Header Ads

ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ φ.1761

Φοβερός ο Ολυμπιακός
Στις 7 αήττητες ομάδες της Ευρώπης
Σαν σίφουνας γονάτισε την Φενέρ Μπαξέ 3-0 στην Πόλη 


Ο Ολυμπιακός, μετά το εμφατικό 3-0 επί της Φενέρ, μεγάλωσε το σερί του και παραμένει μια από τις ελάχιστες ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί τη φετινή σεζόν

  
in.gr
1 Οκτωβρίου 2021, 11:37

Trending

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από την Πόλη, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 3-0, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα.

Ο έλληνας μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο τέρματα και μοίρασε άλλο ένα στον Τικίνιο, οδηγώντας τους Ερυθρόλευκους σε ένα σπουδαίο διπλό και στο 2/2 στον όμιλο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καταιγιστική, διαχειρίστηκε άριστα το παιχνίδι και έκανε ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Εκτός αυτού, ο Ολυμπιακός, παρότι δεν έχει θέλξει μέχρι στιγμής με την απόδοσή του στη σεζόν, αποδεικνύει πόσο κυνικός είναι, καθώς είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που παραμένει αήττητη, αλλά και μια από τις μόλις επτά σε όλη την Ευρώπη.

Από όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης ο Ολυμπιακός είναι σε αυτήν την ιδιαίτερη λίστα και μάλιστα μεγάλωσε το ρεκόρ του μετά το διπλό στο «Σουκρού Σαράτσογλου», καθώς έχει 12 παιχνίδια χωρίς ήττα με 8 νίκες και 4 ισοπαλίες και χωρίς ακόμη να φορτσάρει και να πιάσει τα πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης που έπιανε τα προηγούμενα χρόνια.

Οι υπόλοιπες ομάδες που δεν έχουν χάσει ακόμη μέσα στη σεζόν είναι η Σάλτσμπουργκ, η οποία μετρά σε Αυστρία και Champions League 14 νίκες και μόλις 1 ήττα, αλλά και η Μπενφίκα, που μετά το 3-0 επί της Μπαρτσελόνα στο «Ντα Λουζ» έχει πλέον 11 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ακόμη στη λίστα με τις αήττητες ομάδες βρίσκεται και η Καραμπάγκ, που, παρότι έχανε με 1-0 από την Ομόνοια το βράδυ της Πέμπτης, γύρισε το ματς και επικράτησε με 4-1 στην Κύπρο και έχει 8 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που παραμένουν χωρίς ήττα είναι από τα τρία μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, και πρόκειται για την Μπάγερν, που έχει 9 νίκες και 1 ισοπαλία στη σεζόν, τη Λίβερπουλ, που μετρά 7 νίκες και 2 ισοπαλίες, αλλά και τη Σεβίλλη, που, αν και έχει μόλις 4 νίκες, δεν έχει ηττηθεί έχοντας και 4 ισοπαλίες.

Οι 7 αήττητες ομάδες στην Ευρώπη:

Σάλτσμπουργκ 14 νίκες – 1 ισοπαλία 
Μπενφίκα 11 νίκες – 2 ισοπαλίες 
Καραμπάγκ 8 νίκες – 5 ισοπαλίες 
Ολυμπιακός 8 νίκες – 4 ισοπαλίες 
Μπάγερν 9 νίκες – 1 ισοπαλία 
Λίβερπουλ 7 νίκες – 2 ισοπαλίες 
Σεβίλλη 4 νίκες – 4 ισοπαλίες

Δεν υπάρχουν σχόλια