Header Ads

EUROLEAGUE: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ φ.1721

 

Euroleague: Η βαθμολογία μετά το διπλό Παναθηναϊκού και ήττα Ολυμπιακού

  


Euroleague: Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά και την ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Παναθηναϊκός πήρε άριστα στις άμυνες του τελευταίου λεπτού, δεν... αγχώθηκε όταν σημείωσε την ανατροπή στο 39΄ (75-76) και με ψυχραιμία πέτυχε το στόχο του, δύο ημέρες μετά την απογοητευτική εμφάνιση στη Λιόν, απέναντι στη Βιλερμπάν. «Κλειδί» η επιθετική αφύπνιση του Νεμάνια Νέντοβιτς στο τελευταίο τετράλεπτο του αγώνα, σημειώνοντας τους 8 πόντους από τους 16 συνολικά πόντους του και βγάζοντας πείσμα σε κάθε επίθεση, ενώ κομβικό ήταν το τρίποντο της ανατροπής από τον Ιωάννη Παπαπέτρου (14π.). Σταθερός σε όλο τον αγώνα ο Ντίνος Μήτογλου με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ, όπως και ο Άαρον Γουάιτ με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Σε μία κάκιστη επιθετική βραδιά, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε, 80-61, χωρίς αντίδραση, από την πρωταθλήτρια Euroleague 2019, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια, καθώς αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές στα τέλη της 3ης περιόδου. Αυτή ήταν η 5η ήττα του Ολυμπιακού στη διοργάνωση σε 10 αγώνες, ενώ η ΤΣΣΚΑ μετρά 9 νίκες και απολαμβάνει το «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών έδωσε στην Αγία Πετρούπολη η Φενερμπαχτσέ. Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ επικράτησε με 73-65 της Ζενίτ, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague, πανηγυρίζοντας το τρίτο εφετινό «διπλό» και βελτιώνοντας σε 5-7 το ρεκόρ της. Στον αντίποδα, οι Ρώσοι υπέστησαν την τρίτη ήττα τους σε εννέα αναμετρήσεις. Από εκεί και πέρα η Μακάμπι επικράτησε 81-76 του Ερυθρού Αστέρα, ενώ η Άλμπα Βερολίνου πέρασε αλώβητη (100-92) από την έδρα της Βαλένθια.
  

ΠΗΓΗ: ONSPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια