Header Ads

Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ φ.1739

Η νοοτροπία υποβάθμισης της γυναίκας στο έπαρκον…

  


Κύριε Διευθυντά 

Σάλος ηγέρθη εις τα ΜΜΕ ανά την υφήλιο, δια την απρεπή συμπεριφορά του σουλτάνου της Άγκυράς προς την Πρόεδρο της Κομμισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, ήτις συνοδευόμενη υπό του Προέδρου του Ευρωπαικού Συμβουλίου Σάρλ Μισέλ συναντήθησαν μετά του Τούρκου Προέδρου. Κατά την συνάντησιν εκείνη του Ερντογάν μετά των δύο Ευρωπαϊκών ηγετών, αφού τουε υπεδέχθη, εκάθισαν μετά του Μισέλ εις δύο πολυθρόνες την κ. Φον Ντερ Λάιεν η οποία αμήχανος επ΄ολίγον , εκάθισεν τελικώς εις καναπέ έναντι του Τούρκου Υπουργού των Εξωτερικών.

Αλλά, διατί προκάλεσε έκπληξιν και δυσφορίαν διεθνώς η συμπεριφορά του Ερντογάν•; Δεν γνωρίζουν οι εκπλαγέντες ότι προσφάτως κατόπιν αποφάσεως του Τούρκου Προέδρου η Τουρκία απεχώρησεν από την Σύμβασι της Κωνσταντινουπόλεως δια την πρόληψι και καταπολέμησιν της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής τοιαύτης; Απλούστατα, ο Τούρκος Πρόεδρος, δια της αήθους συμπεριφοράς του προς την κ. Φον Ντερ Λάιεν υπήρξεν συνεπής, τηρήσας τα ήθη και έθιμα των Τούρκων έναντι των γυναικών.

Κατόπιν των ως άνω ερωτάται δια ποιόν λόγον σοβαρό, οι δύο αυτοί ανώτατοι ηγέτες της Ευρωπαϊκης Ενώσεως μετέβησαν ως ικέται εις την αυλήν του σουλτάνου; Προφανώς αγνοούν ότι η νοοτροπία, τα ήθη και έθιμα των Τούρκων ηγετών και της τουρκικής κοινωνίας γενικώς είναι ασυμβίβαστα προς αυτά της Ευρώπης, ανίκανοι όπως τα αποδεχθούν. Τέλος τα συμφέροντα των ευρωπαίων εις την Τουρκίαν είναι τόσον μεγάλα, ώστε να δέχονται τοιαύτας προσβολάς από τους αξέστους ανατολίτας ;

Επί τέλους κύριοι ηγέται της Ε.Ε. σταθείτε εις το ύψος της αποστολής και των καθηκόντων σας… 

Μετά τιμής 
Ανδρέας Ντάνος 
Αντισμήναρχος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια