Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1734


ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Τα πολιτικά κόμματα κατώτερα των προβλημάτων της Κοινωνίας…

Η Ελληνική Κοινωνία τα έχει κυριολεκτικά χαμένα από αυτά, που συμβαίνουν στο Ελλαδικό περιβάλλον, όπως επίσης στον περίγυρό μας και ευρύτερα διεθνώς. Η Βόρεια Αφρική, η Μέση Ανατολή, οι Παρευξείνιες και άλλες χώρες φλέγονται από τον παραλογισμό των Ισλαμιστών , οι οποίοι υποκινούνται από τις δυνάμεις του σκότους σε κατακτητικό Πόλεμο διαρκείας και υποχρεωτικό εποικισμό Κρατών -. Μέσα λοιπόν, σε αυτήν την τεταμένη Κοινωνικά και Εθνικά Ατμόσφαιρα, μας ήλθε και ο αμφισβητούμενος, ως φυσιολογικό φαινόμενο και η λεγόμενη πανδημία του κορωνοϊού να επιτείνει τον προβληματισμό για τις πράξεις Εθνικών Κυβερνήσεων. Οι Κυβερνήσεις κρατών υπό την απειλή των αποτελεσμάτων της πανδημίας ενεργούν κατά τρόπο παραλυτικό και συνάμα διαλυτικό. Καταλύονται στο όνομα της δημόσιας υγείας Σύνταγμα, Ελευθερία, Εκκλησία, Δικαιοσύνη, Οικογένεια, Οικονομία, Επιχειρηματικότητα, Παιδεία, Θεσμοί και Κοινωνική ζωή, εν μια νυκτί, λες και ο Πλανήτης Γη βρίσκεται σε μία παγκόσμια Δικτατορία. Η «μάσκα» του Ελεύθερου κράτους και του ανθρώπου αποκαλύπτεται και γίνεται όλο και περισσότερο το ζοφερό μέλλον του ανθρώπινου γένους.

Με εξαίρεση τους συνανθρώπους μας που είναι ευάλωτοι στην ποδηγέτηση από την πλύση εγκεφάλου που ασκούν σε καθημερινή βάση τα « Συστημικά » Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, οι σκεπτόμενοι παγκόσμιοι πολίτες παρακολουθώντας τις αυθαιρεσίες και καταλυτικές ενέργειες των Κυβερνήσεων, άρχισαν να αφήνουν το ξέσπασμα οργής και αγανάκτησης να αντιδρά στις κατ΄επίφαση νόμιμες ενέργειες σε διεθνές επίπεδο. Προκαλεί το κοινό αίσθημα ο τρόπος που πλασάρεται ο εμβολιασμός των Λαών, που από τη μία μεριά υπάρχουν οι επιστημονικές φωνές οι οποίες αναφέρουν επιχειρήματα ότι οι Φαρμακοβιομηχανίες προώθησαν εμβόλια χωρίς δοκιμές απαιτούμενων χρόνων 3 έως και τεσσάρων ετών μέσα σε λίγους μήνες και από την άλλη η εμμονή των Κυβερνήσεων στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ανθρώπων με αμφισβητούμενα αποτελέσματα ή ελεύθερη επιλογή εμβολίων. Αναφερόμαστε σε «Υποχρεωτικό» γιατί ενώ μιλάνε για ελεύθερη απόφαση των ανθρώπων, βγαίνουν οι «λαγοί» και αφήνουν αιχμές για επιπτώσεις στους αρνητές στον εμβολιασμό όπως τον θέλουν οι Κυβερνήσεις.

Την ώρα που η ανθρωπότητα και η Ελλάδα φυσικά βιώνει τα επίχειρα της Πανδημίας, τα περιοριστικά και ανελεύθερα μέτρα της «Μάσκας», που αποξενώνει τους ανθρώπους και της κυκλοφορίας ή τις συναθροίσεις, εδώ, στη χώρα την Ελληνική, για άλλη μία φορά παρουσιάζεται το παράδοξο, αλλά σύνηθες πολιτικό φαινόμενο. Υπάρχουν Πολιτικά κόμματα, τα οποία συναινούν σε αυστηρότερα μέτρα κατά του κορωνοϊού, δεν αποκαλύπτουν ή καταγγέλλουν την πορεία των πραγμάτων και ασχολούνται με το να συντάσσονται στην απαίτηση του αρχιτρομοκράτη φυλακισμένου της 17 Ν, που εκτίει ποινή Ισόβιας κάθειρξης για τα εγκλήματά του.

Αυτό είναι το σημερινό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες, που έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους;

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια