Header Ads

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ φ.1700

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

Η τελευταία προειδοποίηση για τον Ντόναλντ Τραμπ 
Μία ταινία που προειδοποιεί τους Αμερικανούς αλλά και τον πλανήτη, τι θα γίνει αν δεν εκλεγεί ο Τραμπ…



Πηγή: el.gr 23 Ιουνίου, 2020 
Πολιτικοί, επιχειρηματίες, κυβερνήτες και άλλοι επώνυμοι και μη υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ από την Εθνική Δεξιά παρουσιάζουν μία ταινία, η οποία θα αποτελέσει το τελευταίο «όπλο», προκειμένου οι ψηφοφόροι των ΗΠΑ να μάθουν τους λόγους, για τους οποίους το λεγόμενο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ (Μπάιντεν, Ομπάμα, Χίλαρι κ.α.) θέλει να ανακτήσει την εξουσία στον Λευκό Οίκο, στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. 

Η ταινία προειδοποιεί ξεκάθαρα πως σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ο Τραμπ, οι διεθνιστές θα φέρουν μία «παγκόσμια κυβέρνηση», η οποία θα είναι σοσιαλιστική, θα έχει την απόλυτη εξουσία, ενώ θα λάβει χώρα η έλευση ενός παγκόσμιου «Μεσσία», του Αντίχριστου, όπως ξεκάθαρα αναφέρει η εφημερίδα Washington Times: 

Αυτά λένε επώνυμοι και διόλου γραφικοί υποστηριχτές του Τραμπ όπως θα δείτε, όχι εμείς. Τονίζουν μάλιστα πως η Συμφωνία για το Κλίμα στο Παρίσι, στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030, έγινε στο πλαίσιο ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού. Σε όλα αυτά τους εμποδίζει ο Τραμπ και γι’ αυτό τον μισούν, όπως αναφέρουν. 

Η ταινία ονομάζεται: «Τραμπ 2024: Ο κόσμος μετά τον Τραμπ» και περιέχει συνεντεύξεις από χριστιανούς και δεξιούς ομιλητές, όπως ο πρώην κυβερνήτης του Αρκάνσας, Mike Huckabee, ο Rev. Franklin Graham, ο αρθρογράφος Star Parker και Mike Lindell, CEO της εταιρείας «My Pillow». Όλοι τους εξαίρουν την οικονομική, μεταναστευτική και εξωτερική πολιτική του Τραμπ αλλά και τις προσπάθειές του κατά των αμβλώσεων και υπέρ της αναβίωσης των αμερικανικών αξιών. 
Η ταινία θα προβληθεί σε χιλιάδες κινηματογράφους ανά τις ΗΠΑ. 
Δείτε το τρέιλερ: στο el.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια