Header Ads

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ φ.1711

 

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ
ΣΤΟ FACEBOOK
  


Τιμή και δόξα στους αθάνατους ήρωες του Σώματος Χωροφυλακής ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ


Ανδρέας Μητσόπουλος 3 Σεπτεμβρίου στις 3:38 μ.μ. •

 

Σαν σήμερα την 3η Σεπτεμβρίου 1965, απεβίωσε ο εμβληματικός Αρχηγός της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής, Αντιστράτηγος ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΣΑΜΟΥΗΛ (18941965). Ο Ηρωικός Αξιωματικός που κατά τα Δεκεμβριανά του 1944, ως Συνταγματάρχης και Διοικητής του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, οδήγησε τους άνδρες του στη Νίκη, αναχαιτίζοντας με επιτυχία τις κομμουνιστικές επιθέσεις που μαίνονταν στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΗΡΏΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗ ΖΏΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Efhmerida Fonikorinthias Βαγγέλης Κόκκινος: Φίλε Ανδρέα Μητσόπουλε, με τις αναρτήσεις σου κρατάς άσβεστη την ιστορική μνήμη, που τόσο προσπαθούν να διαγράψουν οι ανθέλληνες, κυρίως οι πολιτικοί, σχεδόν όλων των κομμάτων που έχουν τη μεγάλη ευθύνη της Εθνικής Παιδείας, Οι ηρωϊκοί υπερασπιστές του Ελληνικού Εθνους, στις μάχες του Συντάγματος Μακρυγιάννη Αθηνών, μετά τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, απέτρεψαν τους Κομμουνιστές του ΕΛΑΣ να καταλάβουν την Αρχή και να οδηγήσουν τη χώρα μας στην τότε Κομμουνιστική Σοβιετική Ενωση, να γίνει δορυφόρος του αιμοσταγούς Ιωσήφ Στάλιν με ό,τι αυτό συνεπαγόταν. Τιμή και δόξα στους αθάνατους ήρωες του Σώματος Χωροφυλακής, που κακώς κατά τη γνώμη μου διέλυσαν οι πολιτικοί...

Ανδρέας Μητσόπουλος Efhmerida Fonikorinthias

Αγαπητέ φίλε κ. Βαγγέλη, έχετε απόλυτο δίκιο. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΏΕΣ ΤΗΣ ΧΏΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΏΣΗΣ «Χ» ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ, που απέκρουσαν τον κομμουνιστικό κίνδυνο και έσωσαν την Εθνική-Αστική Δημοκρατία μας. Στις μέρες μας, λόγω της τεράστιας εγκληματικότητας, είναι απαραίτητη η επανίδρυση της Ελληνικής Χωροφυλακή υπό μορφή Στρατοχωροφυλακής (Επονται δεκάδες σχόλια σε όλες τις αναρτήσεις). 







Δεν υπάρχουν σχόλια