Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ φ.1713

 


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Αποκαλύψεις-ΣΟΚ για τους Δούρειους ίππους της Τουρκίας –
Το μυστικό σχέδιο «Αλκμήνη» της ΕΥΠ επί τουρκικού εδάφους Τι παραδέχθηκε on air ο αρμόδιος Υπουργός για το μεταναστευτικό

  


Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως αναφορικά με την δράση ύποπτων ΜΚΟ στα νησιά πλησίον της Τουρκίας. Πρόκειται για τον δόλιο ρόλο τους όχι μόνο στο μεταναστευτικό αλλά και στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας. Οπως αναφέρει η κυριακάτικη έκδοση της «Καθημερινής», στο πλαίσιο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για 35 μέλη από τουλάχιστον 4 ύποπτες ΜΚΟ, αποκαλύπτεται το άρτια στημένο δίκτυο πληροφοριών που δρούσε για λογαριασμό της Τουρκίας με…«μεσάζοντες» τις ΜΚΟ! Πρόκειται για υπηκόους Γερμανίας, Γαλλίας, Ελβετίας, Αυστρίας, Νορβηγίας και Βουλγαρίας, ενώ οι ύποπτες ΜΚΟ είχαν έδρα την Γερμανία, την Αυστρία και τη Νορβηγία.

Ανθρωποι της ΕΥΠ (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) και της ΕΛ.ΑΣ. προέβησαν σε εξονυχιστικές έρευνες τον περασμένο Αύγουστο, περίοδο κατά την οποία η κρίση με την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο βρισκόταν στο ζενίθ της! Εκεί ανακάλυψαν εν δράσει τον δούρειο ίππο που είχε στηθεί με την ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια σε νησιά όπως είναι η Λέσβος. Το πληροφοριακό αυτο σύστημα γνώριζε τα πάντα για τις κινήσεις των ελληνικών αρχών (π.χ. Λιμενικό), παρακολουθώντας ακόμη και τις συχνότητες! Πολύ εύστοχα στην σημερινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, ο Υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, χαρακτήρισε τα μέλη των «ύποπτων» ΜΚΟ ως «κατασκόπους» και όχι άτομα με ανθρωπιστική δράση, τονίζοντας:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αφήσει τις δομές να διοικούνται από ΜΚΟ. Εμείς κοιτάξαμε το ρόλο των ΜΚΟ στην λαθροδιακίνηση προσώπων, ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα νησιά μας -και δεν είναι μόνο η Λέσβος-, ΜΚΟ που συμμετείχαν σε κυκλώματα για να έρχονται παράνομα μετανάστες στη χώρα μας, ΜΚΟ που παρακολουθούσαν το λιμενικό, παρακολουθούσαν συχνότητες, και είχαν ρόλο κατασκόπων και όχι ανθρωπιστικής δράσης»

Σύμφωνα πάντα με την “Καθημερινή”, μία μυστική επιχείρηση σε τουρκικό έδαφος με πρωταγωνιστές παράτυπους μετανάστες σε ρόλο «πρακτόρων» της ΕΥΠ είναι αυτή που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην έρευνα κατά τεσσάρων μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ) στη Λέσβο. Τα στελέχη της ΕΥΠ μάλιστα εντυπωσιάστηκαν από τον βαθμό της άριστης πληροφόρησης που είχαν τόσο τα μέλη των ΜΚΟ όσο και τα πληρώματα των πλοίων που ήταν γεμάτα με αλλοδαπούς από τα τουρκικά παράλια. Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές που πρωγωνίστησαν στο εν λόγω σχέδιο με την κωδική ονομασία «Αλκμήνη» ήξεραν πως αυτή η υπόθεση εγείρει σοβαρό θέμα εθνικής ασφάλειας, σε μία περίοδο μάλιστα που Ελλάδα και Τουρκία έφτασαν μία ανάσα από την ένοπλη σύρραξη.

5ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 4 Οκτωβρίου, 2020





Μας ξεπούλησαν στην Τουρκία, μας έκαναν και εχθρούς με την Ρωσία!

  

Νέα παρέμβαση από το ρωσικό ΥΠΕΞ αναφορικά με τις βλέψεις και προσπάθειες των ΗΠΑ να κάνουν «ανάχωμα» την Ελλάδα στη ρωσική παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο. Η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα στο κομμάτι της Ελλάδας αρκέστηκε σε ένα λιτό, αλλά καίριο σχόλιο: «Το ερώτημα για το πόσο αυτή η προσέγγιση ανταποκρίνεται στα συμφέροντα της Αθήνας, πρέπει να απευθυνθεί στην Ελληνική ηγεσία». Οσον αφορά τη στάση των ΗΠΑ και τις επιδιώξεις τους στην Ανατολική Μεσόγειο: «Η θέση των ΗΠΑ δεν είναι είδηση για μας. Το ερώτημα για το πόσο αυτή η προσέγγιση ανταποκρίνεται στα συμφέροντα της Αθήνας, πρέπει να απευθυνθεί στην Ελληνική ηγεσία. Τα σχέδια της Ουάσινγκτον για τη διεύρυνση της στρατιωτικής παρουσίας στην Ανατολική Μεσόγειο μας ανησυχούν επειδή έχουν ξεκάθαρο αντιρωσικό χαρακτήρα – κανείς δεν το κρύβει – αντικατοπτρίζουν την επιθετική πολιτική των ΗΠΑ και δεν συμβάλλουν στην ενίσχυση της ειρήνης και της ασφάλειας σε αυτήν την περιοχή».

Η Ρωσίδα εκπρόσωπος στάθηκε και στα ενεργειακά και στις κατηγορίες που αποδίδονται στη Ρωσία για μονοπώλιο: «Οσον αφορά στα ενεργειακά ζητήματα – ποτέ δεν επιδιώξαμε τον ρόλο του προμηθευτή μονοπωλιστή, που μας αποδίδεται. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην πολιτικοποίηση της συνεργασίας σε αυτόν τον τομέα. Η επιλογή πρέπει να κάνουν οι ίδιες οι χώρες-καταναλωτές, βάσει της λογικής του ελεύθερου ανταγωνισμού, της οικονομικής σκοπιμότητας και του οφέλους τους». Πηγή: Ε.Θ.





Ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας ζητά εξηγήσεις από το ΝΑΤΟ για το ότι το μέλος του Τουρκία βομβάρδισε το Καραμπάχ…

  


Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020Ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας Nikol Pashinyan είπε ότι οι σύμμαχοι της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ πρέπει να εξηγήσουν γιατί τα τούρκικα F-16 βομβάρδισαν το Καραμπάχ, σκοτώνοντας πολίτες.

“Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εμπλέκονται άμεσα στις εχθροπραξίες (στο Καραμπάχ). Οι συμμάχοι της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ πρέπει να εξηγήσουν γιατί οι F-16 βομβάρδισαν πόλεις και χωριά του Καραμπάχ, σκοτώνοντας αμάχους.””Οι τρομοκράτες που μεταφέρθηκαν από τη Μέση Ανατολή μάχονται στο πλευρό του Αζερμπαϊτζάν υπό την αιγίδα της Τουρκίας”, πρόσθεσε. “Πώς μπορεί κάποιος να προτείνει (στην Αρμενία) ότι ο λαός του Ναγκόρνο Καραμπάχ θα μείνει πρόσωπο με πρόσωπο με τρομοκράτες και εξτρεμιστές;”, δήλωσε ο Πασίνι. “Μια εκεχειρία μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν η Τουρκία αποβληθεί από τον νότιο Καύκασο.”sputnik






EΚΤΑΚΤΟ! Xτύπημα Πούτιν-Tρόμος στις ΗΠΑ! Πανικός στον πλανήτη…

  


19/10/2018 ΔΙΕΘΝΗ: Αναταραχή αναμένεται να προκαλέσει στις ΗΠΑ η απόφαση της Ρωσίας να προχωρήσει σε αποδολαριοποίηση της οικονομίας. Μιλώντας σε φόρουμ στο Σότσι, ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε τα σχέδια της Μόσχας, τονίζοντας ότι η αποδολαριοποίηση στοχεύει στην ασφάλεια της χώρας και όχι υπονόμευση του νομίσματος. «Εμείς θα προχωρήσουμε, όχι επειδή θέλουμε να υπονομεύσουμε το δολάριο, αλλά επειδή θέλουμε να διασφαλίσουμε την ασφάλειά μας, γιατί δεχόμαστε συνεχώς, χωρίς να μας δίνουν την ευκαιρία να εργαστούμε σε δολάρια», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Υπενθυμίζουμε ότι το υπουργείο Οικονομίας , το υπουργείο Οικονομικών και η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για την αποδολαριοποίηση της ρωσικής οικονομίας. Οι προτάσεις αυτές, όπως είχε δηλώσει ο Ρώσος υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Μαξίμ Ορέσκιν, αποσκοπούν στο να μειωθεί η εξάρτηση της ρωσικής οικονομίας από το δολάριο.

Πηγή: VOICENEWS





Δεσπόζει από ψηλά! Τεράστιος ατσαλένιος Σταυρός υψώθηκε στο Κοσσυφοπέδιο…

  


Την ώρα που γύρω από το Κοσσυφοπέδιο παίζονται πλέον επικίνδυνα παιχνίαδια οι Σέρβοι χρηματοδότησαν και έστησαν έναν τεράστιο σταυρό σύμβολο της δικής τους κυριαρχίας στην περιοχή… Εναν τεράστιο Σταυρό 20 μέτρων ύψους και 12 μέτρων πλάτους ύψωσαν στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 σε έναν λόφο με υψόμετρο 905 μέτρων.

Ο Τίμιος Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος της περιοχής του Κοσσυφοπεδίου και χρηματοδοτήθηκε από τους Σέρβους ενώ η ιδέα ήταν των κατοίκων του δήμου της περιοχής Λεπόσαβιτς. Ο Σταυρός είναι κατασκευασμένος από ατσάλι το οποίο είναι ανοξείδωτο.

Πηγή: VOICE NEWS 04/10/2020






“Απορρίπτουμε την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης, και αγκαλιάζουμε το δόγμα του πατριωτισμού”

  


“Είμαστε επίσης υπέρ των πολιτών και των ανθρώπων που αγαπούν την ειρήνη παντού. Πιστεύουμε ότι όταν τα έθνη σέβονται τα δικαιώματα των γειτόνων τους και υπερασπίζονται τα συμφέροντα του λαού τους, μπορούν καλύτερα να εργαστούν μαζί για να εξασφαλίσουν τις ευλογίες της ασφάλειας, της ευημερίας και της ειρήνης. Ο καθένας από εμάς σήμερα είναι ο απεσταλμένος μιας ξεχωριστής κουλτούρας, μιας πλούσιας ιστορίας και ενός λαού που συνδέονται από τους δεσμούς μνήμης, παράδοσης και τις αξίες που κάνουν τις πατρίδες μας σαν πουθενά αλλού στη Γη.”

Ντόναλντ Τράμπ, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, 25 Σεπτεμβρίου, 2018, Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Αρέσει δεν αρέσει, σε παγκόσμια κλίμακα, το σύστημα το οποίο βρίσκεται απέναντι στον Αμερικανό Πρόεδρο και αυτά που πρεσβεύει όσο αφορά τη διεθνή πολιτική είναι ένα σύστημα που δεν έχει κανένα σεβασμό στα εθνικά σύνορα, την εθνική κυριαρχία, τις παραδόσεις και τις αξίες των εθνών.

Πηγή: Ε.Θ.ΔΙΕΘΝΗ. - 3 Οκτ 2020





Δεν υπάρχουν σχόλια