Header Ads

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ φ.1753

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
  


ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ : Πριν από δύο περίπου χρόνια σας είχα πει ότι: «Πέρσα κάποια ημέρα από το δρόμο, που οδηγεί από τη διασταύρωση του Γκα προς τα Αθίκια, που ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου Κορινθίων και είδα μία εικόνα που μου άρεσε μεν, αλλά κάτι μου είπε πως είναι ημιτελής.

Είδα το καλαίσθητο Μνημείο της Πολεμικής Αεροπορίας με το αεροσκάφος, που είχε δημιουργήσει ο Ρέκτης Δήμαρχος, Σωκράτης Τόγιας, λίγο πριν παραδώσει το Δήμο Σαρωνικού, προς τιμή των πεσόντων Αεροπόρων της κωμόπολης Αθικίων. Είναι ακόμη όπως το έφτιαξε ο πρώην Δήμαρχος και αναρωτιέμαι.

Δεν πρέπει να γίνει πιο καθαρό από τα χόρτα και καλαίσθητο, να εμπλουτισθεί λίγο ακόμη;

ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ : Διαβάζω τακτικά στην έγκριτη εφημερίδα Η Φωνή της Κορινθίας, έντονη κριτική από αναγνώστες για να μην πω για συγκεκριμένο αναγνώστη, που δεν βλέπει τίποτα καλό να γίνεται από τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Θα ήθελα να μάθω γιατί επιτίθεται συνεχώς και μάλιστα με σκληρές κουβέντες ο λαλίστατος επικριτής; Δεν μπορεί κάπου κάπου να πει και καμιά καλή κουβέντα ο επιστολέας συγγραφέας της κριτικής παρέμβασης; Δεν γίνεται να μηδενίζεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο το έργο μίας μεγάλης ομάδας αυτοδιοικητικών προσώπων. Όλοι άχρηστοι είναι; Επανέρχομαι και επιμένω.

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: Όταν η εφημερίδα σας αραιά και που, μνημονεύει τους δύο προηγούμενους Δημάρχους, που χάρη στον αναμορφωτή Δημήτρη Σκούρα και τον μετέπειτα Αντώνη Κλαδούχο, που ακολούθησε στη διαδοχή και το όραμα του προηγουμένου εμπλουτίζοντάς το με τα δικά του σχέδια, να ξέρετε ότι τα λόγια σας ακούγονται ευχάριστα από τους αναγνώστες, Το Ξυλόκαστρο επί της εποχής τους άλλαξε ριζικά όψη και από μία απλή Επαρχιακή πόλη, έγινε κοσμοπολίτικο και σημαντικό για την περιοχή μας.

Δεν σας κρύβω ότι και η διεύθυνση της εφημερίδας σας για παραπέρα με βρίσκουν σύμφωνο.

Συνεχίστε!...


ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ : ΟΙ Δήμαρχοι ακούνε τα εξ αμάξης κατά τη διάρκεια της θητείας από τους συμπολίτες τους και όπως βλέπω η εφημερίδα σας δεν είναι παράλογη και άκρως επικριτική προς τους Αυτοδιοικητικούς. Μας έχεις εξηγήσει τους λόγους και τους επικροτώ. Ο σημερινός Δήμαρχος Γεώργιος Γκιώνης, δεν θα μπορούσε να παραμείνει στο απυρόβλητο. Κάποιοι κάτι έχουν να πουν και για αυτόν. Άλλωστε εξ οικείων τα βέλη, από ανθρώπους που είναι ζηλόφθονες και κακοί στην ψυχή , όλα να τα περιμένεις. Αυτή την περίοδο προσωπικά ευχαριστώ τον Δήμαρχος γιατί, εκτός των άλλων, στέκει στο ύψος των περιστάσεων, παρά την κακή συγκυρία της πανδημίας του ιού..!...

ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ: Στην παραλιακή περιοχή Σαμούτανης Βραχατίου μερικοί κάδοι απορριμμάτων έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους και εμείς που διαμένουμε μόνιμα εδώ δεν ξέρουμε τα αίτια αυτής της ενέργειας εκ μέρους του Δήμου.

Επειδή η μεταφορά της σακούλας απορριμμάτων είναι επαχθής μέχρι να βρούμε κάδο να εναποθέσουμε τα σκουπίδια, μήπως θα έπρεπε η Δημοτική Αρχή να φροντίσει την επανατοποθέτηση των απομακρυθέντων κάδων στις θέσεις που ήταν; Επίσης να ληφθεί υπόψη ότι η Υπηρεσία του Δήμου έχει κάνει προόδους από πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά θέλει ακόμη λίγη προσπάθεια να προσεγγίσει τη δουλειά των συναδέλφων του γειτονικού Δήμου Κορινθίων… 

ΝΕΜΕΑΣ : Έχω διαπιστώσει ότι έχει μαλλιάσει η γλώσσα σου και έχει χυθεί πολύ μελάνι με το να προσπαθείς να δουν η Νομαρχία και η Περιφέρεια την ανάγκη να αναπλαστεί η διαδρομή του αγροτικού δρόμου Αρχαία Νεμέα Βοχαϊκό Βραχάτι. Έχετε τονίσει την ανάγκη ταχύτερης και ασφαλούς πρόσβασης από τα Νεμεοχώρια προς την απόλαυση του Κορινθιακού και σύζευξης της ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών από το Βραχάτι προς τον κόμβο της ΝΕΟ Κορίνθου – Τρίπολης. Απορώ για την αφωνία και αδιαφορία της δευτεροβάθμισς και τριτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης Υπάρχουν ώτα ακουόντων με αρμοδιότητες;






Δεν υπάρχουν σχόλια