Header Ads

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ φ.1710


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ κ. ΒΑΣ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ

 



Οδυνηρό το πλήγμα που δέχθηκε από τον αδήριτο φυσικό νόμο η οικογένεια του Δημάρχου Κορινθίων. Οδυνηρό όχι μόνο γιατί ήταν αιφνίδιο, αλλά και διότι ξεπερνάει τις ανθρώπινες ψυχικές αντοχές που έχει κάθε οικογένεια.

Η καλή και αγαθή σύζυγος και μητέρα «έφυγε» πάνω στην ακμή της ύπαρξής της, απροσδόκητα...επιστρέφοντας στον Δημιουργό της.

Ευγενική, προσηνής και καλόγνωμη έβαλε με τον τρόπο που βίωνε την καθημερινότητά της, τη σφραγίδα της αρτιότητας που την χαρακτήριζε, στην παρουσία δίπλα στον αγαπημένο της Βασίλη. Συμπονούμε και συμμεριζόμαστε το ψυχικό άλγος του ιδίου και της οικογένειάς του, και ως «Ένωσις των εν Αθήναις Κορινθίων» εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

Ευχόμαστε εκ βαθέων να είναι μακάριος ο βίος της στον τόπο των αγαθών ψυχών όπου τώρα οδεύει και σε όλους τους οικείους της να έχουν υγεία για να την θυμούνται πάντα!

Εκ μέρους του ΔΣ 

Η Πρόεδρος Αικατερίνη Ταράση 
Η Γεν. Γραμματέας Κανελλιώ Σακελλαριάδου 

Για την απώλεια της Αγγελικής Γιώτη – Νανοπούλου





Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κορίνθου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο της Κικής Νανοπούλου, μιας γυναίκας με διακριτό ήθος και εργατικότητα 


Κόρινθος, 12 Σεπτεμβρίου 2020 Εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου για τον πρόωρο και άδικο χαμό της συζύγου του, Κικής Νανοπούλου. Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια μεγάλη και δύσκολη δοκιμασία. Οι λαμπρές αναμνήσεις ενός ανθρώπου που έζησε με ειλικρίνεια και α ξιοπρέπεια τη ζωή του, αφήνοντας πίσω τους τους καρπούς των καλών του πράξεων, θα είναι πάντα ισχυρότερα από τον θάνατο.

«Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κορίνθου Περιάνδρου 40 - Κόρινθος e-mail:om.korinthion@gmail.com Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κορίνθου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο της Κικής Νανοπούλου, μιας γυναίκας με διακριτό ήθος και εργατικότητα.»






Συλλυπητήρια για την απώλεια της Κικής Νανοπούλου

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον ξαφνικό χαμό, της αγαπημένης μας Κικής. Το θλιβερό αυτό ξαφνικό γεγονός, μου θύμισε ένα άλλο ξαφνικό χαμό, πριν 30 χρόνια, στην ίδια ηλικία με της Κικής μας. Ο πόνος είναι μεγάλος. Σκέπτομαι συνέχεια τον αγαπητό μας Βασίλη, τα παιδιά, και του εξαίρετους γονείς της, Μια καταπληκτική και αξιοσέβαστη Οικογένεια της Κορίνθου.

Συλληπούμαι βαθειά από καρδιάς μου όλους / Με πόνο ψυχής Οικογένεια Ειρήνης – Βασιλείου Τσετσώνη






Δεν υπάρχουν σχόλια