Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ1740

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Οι «κόκκινες γραμμές» του Νίκου Δένδια!


Ο Τσαβούσογλου άναψε τη φωτιά κάνοντας αναφορά σε «διάλογο άνευ προϋποθέσεων», συνέχισε με το ότι πρέπει να αποφεύγονται «προκλήσεις και τετελεσμένα», ενώ μίλησε και για «τουρκική μειονότητα της Θράκης».

«΄Οποιος γνωρίζει τι σημαίνει διάλογος άνευ όρων για την Τουρκία, γνωρίζει καλά και ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό από την Αθήνα. Και γνωρίζει ότι είναι και εκτός του πνεύματος των όσων είχαν συμφωνήσει στο Βερολίνο Σουρανή και Καλίν», όπως έλεγαν ανώτατες διπλωματικές πηγές στα «ΝΕΑ». Έλα όμως, που άλλα προετοιμάζει ο νοικοκύρης και άλλα πρεσβεύει ο μουσαφίρης, όταν έχει αφαίρεση το διεθνές δίκαιο με το μέρος του Για κακή του τύχη, τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, βρήκε απέναντί του έναν Ελληνόψυχο ομόλογό του, που του κατέβασε τα΄αυτιά μέχρι το δάπεδο και του έκοψε τη φόρα. Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας απάντησε ακολουθώντας το κείμενο του «κακού σεναρίου», που είχε προετοιμάσει, αιφνιδιάζοντας τον απέναντί του στην κοινή συνέντευξη τύπου και την ΄Αγκυρα. Μίλησε για την εργαλειοποίηση του Μεταναστευτικού στον ΄Εβρο, για τη Συνθήκη της Λωζάννης και τη «μουσουλμανική μειονότητα», για τις παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και το τουρκολιβυκό μνημόνιο, για τις παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, για το Κυπριακό και τη λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, για την Αγία Σοφία και τη Μονή της Χώρας, για το casus belli, για fake news από συγκεκριμένους κύκλους. Δεν άφησε περιθώριο στον συνομιλητή του και τόνισε ιδιαίτερα τα μέτρα που είναι στο τραπέζι της ΕΕ , εάν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, κάτι που «θα σηκώσει» από εδώ και πέρα η Αθήνα.

Ο Τσαβούσογλου απάντησε με αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και pushbacks μεταναστών, για τα οποία κατηγόρησε την Αθήνα. Ο Νίκος Δένδιας επανήλθε λέγοντας ότι ο Στρατός στα νησιά υπάρχει γιατί απειλούνται και θύμισε ότι η Ελλάδα είναι χώρα – μέλος της ΕΕ. Με αυτά που είπε ο Νίκος Δένδιας απευθυνόμενος στην Τουρκία μέσα στο σπίτι της έγραψε Ιστορία χωρίς υπεκφυγές. Οι θέσεις του «Καθαρές και ξεκάθαρες» αποτελούν τις πάγιες «κόκκινος γραμμές» της Ελλάδας και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τις παραβεί, γιατί θα έχει την τύχη του Α. Τσίπρα και Π. Καμμένου, που δεν έλαβαν υπόψη τους το σφυγμό της Άλλης Ελλάδας στις αλλεπάλληλες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα για το «Μακεδονικκό»





ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Προπαρασκευή Πολέμου, είμαστε άξιοι;


Σύμφωνα με την Προφητεία των Αγίων της Ορθοδοξίας, όπως του Κοσμά του Αιτωλού και του Παϊσίου, ο μεγάλος Αρμαγεδώνας, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος με την προπομπό κάποιων αρχικά ενδείξεων. Για τα Ελληνοτουρκικά μεν έχουν αναφερθεί τα Εξαμίλια και τα 12 ναυτικά μίλια, για τον Παγκόσμιο Πόλεμο δε έχει επισημανθεί ότι, αν ο Πόλεμος θα αρχίσει από τον Βορρά θα είναι καταστρεπτικός μεν, αλλά ολιγότερο καταστρεπτικός θα είναι για την Ελλάδα, που θα είναι ουδέτερη όταν θα αρχίσει από τον νότο. Είναι πλέον φανερό ότι η ανθρωπότητα βαδίζει ολοταχώς προς την αυτοκαταστροφή της.

Όλες οι πληροφορίες των ΜΜΕ που ασχολούνται με τα θέματα αυτά συγκλίνουν σε ένα γεγονός. Ο Πλανήτης Γη έχει τεθεί σε «Συναγερμό».

Η «Πολεμική Προπαρασκευή» για να χρησιμοποιήσουμε έναν πολεμικό όρο, συντελείται επί των ημερών μας με ταχύτατους ρυθμούς. Η «Πολεμική ατμόσφαιρα», που πλανάται ανά την υφήλιο είναι ορατή. Η «Μεταφορά δυνάμεων και εξοπλισμού» έχει ήδη αρχίσει και εξακολουθεί να συνεχίζεται, κατευθυνόμενη προς τα Ουκρανορωσικά σύνορα. Η «Μεταφορά Πολεμοφοδίων» συντελείται με αμείωτο ρυθμό. Η « Μετακίνηση Μισθοφόρων » από ενεργά μέτωπα τοπικών πολέμων γίνεται ακόμα και με τη χρήση μεταφορικών μέσων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Ο «Πόλεμος προπαγάνδας και παραπληροφόρησης» βρίσκεται στο έπακρον με ψεύτικες ειδήσεις.

Η «Κατασκοπεία» έχει απλώσει τα πλοκάμια της ξοδεύοντας αφειδώς χρήμα. Οι «Αναγνωριστικές αψιμαχίες και τα επεισόδια», για να βρεθεί αιτία πολέμου είναι καθημερινά .

Αν όλα αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι προαποφασισμένα από τους καταχθόνιους εχθρούς του ανθρώπινου γένους, τότε δεν απομένουν πολλά πράγματα να γίνουν για να συντελεστεί η ολέθρια αποστολή των υπανθρώπων, που βρίσκονται κακή τη μοίρα στις ηγεσίες των Λαών της Γης. Αρκεί να ολοκληρωθούν οι παραπάνω προετοιμασίες, να γίνει η « Σύγχρονη Παράταξη Μάχης» και αφού αποδειχθεί η «Πολεμική Ετοιμότητα» να πάρει απ΄άκρου εις άκρον φωτιά ο Πλανήτης.

Και αν σήμερα είναι οι απέναντι Δυνάμεις της Δύσης του πολεμοχαρούς ΝΑΤΟ και της Ρωσίας, δεν είναι καθόλου παράδοξο κάποιος από τους δύο να πατήσει το κουμπί για «Πυρηνικό Ολοκαύτωμα» 

Ο Πανάγαθος Θεός θα δείξει το έλεός Του για να σώσει την ανθρωπότητα; Είμαστε άξιοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια