Header Ads

Θρίαμβος και πρόκριση στο Final 4 της Euroleague για τα κορίτσια του Ολυμπιακού! Φ.1781

Θρίαμβος και πρόκριση στο Final 4 της Euroleague για τα κορίτσια του Ολυμπιακού!
  


Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησαν την Ντουναισβάρος με 10-7 στην Ουγγαρία και θα βρεθούν για 8η σερί χρονιά σε Final 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησαν την Ντουναισβάρος με 10-7 στην Ουγγαρία και θα βρεθούν για 8η σερί χρονιά σε Final 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Έχοντας προίκα το 14-9 του πρώτου αγώνα στον Πειραιά τα κορίτσια του Ολυμπιακού, ζευγάρωσαν τις νίκες τους απέναντι στην Ντουναισβάρος στην Ουγγαρία, και προκρίθηκαν πανηγυρικά στο Final 4 της LEN Euroleague!

Οι υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης και στοχεύουν σε άλλη μία ευρωκούπα, γράφοντας ιστορία.

Στο πρώτο οκτάλεπτο έγινε μεγάλη «μάχη», με τις δύο ομάδες να παίζουν εξαιρετικά και το παιχνίδι να είναι πολύ κλειστό. Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο γκολ μπήκε σχεδόν πέντε λεπτά από την έναρξη του αγώνα!

Η Νικόλ Ελευθεριάδου έκανε το 0-1 στα 3:20’’ δίνοντας το προβάδισμα στον Ολυμπιακό μέσα στην Ουγγαρία. Όμως, η απάντηση ήταν άμεση για τη γηπεδούχο ομάδα που ισοφάρισε στο 2:58’’ με το τέρμα της Σιλάγκι. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο στην Ουγγαρία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ντουναϊσβάρος.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός επέβαλε τον ρυθμό του, και με 1-4 επιμέρους σκορ, προηγήθηκε με 2-5. Οι ερυθρόλευκες ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και στο τρίτο δεκάλεπτο. Η Κρίστμας έκανε το 2-6 στα 7:04’’ στον παίκτη παραπάνω και η Γκάρντα μείωσε μετά από σχεδόν ένα λεπτό στο 36. Η Ράνεϊ βρήκε κι εκείνη δίχτυα για τον Ολυμπιακό, κάνοντας το 37 στα 5:27’’, με τη Μούσι να μειώνει στα 4:10’’ σε 4-7. Ο Ολυμπιακός, όμως, βρήκε κι άλλο γκολ και ανέβασε τη διαφορά στο +4 με την Ελευθερία Πλευρίτου να σκοράρει το 4-8 στα 2:39’’.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν τυπική διαδικασία με τον Ολυμπιακό να φτάνει στην νίκη με το τελικό 7-10 και να παίρνει την πρόκριση για 8η σερί χρονιά σε Final 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-4, 2-3, 3-2 

in.gr26 Φεβρουαρίου 2022, 19:40



Δεν υπάρχουν σχόλια