Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» Φ.1750

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Γαλλία & ΗΠΑ αναλαμβάνουν την προστασία της Κυπριακής ΑΟΖ…


Σημαντική εξέλιξη με Μήνυμα στη Τουρκία, έχουμε για τον Κυπριακό Ελληνισμό, που φέρνει τα πράγματα στο Ενεργειακό στη θέση τους. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες Newsroom τον Νοέμβριο ή Δεκέμβριο θα αρχίσουν ξανά γεωτρήσεις στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ από την αμερικανική εταιρεία ExxonMobil, όπως ανέφερε η υπουργός Ενέργειας της Κύπρου Νατάσα Πηλείδου. Η εξέλιξη αυτή έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία καθώς δείχνει ότι οι ΗΠΑ οδεύουν προς σύγκρουση με την Τουρκία. Αν αυτό επαληθευτεί όλα θα αλλάξουν στην περιοχή. Περί το Νοέμβριο - Δεκέμβριο μπαίνει ξανά γεωτρύπανο στην κυπριακή ΑΟΖ, αυτή τη φορά στο τεμάχιο 10 από την εταιρεία ExxonMobil, δήλωσε την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νατάσα Πηλείδου.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, η Υπουργός ανέφερε πως σε σχέση με το ενεργειακό πρόγραμμα έχουμε δουλέψει πολύ εντατικά μαζί με την ExxonMobil η οποία είναι η πρώτη εταιρεία που θα προχωρήσει με γεώτρηση στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ μέσα προς το τέλος του έτους.

Όπως είπε η κ. Πηλείδου, έχει ήδη υπογραφεί το συμβόλαιο με το γεωτρύπανο και βρισκόμαστε στη διαδικασία έκδοσης των απαραίτητων αδειών, οι οποίες είναι τυπικές και δεν αναμένεται να καθυστερήσουν.

Πρόσθεσε πως έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην Κύπρο εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες για να λάβουν μέρος στη διαδικασία των γεωτρήσεων.«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, ελπίζουμε πως δεν θα έχουμε εκπλήξεις και δεν αναμένουμε εκπλήξεις όσον αφορά το θέμα της Πανδημίας. Αναμένουμε Νοέμβριο με Δεκέμβριο το πολλή να ξεκινήσει ξανά το γεωτρητικό πρόγραμμα, θα ακολουθήσει η ΤΟΤΑL , με την οποία επίσης γίνονται διαβουλεύσεις και προχωρούμε με τον σχεδιασμό», είπε.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ΗΠΑ και Γαλλία θα στείλουν πολεμικά πλοία στη περιοχή για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους. Φυσικό θα είναι και από μέρους της η Ελλάδα, ως εγγυήτρια δύναμις, επιτέλους να πράξει τα ευνόητα. Οφείλει και η Ελλάδα να στείλει πολεμικά πλοία, καθώς δεν μπορεί μόνο οι ξένες δυνάμεις να προστατεύουν το νησί! Της Μεγαλονήσου, που μύρια τόσα έχει υποστεί από την άπληστη Τουρκία. Ας αναμένουμε λίγους μήνες για να δούμε , αν όλα θα πάνε καλά ή όχι.




ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Πρώτα οι ΛΑΘΡΟ και ελάχιστα οι Έλληνες, που υποφέρουν…


Την στιγμή που ο μέσος Έλληνας δεν έχει να φάει οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που επί Κυβέρνησης Τσίπρα κετέστησαν Κράτος εν Κράτη, βοηθούν λαθρομετανάστες να απαιτήσουν περισσότερα από το Ελληνικό Κράτος!-Μας ρημάζουν μέρα παρά μέρα! Διαβάζω στο Mknews.gr Στο απροχώρητο έχουν φτάσει τα πράγματα με ΜΚΟ και λαθρομετανάστες ! Και δεν πίστευα στα μάτια μου από την κατάντια των δηλώσεων, που κάνουν οι πρόσφατοι συνακόλουθοι, κυρίως δοτοί εξωκοινοβουλευτικοί που τυρύπωσαν σε Κυβερνητικά πόστ5α1, οι οποίοι διακρίνονται για αντεθνική πολιτική και εκτρέφουν το μίσος κατά τν υπολοίπων Ελλήνων, που πιστεύουν σε Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια.

Πρώτα τους ενοχλεί το σύμβολο της πίστης μας και το κατεβάζουν με την βοήθεια των ΜΚΟ στη Λέσβο και όπου τους βολεύει, μετά σιγοντάρουν το πετάμα χιλιάδων πιάτων φαγητού από τους λαθρό, που τα πληρώνουν οι Έλληνες και τώρα έχουν το θράσος μαζί με ΜΚΟ να ζητούν κάτι παραπάνω, μαζί με τη νομιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης!

Μάλιστα, αυτή την φορά απαίτησαν την άμεση μετακίνηση τους από το κέντρο υποδοχής πρώτης γραμμής στην ενδοχώρα..

Προκειμένου να εμπεδώσουν την παράνομη παρουσία τους πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΞ όταν επισέφθηκε την Ελλάδα ο ΥΠΕΞ ντης Ινδίας. Στην διαδήλωση συμμετείχαν περίπου 100 πρόσφυγες Πακιστανοίαπαοιτώντας να διαμορφώσουν την εξωτερική πολιτική της χώρας μας.

Φυσικά μαζί τους ήταν και αλληλέγγυοι των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και άλλοι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης ή αλλιώς ορκισμένοι εχθροί της χώρας μας! Κάποιοι προφανώς άθρησκοι και απάτριδες, άνεργοι, μισθοσυντήρητοι από κρυφά κονδύλια ξένων Πρεσβειών και μεγιστάνων του πλούτου.

Για τους Έλληνες που μέρα παρά μέρα χειροτερεύουν, χάνουν δουλειές, αρρωσταίνουν επειδή δεν έχουν λεφτά για την δημόσια υγεία, που δεν έχουν να δώσουν φαγητό στα παιδιά τους καμιά ΜΚΟ, κανένας ανθρωπιστής, κανένας κοινωνικός ή Συλλογικός ή Συνδικαλιστικός φορέας δεν νοιάστηκε!

Αντιθέτως οι ΛΑΘΡΟμετανάστες είναι τα χρυσοφόρα τοτέμ διαφόρων ανεπάγγελτων μαρξιστοειδών που έχουν στην κατοχή τους από 10 ΜΚΟ και νέμονται τα δεκάδες εκατομμύρια του κάθε Τζορτζ Σόρος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γεννάτα εύλογα το ερώτημα μέχρι πότε θα ανέχονται οι κυβερνώντες αυτή την κατάσταση, γενόμενοι συνένοχοι στην απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας και τον αφανισμό των Ελλήνων; Γιατί σταμάτησαν οι ενέργειες εξυγείανσης του χώρου των ΜΚΟ;






ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Τούρκος καθηγητής:
Είμαστε εξισλαμισμένοι Έλληνες…


Ένα ακόμη χτύπημα του Τούρκου καθηγητή, Celal Şengor, ενάντια στη μυθολογία της πλειοψηφίας των Τούρκων πολιτών αναφορικά με τη γενετική προέλευσή τους , ιδίως εκείνων από την Ανατολία, αναφέρει ο Παναγιώτης Νάστος 5ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.gr/ Μιλώντας στην τηλεόραση, ο καθηγητής είπε ότι τα γονίδια των λαών της Ανατολής αποτελούν μόνο το 7% από την Κεντρική Ασία, την πατρίδα των τουρκικών φυλών. Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η επόμενη.

Ο καθηγητής, όπως σχολιάζεται, δεν μπορεί φυσικά να πει πως οι σημερινοί τουρκόφωνοι της Ανατολίας εξισλαμίστηκαν και υπέστησαν γλωσσική αφομοίωση και λέει πως «Είμαστε Ρωμιοί», δηλαδή Έλληνες (Ρωμιούς μας λένε οι Τούρκοι).

«Μην ξεχνάτε ότι είμαστε κληρονόμοι του Βυζαντίου», συνέχισε ο καθηγητής, προσθέτοντας: «Και γι ‘αυτό υπήρχαν πολλοί γάμοι κατά την Οθωμανική περίοδο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε μουσουλμάνοι Rûm. « Το Rûm είναι παράγωγο του όρου RhomaioiEast Roman (ῬωμαῬοι) και χρησιμοποιείται σε πολλές ισλαμικές χώρες όταν αναφέρονται στους Έλληνες.

Η Τουρκία αποκαλεί την ελληνική μειονότητα της Rûm, όπως εκείνους που ζουν στην Κωνσταντινούπολη, την Τένεδο και την Ίμβρο και αναφέρεται στους Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα ως Έλληνες-Ίωνες. Με αυτόν τον τρόπο, διαφοροποιούν τους Έλληνες της Ελλάδας και τους Έλληνες της Τουρκίας, τρέμοντας τους «κρυπτοχριστιανούς».

Σε απάντηση στο τηλεοπτική εκπομπή του Şengor, ο γεννημένος στην Τουρκία καθηγητής Mehmet Efe Caman, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του, στο Twitter ως «Ανατολικός από την Κωνσταντινούπολη με ρίζες στην Κρήτη και την Παφλαγονία (Μαύρη Θάλασσα)», είπε: «Ο καθηγητής Şengör λέει ότι:« Είμαστε Ρωμαίοι »γιατί δεν μπορεί να πει ότι οι σημερινοί ανατολικοί τουρκόφωνοι είναι εξισλαμισμένοι και εξομοιώνονται με τους Έλληνες. Ο τουρκικός υπερατσισμός θα καταρρεύσει. Είχα το γονίδιο της Κεντρικής Ασίας στο 8,2%. Είναι ακόμα πάνω από τον αριθμό που ανέφεραν οι καθηγητές Şengör και Murat Bardakçı.

