Header Ads

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΒΕΛΓΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID19 φ.1738

Μία άποψη Βέλγων γιατρών για τον covid19 
Βέλγοι Γιατροί (μελέτη) : ”Αυτό το εμβόλιο είναι απαραίτητο, ασφαλές και αποτελεσματικό;»
Πως η Pfizer ”μαγείρεψε” τα νούμερα.Τουλάχιστον 55.000 αναμενόμενες σοβαρές παρενέργειες στην Ελλάδα…

  


Βέλγοι Γιατροί (μελέτη): ”Αυτό το εμβόλιο είναι απαραίτητο, ασφαλές και αποτελεσματικό;» Πως η Pfizer ”μαγείρεψε” τα νούμερα.Τουλάχιστον 55.000 αναμενόμενες σοβαρές παρενέργειες στην Ελλάδα.Γιατί δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά.Ο ιός που μας φυλάκισε έχει ποσοστό επιβίωσης 99,95 % στους κάτω των 70. Συνολικό ποσοστό θνησιμότητας 0,23% και 0,05% σε κάτω των 70! Γιατί τα mRNA είναι επικίνδυνα. Ποιές ομάδες του πληθυσμού αντενδείκνυνται για εμβολιασμό!!

”Αυτό το εμβόλιο είναι απαραίτητο , ασφαλές και αποτελεσματικό;» Aρχείο πληροφοριών εμβολιασμού κατά Covid-19 – Γενάρης 2021 από και για γιατρούς και ασθενείς ενδιαφερόμενους.

Mε την υποστήριξη των Φλαμανδών γιατρών του Βελγίου:Dr. Anne De Clerck, Dr. Bart Lambert, Dr. Dirk Bultinck, Dr. Eric Beeth, Dr.Gaëtane Beeckaert, Dr. Geert Verhelst, Dr. Hilde De Smet,Dr. Jean-Luc Vanderlinden, Dr. Johan Denis, Dr. Leo Van den Bossche, Dr. Pieter Lanoye, Dr. Steven Devos.

Remarquable : Πολυάριθμοι Φλαμανδοί γιατροί (généralistes) δεν θέλουν να εμβολιαστούν για Covid-19. Διάφορες έρευνες μιλούν για 9- 30 %. Ποιές θα μπορούσαν να είναι οι αιτίες; Να κάποια γεγονότα το καλύτερο φάρμακο κατά των λανθασμένων νέων.

Ο Covid-19 δεν είναι κατά μέσο όρο πολύ θανάσιμος.

Η πλειοψηφία των μολυσμένων ατόμων δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα. Ακόμη κι τα άτομα άνω των 85 ετών επιβιώνουν της μόλυνσης σε ποσοστό 90 % των περιπτώσεων Τ΄άτομα που είναι κάτω των 70 ετών επιβιώνουν σε ποσοστό 99,95 %. Στην πραγματικότητα το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,23% επί συνόλου και 0,05% για άτομα κάτω των 70 ετών. Για τη μείωση του κινδύνου από corona (σοβαρού), ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα είναι το πιο σημαντικό όλος ο κόσμος και ειδικότερα οι ευπαθείς ασθενείς (οι ηλικιωμένοι και τ΄άτομα που υποφέρουν από αυτοάνοσα), μπορεί να υποστηρίξει το ανοσοποιητικό του σύστημα υιοθετώντας έναν υγιή τρόπο ζωής: ανάπαυση, άσκηση, κοινωνικές επαφές, υγιεινή διατροφή, λίγο stress ή άγχος.

Πρόσφατες μελέτες πιστοποιούν ότι το συμπλήρωμα σε βιταμίνη D μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά μέσα στο κίνδυνο επίδρασης από το covid19 και τις επιπλοκές της κορώνας και της θνησιμότητας:«Παρατηρούμε μια πολύ σημαντική συσχέτιση μεταξύ του επιπολασμού της ανεπάρκειας βιταμίνης D και της επίπτωσης του Covid-19 “. Οι βιταμίνες A και C, η zinc και το sélénium είναι ομοίως ουσιαστικά για μια καλή ανοσία.

Στην περίπτωση της διάγνωσης Covid-19, ένας γιατρός généraliste μπορεί – αντίθετα στη λαική δοξασία – να κάνει πολλά για την αποφυγή μιας νοσηλείας. Η ομάδα των Docs4OpenDebate,υποστηριζόμενη περίπου από 700 γιατρούς δίνουν ένα τέτοιο π.χ όλα στο site web μας .

