Header Ads

Ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων με την Φιλαρμονική Λουτρακίου επιμένει να μας εκπλήσσει ευχάριστα! φ.1722

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΦΥΛΛΙΔΑ

Ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων με την Φιλαρμονική Λουτρακίου επιμένει να μας εκπλήσσει ευχάριστα!


Γράφει - Επιμελείται
Εύη Κοκκίνου - Κελλάρη*


Συνδεθείτε on line για να εορτάσουμε μαζί τα πιο περίεργα Χριστούγεννα! 
 
Η φετινή χρονιά, όπως φαίνεται, θα κλείσει μέσα σε ένα κλίμα βαρύ, δύσκολο από κάθε σκοπιά, με μέτρα αυστηρά, πολύπλοκα και περίπλοκα, μέτρα περιορισμών στην κίνηση, στη σωματική και συναισθηματική έκφραση, στη ζωή… Η πανδημία covid-19 και οι κυβερνητικές οδηγίες παγκοσμίως έχουν περιορίσει τον κόσμο στο σπίτι και στην εργασία, μην αφήνοντας περιθώρια για άλλου είδους δράσεις.

Φωτεινές εξαιρέσεις κάποιοι δημιουργοί, καλλιτέχνες, μουσικοί, άνθρωποι της τέχνης εν γένει και συμπαραστάτες τους, οι οποίοι ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ και ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ να παραμείνουν ενεργοί, κοντά στο κοινό τους προσφέροντας ΧΑΡΑ, ΓΕΛΙΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ, ΟΞΥΓΟΝΟ, ΖΩΗ!

Μέσα σε αυτές τις εξαιρέσεις και η Φιλαρμονική Λουτρακίου με τον μαέστρο της, Πελοπίδα Μαυρόπουλο, οι οποίοι -με την αμέριστη συνδρομή του Δήμου Λ-Π-Αγ.Θ.- έχουν ετοιμάσει ένα αξιόλογο πρόγραμμα εορταστικών συναυλιών, που θα αναμεταδοθεί διαδικτυακά, ώστε να μπορέσουμε όλοι να το απολαύσουμε. Μαζί τους ο επί σειρά ετών συνεργάτης τους, Αλέξης Κωστάλας, η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και ο σολίστ Χρήστος Καλούδης.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:
     

 


Δεν υπάρχουν σχόλια