Header Ads

ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ φ.1710

 

ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

 



Προσφάτως έγινε απόπειρα να ξαναγραφτεί ένα τμήμα της νεώτερης ελληνικής ιστορίας. Πρόκειται για την περίοδον την οποίαν ο γράφων ονομάζει ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ, ενώ οι ‘‘αντικειμενικοί‘‘ και οι εθνομηδενιστές ονομάζουν εμφύλιο πόλεμο

ΟΙ ΒΛΑΣΤΟΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΟΓΕΝΙΑΣ συναποφάσισαν να ξαναγράψουν την ιστορία. Πρόκειται για υποκείμενα παρασιτικώς διαβιούντα , μειωμένης ηθικής και ευφυΐας, κατά το πλείστον, μηδέποτε εργασθέντα, τελείως απαίδευτα με έμφυτο αλλά και καλλιεργημένο μίσος για το έθνος και την αστικήν τάξη, όπως εγαλουχήθησαν από την ΒΛΑΚΟΓΕΝΙΑ, την οποίαν είχες φροντίσει και διαμορφώσει ο αλήστου μνήμης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Τα υποκείμενα αυτά προσεπάθησαν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα των συμμοριτών ιδεολογικών προγόνων τους όταν κατέλαβαν την εξουσία αφού εξηπάτησαν έναν όχι ιδιαιτέρως ευφυή λαό.

Αποτολμούν να βεβηλώσουν τόπο ποτισμένο από το αίμα ΕΛΛΗΝΩΝ, εις την μνήμην των οποίων, η ευγνωμονούσα πατρίς ουδέν Μνημείον ύψωσεν.

Αλλά τι θέλουν να ανασκευάσουν οι ΒΛΑΣΤΟΙ της ΒΛΑΚΟΓΕΝΙΑΣ; Γιατί επιζητούν εκδίκηση; Προφανώς για την ήττα των συμμοριτών προγόνων τους, οι οποίοι προσεπάθησαν να καταλύσουν βιαίως το εθνικό πολίτευμα αμέσως μετά τον καταστροφικό Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο με κόστος άφθονο αίμα ελληνικό και πλείστες όσες καταστροφές.

Οι Έλληνες, υφιστάμεθα, εκτός των άλλων, την ηχορύπανση εκ του ονόματος του αιμοβαρού παράφρονος με τις γνωστές προσωπικές ιδιαιτερότητες, Άρη Βελουχιώτη… Προσφάτως, ο γνωστός χυδαίος πρωτάνθρωπος μέλος, δυστυχώς του ελληνικού κοινοβουλίου έκραζεν την αοσίωσιν του εις το ανωτέρω υποκείμενον. Αλλά αυτή είναι η θρησκεία των ΒΛΑΣΤΩΝ την ΒΛΑΚΟΓΕΝΙΑΣ, ίσως εκσυγχρονισμένη με ΠΟΥΡΑ -ΠΙΣΙΝΑ- ΧΑΒΙΑΡΙ και ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΑΡΗ

Δια την υπογραφήν ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗ -ΙΔΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια