Header Ads

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ COVID19 φ.1737

Ο Ιταλός δικαστικός Angelo Giorgianni υπέβαλε προσφυγή για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» για την κρατική υγειονομικοπολιτική διαχείριση covid19 στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
 


Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 

Ο Ιταλός δικαστής Angelo Giorgianni μόλις υπέβαλε προσφυγή για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. Αυτή η προσφυγή του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής (Organizzazione Mondiale della Vita) επέρχεται μετά από τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης και του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ, για παραβιάσεις του κώδικα της Νυρεμβέργης και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , από τους δύο Ισραηλινούς δικηγόρους Ruth Machnes Suchovolsky και Arie Suchowolsky, της δικηγορικής εταιρείας A. Suchovolsky & Co.

“Το lockdown και όλα τα σχετικά μέτρα – αυτά τα τελευταία εάν υιοθετηθούν για παρατεταμένες και αόριστες περιόδους, πολύ πέρα από τη φάση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, διακινδυνεύουν να στρεβλώσουν την ίδια την ουσία των κοινωνιών, και αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση – αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, καθώς δομούν εγκλήματα φυλάκισης, βασανιστηρίων και πράξεις που προκαλούν μεγάλο πόνο στην ψυχική και σωματική υγεία. “(Άρθρο 7 του καταστατικού της Ρώμης/Statut de Rome). Αυτό είναι ένα ενδεικτικό απόσπασμα από την εκρηκτική προσφυγή που υπογράφει ο Ιταλός Δικαστικός και στάλθηκε πριν από τρεις ημέρες, την Τετάρτη 24 Μαρτίου, στην εισαγγελέα του ΔΠΔ (CPI) κα. Fatou Bensouda.

“Σας ζητάμε εντόνως να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δηλώσετε τα lockdown και όλα τα σχετικά μέτρα (ένταλμα μάσκας, κοινωνική απόσταση, κλείσιμο σχολείων, επιχειρήσεων, μπαρ, εστιατoρίων, γυμναστηρίων, μουσείων, θεάτρων και άλλων) ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Το οικονομικό, ανθρώπινο, ψυχολογικό και κοινωνικό κόστος αυτών των πολιτικών είναι σημαντικά υψηλότερο από την αποτελεσματικότητά τους στη διάσωση ζωών και τη μείωση της εξάπλωσης του ιού », έγραψε στην προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ο Δρ Giorgianni, πολιτικός και δικαστής της Σικελίας, ως Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής….

Οι δικηγόροι της Ελλάδας, οι Συλλογικοί φορείς της Χώρας, που κάποτε κόπτονται για την υγεία του Λαού, γιατί δεν παίρνουν τη μία ή την άλλη θέση, μηδέ της Εκκλησίας της Ελλάδας εξαιρουμένης;

h t t p s : / / d i m p e n e w s .com/2021/03/29

Δεν υπάρχουν σχόλια