Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη Φ.1774

Της πρώην Βουλευτή Ν.Δ. Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλ

Η Ελλάδα αλλάζει, ο Σύριζα ποτέ.
  


Η Ελλάδα αλλάζει και όσο εάν η πανδημία να μην επιτρέπει ακόμα να γίνουν ορατά τα αποτελέσματα αυτής της αλλαγής, είμαι πεπεισμένη ότι η περίοδος που έχουμε μπροστά μας θα φέρει μια ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη για όλους. Υπάρχει όμως στην Ελλάδα ένα κόμμα που δεν αλλάζει και μάλλον δεν θα αλλάξει ποτέ. Ένα κόμμα όπου ο λαϊκισμός έχει ποτίσει το πολιτικό του DNA σε τέτοιο βαθμό, που να αναρωτιέται κάνεις γιατί τα πολιτικά του παθήματα δεν μπόρεσαν και δεν θα μπορέσουν να γίνουν μάθηματα προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας. Υπάρχει ένα κόμμα μέσα στην δίνη της πανδημίας που ζητά εκλογές για να σώσει την πατρίδα. Υπάρχει ένα κόμμα που πρωτοπορεί και διχάζει, για ακόμα μια φορά, πολιτικοποιώντας σε μέγιστο βαθμό μια τεράστια υγειονομική κρίση μόνο για κομματικό όφελος. Επιδίδεται δηλαδή στο μοναδικό πράγμα που γνωρίζει να πράττει. Να μετατρέπει τα προβλήματα της Πατρίδας σε πολιτικές ευκαιρίες με στόχο την αγαπημένη του εξουσία.

Είναι φανερό ότι ο Σύριζα δεν αλλάζει διότι δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι ένα κόμμα φθηνής διαμαρτυρίας που ως αντιπολίτευση ζητάει το ανέφικτο ενώ ως κυβέρνηση δεν έπραξε ούτε το ελάχιστο. Δυστυχώς ο Σύριζα αποτελεί βασικό φορέα υποβάθμισης της πολιτικής μας ζωής. Προσπαθεί να κρατήσει πίσω την Ελλάδα για να μπορεί να επιβιώσει πολιτικά. Προσπαθεί, στις δύσκολες στιγμές της χώρας, να μιλά στο θυμικό των ανθρώπων για να τους παρασύρει στα πολιτικά νερά του αγνοώντας το χρήσιμο για την χώρα. Δε θα τα καταφέρει όμως διότι ο ελληνικός λαός έχει την απαραίτητη γνώση και ωριμότητα να μην παρασυρθεί από τον λαϊκισμό και του χαμένους παραδείσους που συνήθως τάζει. Με ρεαλισμό και αυτοπεποίθηση θα αφήσουμε πίσω την υγειονομική κρίση και θα δημιουργήσουμε μια Ισχυρή Ελλάδα με τους πολίτες στο πλευρό μας.

Τώρα είναι η Ώρα να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία , να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών, να αφήσουμε την λογική να πρυτανεύσει και να εμβολιαστούμε. Θα τα καταφέρουμε.

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας

Δεν υπάρχουν σχόλια