Header Ads

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ φ.1707

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
• ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ

• Ο δόλιος ρόλος της Γερμανίας αποκαλύπτεται
του Ιωάννη Ασλανίδη*


ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ

-Διαβάζοντας κάποιες από τις παρακάτω σκέψεις Πατριώτη μας δυστυχώς δεν γνωρίζω τ’όνομα του, θεώρησα καλόν, να το επιμεληθώ και αφού προσθέσω και τις δικές μου σκέψεις, να το κοινοποιήσω στους Πατριώτες μου.

-Σκοπός του συνοπτικού αυτού Παραινετικού κειμένου είναι, να επισημάνω και εγώ για μία ακόμη φορά, στην Κυβέρνηση, στον Ελληνικό Λαό και στους σοφούς της Πατρίδος μας, που πρέπει να στηριζόμαστε, για να διαιωνίσουμε στούς αιώνες των αιώνων την αγαπημένη μας Πατρίδα.

-Η θέση ενός Έθνους στο παγκόσμιο γίγνεσθαι διαμορφώνεται από τις αρχές και αξίες του ανθρώπινου Δυναμικού που αποτελεί το Έθνος. Έτσι σήμερα, με την ιστορικά και δογματικά καταξιωμένες αρχές, μπορούμε να πούμε για ένα έθνος που θα έχει μέλλον:

.Όταν! ο λαός του έχει πίστη στο Θεό και εμπιστοσύνη στον εαυτόν του…

.Όταν! ο λαός του φορά τα ρούχα που αυτός υφαίνει, τρώει το ψωμί από στάρι που αυτός έχει σπείρει, και πίνει κρασί που τρέχει από το πατητήρι του.

.Όταν! ο Λαός που καταδικάζει την βιαιότητα στην Χώρα του και ποτέ δεν επιτρέπει την δουλεία του τόπου του, με οιανδήποτε μορφή. .Όταν! ο Λαός του επενδύει στο όνειρο και απαιτεί στον ξύπνιο τον σεβασμό των Άλλων.

.Όταν! ο Λαός του υψώνει την φωνή του στην μάχη για την επιβίωση στην αιωνιότητα και είναι υπερήφανος για τους προγόνους του τα μνημεία και καθετί που είναι και συνθέτει την πατρίδα του.

.Όταν! ο Λαός του έχει Κυβέρνηση, πρότυπο και μπροστάρη σ’ όλα τα μέτωπα, έχει πραγματικούς φιλοσόφους και όχι ταχυδακτυλουργούς και έχει τεχνίτες και όχι μιμητές και μπαλωματάρηδες.

.Όταν! ο Λαός υποδέχεται τον νέο Κυβερνήτη του με σαλπίσματα γιορτής και τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια.

.Όταν! οι Σοφοί του Έθνους δεν είναι βουβοί και τα παλικάρια του είναι έξω από την κούνια. .Όταν! ο Ελληνικός Λαός έχει εξασφαλίσει την δυνατότητα μόνος του, δια των Ενόπλων Δυνάμεων του, την υπεράσπιση της ιερής Πατρίδος του. .Όταν! τέλος τα πολιτικά κόμματα της Δημοκρατίας πέρα από τις ιδεολογικές διαφορές θεωρούν τον εαυτόν τους ότι ανήκουν όλοι μαζί, απόλυτα στο αυτό έθνος.

ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΩΝ.

Επιμέλεια 
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης 
Ανστγος ε.α.Ο δόλιος ρόλος της Γερμανίας αποκαλύπτεται

Με μία ανακοίνωση – πρόκληση πριν από λίγο το υπουργείο εξωτερικών της Γερμανίας, αφού βεβαίως εκφράζει τις ανησυχίες του για τις κινήσεις της Τουρκίας, καταλήγει στο πρωτοφανές συμπέρασμα: Κάντε διμερή διάλογο και βρείτε τα μεταξύ σας! Η στάση αυτή της Γερμανίας επιβεβαιώνει την φημολογία των προηγούμενων εβδομάδων για τον δόλιο ρόλο της απέναντι στην Ελλάδα, που στοίχισε ακόμα και την πολύτιμη ελληνογαλλική συμμαχία, αφού αποκαλύπτεται πλέον ότι αυτή είναι που θέλει να υποβαθμίσει ένα διεθνές θέμα διμερές!

Διότι η Γερμανία τεχνηέντως λησμονεί τον υποτιθέμενο ηγετικό της ρόλο στην Ευρωπαΐκή Ένωση, πετά στον κάλαθο των αχρήστων το διεθνές δίκαιο το οποίο προφανώς είναι και με το μέρος της Ελλάδας και καλεί τον θύτη με το θύμα «να τα βρούν μεταξύ τους«! Ξεχνά η Γερμανία ότι η ΑΟΖ της Ελλάδας είναι και ΑΟΖ της Ευρώπης. Ξεχνά η Γερμανία την ομόφωνη απόφαση στην σύνοδο κορυφής του Δεκεμβρίου, που ακυρώνει το μνημόνιο Τουρκίας – Σαράτζ. Διαγράφει η Γερμανία το Δίκαιο της Θάλασσας που και η ίδια έχει υπογράψει, και καλεί την Ελλάδα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον εισβολέα! Για να παραστήσει η ίδια τον διαιτητή!

Δεν υπάρχουν σχόλια