Η υδροξυχλωροκίνη (HCQ) είναι απλά διαθέσιμη στο φαρμακείο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί (παρά την αρνητική κάλυψη των μέσων) με μεγάλη επιτυχία στα αρχικά στάδια της νόσου, όπως αποδεικνύεται και εξηγείται λεπτομερώς από πολυάριθμες μελέτες (δοσολογία και συνδυασμός με ψευδάργυρο και αζιθρομυκίνη) Το ίδιο για την Ivermectin. Τον Μάρτιο, η ιολόγος Anne-Mieke Vandamme (KU Leuven) συνέστησε ακόμη και υψηλές δόσεις βιταμίνης C για να ξεπεραστεί η ασθένεια(26). Στο νοσοκομείο η χορήγηση πολύ υψηλής δόσης βιταμίνης D μειώνει τον κίνδυνο εισαγωγής σε εντατική θεραπεία κατά 96% .

Λίγο γνωστό αλλά πολύ σημαντικό :

ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού διαθέτει ήδη μια φυσική ανοσία κατά του Covid-19.

Αυτή οφείλεται στην επαφή με τον Sars-CoV-2 (τον ιό που έδωσε τον Covid-19), ή με έναν άλλο τύπο coronavirus των τελευταίων χρόνων (πολλά κρυολογήματα προκαλούνται από coronavirus , καθώς και από τη νόσο του SARS του 2003): αυτό ονομάζεται «διασταυρούμενη ανοσία». Αυτή η προστασία δεν βασίζεται σε αντισώματα αλλά στην κυτταρική ανοσία (μέσω των Τ κυττάρων μνήμης), που αναγνωρίζουν τους παλιούς μολυσματικούς παράγοντες, ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, σε αντίθεση με τα αντισώματα που διαρκούν μόνο λίγα χρόνια το πολύ (ή μερικές φορές μήνες) Εκτιμάται ότι το 70 έως 85% του πληθυσμού προστατεύεται ήδη από SARS-CoV-2 με αυτόν τον τρόπο , που είναι πολύ περισσότερο από το 14% που θα είχε αντισώματα . Αυτό κάνει της ασυλία της αγέλης ένα γεγονός. Για αυτήν την ομάδα, ο εμβολιασμός επομένως δεν είναι πλέον απαραίτητος.

Αυτοί που εμβολιάζονται μπορούν ακόμη να μεταδώσουν τον ιό. Αυτό λένε οι παρασκευαστές , οι ερευνητές , οι κυβερνητικοί ειδήμονες κι ακόμη κι ο πρωθυπουργός μας (38). Αυτό συμβαίνει επειδή το εμβόλιο δεν προστατεύει τους βλεννογόνους του αναπνευστικού, έτσι ώστε το εμβολιασμένο άτομο να μπορεί να συνεχίσει να διαδίδει τον ιό Επομένως, ο εμβολιασμός από «αλληλεγγύη» (για την προστασία άλλων) δεν έχει νόημα. Αποτελεσματικότητα εμβολίου. Το μάρκετινγκ της Pfizer αποκαλεί το εμβόλιο «95% αποτελεσματικό», αλλά αυτό το ποσοστό είναι πολύ παραπλανητικό: αναφέρεται μόνο στον συνολικό αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του Covid-19 και υπολογίζει τη μείωση του σχετικού ρίσκου. Βοηθά πραγματικά το εμβόλιο στην πρόληψη σοβαρής νόσου Covid19; Κάντε τα μαθηματικά με μας:

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα από τη μελέτη της ίδιας της παρασκευάστριας της Pfizer, το εμβόλιο μειώνει σε 0,01% τον κίνδυνο σοβαρού Covid19. Θα ήταν τότε απαραίτητο να εμβολιαστούν περίπου 10.000 άτομα για να προληφθεί μια μόνο περίπτωση. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτά τα στοιχεία είναι πολύ χαμηλά για να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα (1 έναντι 3 περιπτώσεων). Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι, βάσει των ίδιων των αριθμών της Pfizer, μπορούμε ν΄αναμένουμε περίπου 50 δευτερογενείς παρενέργειες σοβαρές του εμβολίου ανά 10 000 εμβολιασμένους, ήτοι 55 000 επί του συνόλου του βέλγικου πληθυσμού. (σσ. αν υπολογίσει κανείς ότι το Βέλγιο έχει τον ίδιο σχεδόν πληθυσμό με Ελλάδα τότε στην Ελλάδα αντίστοιχα αναμένονται σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της Pfizer που σίγουρα είναι και υπεραισιόδοξα επίσης 55.000 σοβαρά κρούσματα με παρενέργειες) .Η πραγματικότητα είναι πιθανότατα ακόμη λιγότερο ρόδινη γιατί η μελέτη είναι υπό τα πυρά των κριτικών για πολυάριθμα σημεία:• Τα άτομα δεν ήταν αντιπροσωπευτικά για τον πληθυσμό: άτομα με κακή υγεία( σσ.

τότε γιατί υπέβαλαν σε εμβολιασμό κατά προτεραιότητα με συννοσηρότητα και πολλά έφυγαν με συνοπτικές διαδικασίες) (χρόνια ασταθής ασθένεια, ανοσολογική ανεπάρκεια) αποκλείστηκαν, καθώς και άτομα που είχαν ήδη αντισώματα η ομάδα μελέτης περιλάμβανε επίσης λίγα άτομα άνω των 75 ετών (σσ. κι όμως το διοχέτευσαν κατά προτεραιότητα στους άνω των 75 και έφυγαν ολόκληρα γηροκομεία)• Ο αριθμός των αναγνωρισμένων κρουσμάτων Covid-19 δεν έλαβε υπόψη τα 3.410 κρούσματα Covid-19 “Ύποπτα αλλά μη επιβεβαιωμένα”: 1.594 στην ομάδα εμβολιασμού, 1.816 στην ομάδα placébo-εικονικό φάρμακο. Εάν τα συμπεριλάβετε, η απόδοση αποδεικνύεται πολύ χαμηλότερη: μείωση του σχετικού κινδύνου μόλις στο 29%, κατ ‘αρχήν πολύ χαμηλή για έγκριση• Ενώ στη Μοderna, η επιτροπή για να αποδείξει τα κρούσματα του Covid-19 συγκροτήθηκε από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, στην περίπτωση αυτή ήταν υπάλληλοι της ίδιας της Pfizer. Και λοιπόν Αυτό μας οδηγεί στις βλάβες-απώλειες που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό Covid-19.• «Ειδοποίηση στη Νορβηγία: 23 άτομα πεθαίνουν μετά από εμβολιασμό με Pfizer». Οι νορβηγικές υγειονομικές Αρχές ανέφεραν στις 15-1-2021.

Προειδοποίησαν ότι σε ανθρώπους ηλικιωμένους και ευάλωτους, ακόμη και σχετικά ήπιες παρενέργειες μπορεί ν΄αποδειχθούν θανάσιμες.(47 48 49 50)• Ένα έγγραφο CDC με ημερομηνία 19-12-202051 ανέφερε ήδη 3.150 ανεπιθύμητες ενέργειες σε πέντε ημέρες που καθιστούν τα άτομα “ανίκανα για εργασία ή να έχουν κανονική λειτουργικότητα και απαιτείται φροντίδα ιατρική »: στα 112.807 άτομα, αυτό αντιπροσωπεύει 2,79%. Το σύστημα ειδοποιήσεων το VAERS στις Ηνωμένες Πολιτείες κατέγραψε40.433 «ανεπιθύμητες ενέργειες» ως αποτέλεσμα του Εμβολιασμού Covid-1952 μεταξύ 28 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών περιπτώσεων Έχουν ήδη αναφερθεί αρκετοί θάνατοι παγκοσμίως. Οι αλλεργικές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναφυλαξίας (απειλητικό για τη ζωή σοκ), είναι σημαντικές: δείτε το έγγραφο CDC που αναφέρεται παραπάνω (έξι περιπτώσεις σε πέντε ημέρες, δηλ. πολύ περισσότερο από ό, τι με τα συμβατικά εμβόλια) και το φυλλάδιο EMA60. Ύποπτο μεταξύ άλλων είναι το συστατικό PEG (πολυαιθυλενογλυκόλη), που χρησιμοποιείται εδώ για πρώτη φορά στα εμβόλια αλλά ήδη υπάρχει σε πολλά φάρμακα και οικιακά προϊόντα, που έκανε ορισμένους ανθρώπους υπερευαίσθητους. Οι CDC και EMA θεωρούν υπερευαισθησία PEG ή άλλα συστατικά ως αντένδειξη για τον εμβολιασμό κατά Covid19.• Οι μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ακόμα άγνωστες. Συγκεκριμένα, πολλά από τα αυτοάνοσα και νευρολογικά προβλήματα εμφανίζονται συχνά αργότερα γι αυτό η ευρωπαϊκή έγκριση της Pfizer και της Moderna είναι προσωρινή και οι κατασκευαστές έχουν δύο χρόνια για ν΄απαριθμήσουν λεπτομερέστερα την ασφάλεια (η φάση 3 των κλινικών τους δοκιμών είναι πάντα σ΄εξέλιξη. Εν τω μεταξύ, αυτοί οι κατασκευαστές έχουν ήδη αποκτήσει νομική απαλλαγή από την ευθύνη για «απροσδόκητες παρενέργειες» . Τι γίνεται με την ασφάλεια κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό;

Σε μια αναφορά που απευθύνεται στη διεύθυνση του EMA, ο Δρ Wodarg, υποστηριζόμενος από τον πρώην Αντιπρόεδρο της Pfizer, Δρ Yeadon, εξέφρασε την ανησυχία του ότι τα αντισώματα έναντι των πρωτεϊνών ακίδων Sars-CoV-2 μπορεί επίσης να προσβάλλουν τη συνκιτίνη-1, απαραίτητη για την εγκυμοσύνη και έτσι να κάνουν τις γυναίκες που εμβολιάζονται...

Πηγή: https://dimpenews.com/ 4.4.2021

Δεν υπάρχουν σχόλια