα συνεχώς αυξάνεται) θα επισκεφθούν το τμήμα μας φέρνοντας μαζί τους ανοικτές θέσεις εργασίας, θα κάνουν συναντήσεις και συνεντεύξεις, και θα συλλέξουν τα βιογραφικά των τελειόφοιτων και των αποφοίτων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τετάρτη 11 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους μελλοντικούς πιθανούς εργοδότες τους.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους συναφών τμημάτων που αναζητούν εργασία.

Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη μέρα!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στην Ημέρα Καριέρας στον σύνδεσμο: 
https://us02web.zoom.us/meeting/register/ tZYqceCsrT4uHNaESRZnEB-JqTLu5hEitlbc 

Παρακολουθήστε τη σελίδα του Τμήματος και ενημερωθείτε για τις εταιρείες που θα φιλοξενήσουμε, για τις ανοικτές θέσεις εργασίας, και για το πρόγραμμα της εκδήλωσης: 
http:// dit.uop.gr/index.php/el/dit-career-day 

Με εκτίμηση, Δρ. Παρασκευή Ραυτοπούλου 
Ομάδα Δημοσιότητας, Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμια Πελοποννήσου 
Web: http://users.uop.gr/~praftop/ 
E-mail: praftop@uop.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια