Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1713

 


ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook




Kυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - Coach


Άλμπουμ ΕΛΛΑΣ 
Ο Κυριάκος Κόκκινος πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία.


2500 χρόνια πριν ένας γίγαντας ανελευθερίας και καταπίεσης απείλησε να καταπιεί τον φωτεινό Ελληνισμό και τις αξίες που ανέκαθεν υπηρετεί.

Το θαύμα της νίκης μας είχε μεγάλο κόστος και μία σειρά μη αυτονόητων σήμερα όρων.

Απαίτησε ενότητα, όταν πολλοί υπέκυπταν από φόβο ή το δέλεαρ του πλούτου ή της εξουσίας. Απαίτησε υπεροχή σε επίπεδο πνευματικών αξιών και εφαρμοσμένων πολιτικών αρχών, συνεχή εκπαίδευση και αριστεία στην τέχνη του πολέμου, από το σύνολο των πολιτών και προβάδισμα σε οπλικά συστήματα και στρατηγικές μεθόδους.

Σήμερα, που ο Ελληνισμός συνέρχεται σταδιακά από το σοκ των 400 επώδυνων χρόνων της κατοχής μας από τον Οθωμανικό σύγχρονο γίγαντα δεσποτισμού κι ανελευθερίας, διανύοντας 200 χρόνια μιας θυελώδους πορείας στα μονοπάτια αναζήτησης της κοσμικής του θέσης και ρόλου, νέες προκλήσεις αναγεννώνται.

Ο δεσποτισμός κι η ανελευθερία, ως δυνάμεις άρνησης, δεν εξαφανίστηκαν κι απαιτούν ξανά την απενεργοποίηση του Ελληνισμού και των σύμφυτων με αυτόν πανανθρώπινων αξιών του και για άλλη μία φορά την καταστροφή του.

Για να ανταπεξέλθουμε, όπως στο παρελθόν, απαιτούνται οι ίδιες προϋποθέσεις, όπως και τότε!
  
Ενότητα μεταξύ μας, βίωση στο μέγιστο δυνατό βαθμό των πολιτικών και πνευματικών αρχών, που καλούμαστε να υπερασπιστούμε για ακόμη μία φορά, ισχυρές κι αδιάρρηκτες συμμαχίες με όσους εμφορούνται από κοινό κώδικα αξιών, συνεχόμενη απαιτητική και προσαρμοσμένη στις σύγχρονες συνθήκες, εκπαίδευση του συνόλου των πολιτών και τέλος έμφαση στην ανάπτυξη από εμάς σύγχρονων προηγμένων οπλικών συστημάτων και στρατηγικών.

Υπό αυτές μόνον τις προϋποθέσεις η πνευματική ποιότητα μπορεί να επικρατήσει των υλικών μεγεθών!

Σκεφτείτε όλοι ποιά θέση λαμβάνετε, έμπρακτα, στην επαναφορά ενός ακόμη κοσμικού αγώνα και τι είστε διατεθειμένοι να εισφέρετε στα τάγματα του πνεύματος!!!


Κυριάκος Κόκκινος, Δικηγόρος 
Πρόεδρος Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ 
Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων


Δεν υπάρχουν σχόλια