Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1702


ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Η απάντηση στο δόγμα Οζάλ που εφαρμόζεται στην Ελλάδα 

Από αυτήν εδώ τη στήλη του Πρωτοσέλιδου άρθρου πριν από πέντε περίπου χρόνια είχαμε επισημάνει ότι: «Εκρηκτικές διατάσεις έχει λάβει το ζήτημα της εισροής παράνομων μεταναστών στην χώρα μας σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση, ο οποίος μάλιστα προειδοποίησε ότι το επόμενο διάστημα το φαινόμενο θα οξυνθεί. Παρεμβαίνοντας στην Βουλή, είχε πει ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015 παρατηρήθηκε αύξηση κατά 130% των προσφύγων σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, ενώ συμφώνησε με την πρόταση της Φώφης Γεννηματά να υπάρξει διακομματική επιτροπή για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Μιλάμε μάλιστα για μια έξαρση, η οποία είχε προαναγγελθεί από πολιτικούς παράγοντες της προηγούμενης Κυβέρνησης αμέσως μετά τα πρώτα μέτρα για τους λαθρομετανάστες, που έλαβε η Κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα, δια του αρμόδιου τότε Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Πανούση. 

Επίσημες πληροφορίες ανέφεραν ότι στην Τουρκία βρίσκονται 2,5 εκατομμύρια Σύριοι πρόσφυγες και οι μισοί από αυτούς είναι στα παράλια. Στην Ιορδανία βρίσκονται 1,2 εκατομμύρια πρόσφυγες και συνολικά στα παράλια της Μεσογείου 4,5 εκατομμύρια». Το σχέδιο της Ελληνικής Κυβέρνησης ότι οι πρόσφυγες «πρέπει να πάνε προς όλες τις χώρες της Ευρώπης με διαδικασίες φαστ – τράκ να βγάλουν 3μηνες άδειες παραμονής για να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν, ώστε να μη γίνει η χώρα μας θέατρο μαζικής μετάβασης των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων από Συρία, κινήθηκε αρχικά προς την ορθή κατεύθυνση. Δεν είδαμε όμως να υλοποιείται και ήδη βιώνουμε την Ειρηνική Κατάληψη της Ελλάδας, αφού η δικομματική Κυβέρνηση Τσίπρα τα έδωσε όλα στο «Σύστημα» που προωθεί την αποεθνοποίηση των κρατών, ανοίγοντας τα σύνορα.. 

Το Δόγμα Οζάλ, ο οποίος είχε ισχυρισθεί παλαιότερα τα “Περί Διάλυσης της Εθνολογικής και Κοινωνικής συνοχής. Της Ελλάδος”, βρίσκεται από ετών σε πλήρη εφαρμογή από την Τουρκία. Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ, ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς». Το βαθύ τουρκικό κράτος έχει άλλωστε ιστορική ειδίκευση σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις. Πότε με ομαδικές εκτελέσεις, άλλοτε με εκτοπίσεις Λαών και σήμερα με την πιο δόλια παρεμβολή στα εσωτερικά ενός γειτονικού Κράτους. Τουλάχιστον δεκάδες πλωτά και φουσκωτά μέσα καθημερινά προσπαθούν και στην συντριπτική πλειοψηφία τους καταφέρνουν να περάσουν από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Sabah, (13/8/2015). 

Δυστυχώς, το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, παρεμβαίνει σήμερα με τις εξελεγκτικές επιτροπές μόνο για προβλήματα, που άπτονται της Οικονομίας, χωρίς να αγγίζει περιπτώσεις Εθνικών εγκλημάτων όπως είναι αυτό της αποδοχής Συνθήκης Σέγκεν και Δουβλίνου. Αν θέλει η Κυβέρνηση Τσίπρα να προστατέψει πραγματικά τη χώρα, εδώ και τώρα να προβεί σε μονομερή καταγγελία των παραπάνω συνθηκών, για τις οποίες δεν ρωτήθηκε ποτέ ο Ελληνικός Λαός... Το κακό παράγινε με την υπομονή του Λαού…» 

Σήμερα, μετά από αυτά τα χρόνια καταντήσαμε να έχουμε στα πόδια μας εκατοντάδες ίσως και εκατομμύρια λαθρομετανάστες, διάσπαρτους στο ελληνικό έδαφος και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί, αν δεν βρει η Κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκη να τους προωθήσει σε άλλα Ευρωπαϊκά κράτη ή να τους επαναπροωθήσει στις χώρες τους, ως ανεπιθύμητους, παρά τις κραυγές της Αριστεράς… 

Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια