Header Ads

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ φ.1720

 

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

  

Η Πατρίδα μας, η Ελλάδα, υφίσταται τρομοκρατία εκ του εξωτερικού, εκ του εσωτερικού, καθώς επίσης και δυνητική. Η εκ του εξωτερικού συνiστaται στις χυδαίες απειλές κήρυξης πολέμου, προερχόμενες από τους Μογγόλους υπανθρώπους. Η εκ του εσωτερικού στην χυδαία κατάλυση των θεσμών από αγέλες καθαρμάτων καταλλήλως υποκινούμενες από υποκείμενα, τα οποία υποτίθεται ότι επέχουν θεσμικό ρόλο.

Τέλος η δυνητική τρομοκρατία υποφώσκει στις ορδές των λαθροεισβολέων πιστών του Ισλάμ. Οι Μογγόλοι υπάνθρωποι προσπαθούν να παρασύρουν τη Ελλάδα σε πόλεμο με ιδικήν της υπαιτιότητα (Μέθοδος Κυπριακού). Τα καθάρματα εκ του εσωτερικού επιδιώκουν την συνταγματικήν εκτροπήν γι να επανέλθουν εις την εξουσία. Οι Ισλαμιστές λαθροειεσβολείς επιδιώκουν την κατάλυση του ευρωπαϊκού πολιτισμού για ίδιον εθνικο – θρησκευτικό – πολιτισμικό – οικονομικό όφελος.

Προτεινόμενες λύσεις

Να παρασύρουμε τους Μογγόλους υπανθρώπους να κάνουν το πρώτο βήμα όχι μόνον εναντίον της Ελλάδος αλλά εναντίον της Ενωμένης Ευρώπης.

Πως; Επεκτείνοντες τα χωρικά ύδατα στα 12 μίλια. Τότε θα δούμε την αξία της απειλής περί casus bel.

Οσον αφορά στα καθάρματα εκ του εσωτερικού η λύση αποτελεί μονόδρομο. Εγκατάσταση Αστυνομικών Τμημάτων εντός των Ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με αυστηρό έλεγχο εισερχομένων και εξερχομένων φυσικών προσώπων. Αυστηρόταταη τιμωρία (φυλάκισης και δήμευσης περιουσίας) των φυσικών αλλά και των ηθικών ενόχων.

Ευτυχώς για την πατρίδα μας ο κίνδυνος εκ των Ισλαμιστών λαθροεισβολέων δεν είναι τόσον άμεσος όσον των γεγονότων εις την Γαλλίαν. Ο Πρόεδρος Μακρόν ενήργησεν σωστά με κινητοποίησιν των ειδικών δυνάμεων του Στρατού. Η λύση του προβλήματος είναι η Τρομοκράτηση των Τρομοκρατών .

Το Συντεταγμένο κράτος δύναται να την επιβάλλει. Θέλει;

Δια την υπογραφήν 
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ - ΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια