Header Ads

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ φ.1706

Επαναλειτουργεί η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κορίνθου Μετά από δύο χρόνια λουκέτο




Απέδωσε η συνεργασία Δήμα - Καρπούζη


Παρόντες στον Αγιασμό μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας – Με αυστηρά μέτρα λόγω κορωνοϊού τελέστηκε ο Αγιασμός

Με κάθε επισημότητα τέθηκε σε επαναλειτουργία η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κορίνθου την Παρασκευή 31 Ιουλίου, όπου τελέσθηκε Αγιασμός παρουσία του Υφυπουργού Υγείας κ. Βασ. Κοντοζαμάνη.

Τον κ. Κοντοζαμάνη συνόδευε η πολιτική ηγεσία του τόπου, με επικεφαλής τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Χρίστο Δήμα. Παρόντες και οι άλλοι τρεις βουλευτές του Νομού Νίκος Ταγαράς, Μαριλένα Σούκουλη και Γιώργος Ψυχογιός αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης αλλά και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Ιωάννης Καρβέλης.

Ο κ. Κοντοζαμάνης στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της κίνησης αυτής και δεσμεύτηκε ότι θα είναι συμπαραστάτης στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Η συγκινητική ανάρτηση του Χρίστου Δήμα

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας σε ανάρτησή του, που συνοδευόταν από τις ζωγραφιές της Παιδιατρικής Κλινικής, στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε:

«Οι ζωγραφιές που βλέπετε είναι από την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, η οποία μετά από σχεδόν δύο χρόνια επαναλειτουργεί. Όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να τις δούμε από κοντά, όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό που ξανά-άνοιξε. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου που κάνει πραγματικά υπερπροσπάθεια».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης ευχαρίστησε όλους τους ανωτέρω και τους διαβεβαίωσε ότι με την συμπαράσταση ολόκληρου του προσωπικού του Νοσοκομείου θα συνεχίσουν τον αγώνα για να καταστεί το Νοσοκομείο πρωτοπόρο στην αποστολή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια