Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1734

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Είμαστε σε φάση Αποσταθεροποίησης της Ελλάδας;


Διάβασα την Τρίτη στο el.go του Δήμου Λιακόπουλου το πάρα κάτω ρεπορτάζ με τίτλο «Μπλόκα κουκουλοφόρων: Ζητούσαν ταυτότητες από πολίτες, βυθίζεται στο χάος η Αθήνα! Vid» και στη συνέχεια: « 2 Μαρτίου, 2021 Ως «λύση» στο πρόβλημα το Κράτος ετοιμάζει σχέδιο σκληρής, ακόμα σκληρότερης αστυνόμευσης... Κουκουλοφόροι έκαναν «μπλόκα» σε διερχόμενα ΙΧ το βράδυ της Δευτέρας στου Ζωγράφου. Μπλόκα κουκουλοφόρων: Ζητούσαν ταυτότητες από πολίτες, βυθίζεται στο χάος η Αθήνα! Vid 2 Μαρτίου, 2021. Ως «λύση» στο πρόβλημα το Κράτος ετοιμάζει σχέδιο σκληρής ακόμα σκληρότερης αστυνόμευσης...

Κουκουλοφόροι έκαναν «μπλόκα» σε διερχόμενα ΙΧ το βράδυ της Δευτέρας στου Ζωγράφου, σε μία κατάσταση που δείχνει το χάος που «γεννιέται» εν μέσω μάλιστα μέτρων περιορισμού. Όπως μεταδίδεται, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, περίπου 100 άτομα βγήκαν από την φοιτητική εστία στην οδό Ούλωφ Πάλμε και σταματούσαν τα αυτοκίνητα, ζητώντας από τους επιβάτες τις ταυτότητές τους, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αστυνομικούς!

Στο σημείο κλήθηκαν διμοιρία των ΜΑΤ, καθώς και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ομάδας ΔΡΑΣΗ. Οι αστυνομικοί παρατάχθηκαν έξω από την εστία και είχαν λάβει εντολή να επέμβουν σε περίπτωση που διαπίστωναν παρόμοια ενέργεια, κάτι το οποίο δεν έγινε. Ο μεγαλύτερο αριθμός των κουκουλοφόρων, μετά την εμφάνιση της αστυνομίας στο σημείο, επέστρεψε στο εσωτερικό της εστίας, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που απομακρύνθηκαν από την περιοχή. Οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν επί της Ούλωφ Πάλμε για 40 περίπου λεπτά και στην συνέχεια αποχώρησαν. Με πρόφαση την επιθετικότητα των κουκουλοφόρων, οι αστυνομικοί ετοιμάζουν ακόμα σκληρότερα μέσα αστυνόμευσης, με τους πολίτες να βρίσκονται στην μέση και να υφίστανται τις συνέπειες. » Μετά από αυτή την έκπληξη της παράνομης Παραποίησης Αρχής από «συμμορία κουκουλοφόρων», γιατί περί αυτού πρόκειται, από συνήθεια κάθισα και έκανα μία «Εκτίμηση Κατάστασης». Το αποτέλεσμα της οποίας; επιθυμώ να το μοιραστώ μαζί σας. Λαμβάνοντας υπόψη μου ότι στην Ελλάδα υπάρχουν την τελευταία δεκαετία κάποια εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες, ως επί το πλείστον μουσουλμάνοι, προερχόμενοι από την εχθρικά διακείμενη Τουρκία. Οπωσδήποτε και χωρίς καμία αμφιβολία μεταξύ των λαθρομεταναστών υπάρχουν και εκπαιδευμένοι φανατικοί ισλαμιστές πράκτορες της γειτονικής χώρας «εν υπνώσει», που θα ενεργοποιηθούν για να προκαλέσουν Αποσταθεροποίηση, σαμποτάζ και χάος στην Ελλάδα.

Με λίγα λόγια, οι πιο πάνω σκέψεις και τα αλλεπάλληλα κρούσματα κατά Αστυνομικών Τμημάτων και βουλευτών μου μυρίζουν «ΜΑΎΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ». Αν δεν πάψουν οι πολιτικές σκοπιμότητες να εισακούουν τις έξωθεν εντολές απελευθέρωσης συλληφθέντων μπαχαλάκηδων και μη απέλασης παρανομούντων αλλοδαπών, δεν θα πάμε καλά…






ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Να ζει κανείς ή να μη ζει; Ιδού η απορία…


Διάβασα χθες Τετάρτη 3 Μαρτίου, 2021, το πάρα κάτω ρεπορτάζ στο el.gr του Δήμου Λιακόπουλου με τίτλο: «Ούτε σε δικτατορίες τέτοια άνεση και χαμόγελο στην πρόταση μέτρων περιορισμού...» Στην κυβέρνηση έριξε την ευθύνη απόφασης των μέτρων για αυστηρότερο lockdown η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. «Η Επιτροπή πρότεινε αυστηρότερο lockdown, αλλά είναι θέμα της πολιτείας πώς θα το μεταφράσει. Να προσέξουμε ο καθένας ατομικά και να δούμε πώς θα περιορίσουμε την έκθεσή μας σε άλλους ανθρώπους» υπογράμμισε, κάνοντας λόγο για την ανάγκη λήψης «έξυπνων μέτρων» τα οποία «θα κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά και να αποδέχονται τους περιορισμούς». Τι εννοεί όπως ως «έξυπνα μέτρα», η κα Λινού;;; Και τώρα η «βόμβα» που έριξε, όπως θα δείτε σε σχετικό βίντεο: «Υπάρχει δυνατότητα να ξέρουμε που υπάρχει κίνηση. Αν μπορούσαμε να ενημερώσουμε σε ποια πάρκα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και που δεν υπάρχει συρροή. Να ανακοινώνεται ανά μισή ώρα, ότι μπορούμε να κινηθούμε στην τάδε παραλία ή στην τάδε περιοχή. Αυτό μπορεί να το κάνουν και οι δήμοι. Για να μπορούμε να αισθανόμαστε καλά».

Συμπλήρωσε δε, εκφέροντας άποψη ακόμα για το διαιτολόγιο πολιτών, ότι πρέπει «να σκεφτούμε πως θα προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και την οικογένεια μας. Η πρόληψη δεν αφορά πλέον μόνο τον κορωνοϊό. Πρέπει να αφορά την ψυχική υγεία, την παχυσαρκία». Παράλληλα, εκτίμησε ότι μετά τα μέσα Μαρτίου θα μπορούσε να ανοίξει το λιανεμπόριο «υπό όρους», τονίζοντας ,ότι πρέπει «να τεθεί το θέμα της δωρεάν χορήγησης αποτελεσματικών μασκών σε όλους τους εργαζόμενους».

Ταυτόχρονα, η Αθηνά Λινού υποστήριξε, ότι πρέπει να διερευνηθεί το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ καθώς δημιουργείται συνωστισμός σε αυτά. «Να ανοίγουν νωρίτερα, να κλείνουν αργότερα. Είναι δύσκολο, αλλά τι να κάνουμε. Πρέπει να υπάρξει λύση. Μελέτες στο εξωτερικό δείχνουν ότι τα σούπερ μάρκετ είναι χώροι διασποράς και ότι οι εργαζόμενοι είναι σε υψηλό κίνδυνο». Πρότεινε μάλιστα οι εργαζόμενοι των συγκεκριμένων καταστημάτων να υποβάλλονται σε rapid test δύο φορές την εβδομάδα.

Σχετικά με τα εμβόλια που τέθηκαν σε καραντίνα λόγω της βλάβης στο ηλεκτρικό του Κέντρου Υγείας Αθηνών, υποστήριξε, ότι έπρεπε οι ιθύνοντες να βγουν και να εμβολιάσουν με αυτά άστεγους και χρήστες, ώστε να μην πεταχτούν Είναι να μην απορείς με αυτά που συμβαίνουν με γοργό ρυθμό αλλάζοντας τη ζωή μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια