Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1701




Kυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - Coach


Ο Κυριάκος Κόκκινος πρόσθεσε 6 νέες φωτογραφίες — με την Σίσσυ Κατσούδα Χθες στις 12:42 π.μ.


26 Ιουνίου κι η 2020 Γ ΕΣΣΟ που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μ. Πεύκο, μαζί κι ο γιος μου Ευάγγελος - Αχιλλέας, ορκίστηκε να αγωνιστεί, ως μέρος της αδιάρρηκτης ιστορικής συνέχειας των Ομοίων, υπέρ πίστεως και πατρίδος! Λιτά και ουσιαστικά ! 

Χωρίς μεν κόσμο ελέω covid19, αλλά με την ιερότητα της ώρας να πλανάται γύρω και να εισέρχεται στις καρδιές! Ίδια όπως πριν 30 ή 60 ή 3000 χρόνια! Πάνω από 400 νέοι στρατιώτες έλαβαν το βάφτισμα της στρατιωτικής εμπειρίας, που αποτελεί πυλώνα και στίβο διατήρησης του Ελληνισμού για πολλές χιλιάδες χρόνια, βροντοφωνάζοντας τα «Ζήτω» της δικής τους ζωντανής ψυχής! 

Το ΚΕΕΔ σείστηκε από τον Εθνικό Ύμνο, που όλοι μας τραγουδήσαμε και εκεί στο τελείωμα.... «Χαίρε ω χαίρε Λευτεριά» .. μια μυστική πύλη άνοιξε στο χωροχρόνο κι αγκάλιασε τους νέους Πολίτες - Οπλίτες, ως ισότιμους στα δικαιώματα και τα καθήκοντα του Κοινού των Ελλήνων. 

Η Ουράνια Πύλη υποδοχής των λίγων εκλεκτών άνοιξε διάπλατα και πάλι μέσω της επιλογής της οδού του ενάρετου αγώνα, που οδηγεί μπροστά της, της οδού της ηθικής προσπάθειας, του καρποφόρου πόνου και του μετουσιωτικού ιδρώτα. Μέσα από αυτήν, οικεία κι αγαπητά πρόσωπα, παρουσιάστηκαν στο υπερβατικό πεδίο , οι πρόγονοι, οι ήρωες, οι άγιοι, τα πρότυπα κι υποδείγματα ζωής των Ελλήνων... κι όλοι μαζί τραγουδούσαν ρυθμικά στους λίγους εκλεκτούς, που συνεχίζουν, σε πείσμα των καιρών, να Τολμούν για όσα Αξίζουν, το μυστικό της Κοινωνίας των γενεών και των αξιών μας! 

Ταυτόχρονα μια νοητή πνοή, αρωματισμένη με την αύρα του θαλασσινού αέρα, μήνυσε σε όσους έχουν ανοικτά τα έσω όμματα κι υπενθύμισε και στους παλιούς, την ιερότητα του όρκου! Μια φωνή παιάνισε το νόημα της επιλογής του δύσβατου δρόμου κι ότι όλοι οι εθελοντές των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, ουδέπονται απολύονται, αλλά συνεχίζουν μέχρι τελευταίας τους πνοής να είναι υπόλογοι του Μεγάλου Έργου της Ζωής, που λίγοι αναζητούν κι ελάχιστοι αξίζει να γνωρίζουν! 

Πάντα Πιστός με όλα τα αδέλφια εν όπλοις, αλλά κι εν Πνεύματι, μία μεγάλη οικογένεια, συνεχίζουμε τη μακρά πορεία. Υπερήφανος για τη νέα γενιά, για τα άριστα στελέχη, για τη μοναδική Πατρίδα, την οποία τιμηθήκαμε να υπηρετούμε, με Αρετή και Τόλμη, έως του εγκοσμίου μας τέλους! 

Κυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - Coach 
Πρόεδρος Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ 
Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων 




Efhmerida Fonikorinthias Βαγγέλης Κόκκινος: Γιέ μου Κυριάκο, λυπήθηκα που η λεγόμενη πανδημία δεν μου επέτρεψε να περάσω την πύλη του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων να χαρώ την ορκωμοσία του Ευάγγελου - Αχιλλέα. Η περιγραφή σου όμως με συγκίνησε βαθιά και αυτό μου αρκεί!.Όπως πολύ σωστά ανέφερες σε προηγούμενη ανάρτηση η εναλλαγή των γενεών της οικογένειας ανά τριάντα χρόνια καλά κρατεί. Το 1958 εκπαιδεύτηκα εγώ στο Μεγάλο Πεύκο, ως Μόνιμος Ανθυπολοχαγός, το 1988 ήλθε η σειρά σου γιέ μου να αναβαθμιστείς με τα νάματα του Καταδρομέα - Αλεξιπτωτιστή και ΟΥΚ και τώρα το 2020 ο εγγονός μου και γιός σου Ευάγγελος - Αχιλλέας αρχίζει να μπολιάζεται με τη βασική Αρχή των Λοκατζήδων του Στρατηγού Καλλίνσκι. Συγχαρητήρια στο παιδί μας και στους γονείς που το γαλούχησαν: Καλή θητεία και ο Θεός με την Παναγία μαζί σε όλα τα παιδιά της Ελλάδας... 
Πριν 24ώρες ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ 245 ΚΑΙ 73 ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια