Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1725

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach







Ο Κυριάκος Κόκκινος πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία. 26 Δεκεμβρίου στις 2:48 μ.μ. •

Κοροναϊός και Υγεία!

Ο ισχύων ορισμός της Υγείας περιλαμβάνεται στον πρόλογο του καταστατικού του ΠΟΥ. Υιοθετήθηκε από τη Διεθνή Διάσκεψη για την Υγεία (Νέα Υόρκη, 19-22 Ιουνίου 1946), τέθηκε σε ισχύ στις 7 Απριλίου 1948 και παραμένει αναλλοίωτος: 

«Υγεία είναι μια κατάσταση πλήρους σωματικής, νοητικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι απλώς η απουσία νόσου ή αναπηρίας» - («Health is a state of complete physical, mental and social well being and not merely the absence of disease or infirmity»). Σύμφωνα δε με τον Ιπποκράτη «η στεναχώρια είναι η πηγή όλων των ασθενειών’’! 

Απορία απλού νομικού: Με ποιον τρόπο τα μέτρα αντιμετώπισης του κοροναϊού διασφαλίζουν την υγεία, δηλαδή, εκτός της σωματικής, και της ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και της μη διασποράς της μεγαλύτερης αιτίας ασθένειας, της ψυχικής δηλαδή στενοχώριας;

Γιατί δεν προωθείται η παγκόσμια εφαρμογή των υπαρχόντων φαρμάκων, με συνέπεια χιλιάδων θανάτων εντός Ελλάδος, αλλά βομβαρδιζόμαστε με μια πρωτοφανή πλύση εγκεφάλου για την αποδοχή εμβολιασμού, χωρίς εγγυήσεις επιτυχίας και μη ύπαρξης σοβαρών παρενεργειών; 
1111Μου αρέσει! Ιωάννης Γκόκας
  

Απάντηση ενός απλού (ψεκασμένου) τάχα δασκάλου: η υγεία είναι δώρο του δημιουργού (ανοσοποιητικό σύστημα) και τούτο δεν υποκαθίσταται από κανένα φάρμακο ή εμβόλιο(ύβρις). Η covid-19 δεν συνιστά υγιειονομική αλλά προσχεδιασμένη «πανδημία» (plandemic) ως μέρος Ατζέντας που επιδιώκει την ρομποτοποίηση-υβριδισμό του ανθρώπου.

Ray Kurzweil, The Technological Singularity And The Future Of Humanity! 

Κυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - Διαπραγματευτής - Coach 
Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ 
Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Δεν υπάρχουν σχόλια