Είναι αδύνατο να καταλάβουμε γιατί το τουρκικό κράτος έχει διδάξει στα παιδιά, πάνω από 100 χρόνια, τον τουρκικό υπερατσισμό και ρατσιστικό μύθο για μαζική μετανάστευση από την Κεντρική Ασία στην Ανατολία;Γιατί το τουρκικό κράτος ήθελε να κρύψει ότι ο λαός της Ανατολίας είχε σε μεγάλο βαθμό ελληνορωμαϊκές ρίζες;». Ποιος ήταν ο λόγος για αυτό το μυστικό;

Γιατί φοβόταν;





ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ

Οι δυο πλευρές της «πανδημίας»


Στο διαδίκτυο , με αφορμή την πανδημία και τους εμβολιασμούς, γίνεται το έλα να δεις από διαφορετικές γνώμες επιστημόνων. Οι ¨Συστημικοί» κόπτονται και στηρίζουν τους εμβολιασμούς συμμετέχοντας στην απαράδεκτη επίθεση και απομόνωση κάθε αντιφρονούντος, ενώ υπάρχουν ακόμη υπεύθυνες φωνές εξειδικευμένων ιολόγων, που «τολμούν» και κρούουν τον κώδωνα κινδύνων κατά του ανθρώπινου γένους. Οι πρώτοι, έχουν βάλλει στο στόχαστρο τον απλό πολίτη, που βομβαρδίζεται προγραμματισμένα από τις Φαρμακευτικές εταιρείες με κυρίαρχο σκοπό το κέρδος, αλλά και τυχόν ανίερα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων του παρασκηνίου. Παράλληλα, ακούνε τις επιστημονικές παρεμβάσεις της δεύτερης πλευράς, που μιλάνε πειστικά μεν, αλλά δεν εισακούονται, για τους ελογχεύοντες κινδύνους από τους εμβολιασμούς και ντα μέτρα της λεγόμενης πανδημίας.

Ακόμη ένας ειδικός, ο Βέλγος Iολόγος,Περιβαλοντικός Μικροβιολόγος Kaarle Parikka:, δηλώνει ότι, ο μαζικός εμβολιασμός σε περίοδο εξέλιξης πανδημίας προκαλεί μεταλλάξεις του ιού ειδικά, αν ο ιός είναι ιδιαίτερα μεταλλάξιμος, ως ιός RNA. Όπως αναφέρουν τα «Ε.Θ. τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021: Ο Βέλγος Iολόγος,Περιβαλοντικός Μικροβιολόγος Kaarle Parikka, εξήγησε στις 2 Ιουνίου 2021 σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα-μέσο ”kairos’‘ ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί με mRNA στον πληθυσμό θα δημιουργήσουν παραλλαγές και μεταλλάξεις του ιού. Ο Ιολόγος προβαίνει στην επιστημονική κατάρριψη του μαζικού εμβολιασμού και πολύ περισσότερο του υποχρεωτικού. Αποδεικνύει ότι υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτά τα δεδομένα είναι άκρως αντιεπιστημονικός ο μαζικός ή υποχρεωτικός εμβολιασμός….

Στο ερώτημα για τη χρησιμότητας μάσκας επικαλέστηκε τον Έλληνα καθηγητή Ιωαννίδη που σύμφωνα όπως λέει με τη μελέτη του και τις αναλύσεις που έκανε στα δεδομένα από χώρες με lockdown και μη συγκριτικά δεν υπήρξε ουσιώδης διαφορά στα θετικά αποτελέσματα. Από αυτό ο Ιολόγος συμπεραίνει ότι κι όλα τα συναφή μέτρα όπως οι μάσκες δεν αποδείχθηκε να έχουν πραγματικό θετικό αντίκτυπο. Σαν Iολόγος λέει ότι o ιός μεταδίδεται περισσότερο και μολύνει σε εσωτερικούς παρά εξωτερικούς χώρους οπότε καταδεικνύει ότι από το lockdown δεν έχουμε σημαντικά οφέλη.. Oι μάσκες με βάση μελέτες επί πληθυσμών απέδειξαν ότι δεν έχουμε μεγάλα κέρδη δεν έχουν σημαντική χρησιμότητα, λέει..

Και μετά από ‘όλα αυτά, που βλέπει και ακούει ο απλός έλληνας πολίτης, ο μεν υποψιασμένος το ψάχνει και αναμένει να δει πού το πάνε οι πρώτοι με τους εμβολιασμούς για να αποφασίσει περί του πρακτέου, ο δε ανίδεος, δεχόμενος τον καταιγισμό βιοτρομοκτατίας, πεθαίνει από τον φόβο του νθανάτου προ της ώρας του, Και οι δύο τύποι αναρωτιόνται πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια