Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1686

Βουλευτής της Ν.Δ. Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη 

Ρυθμίζεται δια νόμου η παράταση προετοιμασίας διατήρησης του δημοτικού χαρακτήρα των λιμενικών Ταμείων... 


Η Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση δήλωσε στην εφημερίδα μας ότι ψηφίστηκε χθες το Νομοσχέδιο, το οποίο ρυθμίζει την παράταση προετοιμασίας σε όλα τα Λιμενικά Ταμεία του Κράτους, άρα και της Κορινθίας να εναρμονιστούν με τις κείμενες διατάξεις παραμονής στο σημερινό καθεστώς των Δήμων. 

Όπως είναι γνωστό η συμπολίτης μας βουλευτής έχει διοριστεί από το κόμμα, ως μέλος στη Διαρκή Μικτή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, η οποία είναι επιφορτισμένη στον πρώτο έλεγχο για όλα τα Νομοσχέδια επτά Υπουργείων πριν κατατεθούν προς ψήφιση στη βουλή. Ασχολείται δε με τον Τομέα Παραγωγής, Εμπορίου και Ανάπτυξης . Αυτή την εβδομάδα ψηφίστηκε το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που συγκροτήθηκε εκσυγχρονισμένο υφιστάμενο Νομοσχέδιο « Περί Ακτοπλοϊας», στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η παράταση για τα Λιμενικά Ταμεία. 

Όπως ανέφερε η κα Μαριλένα Σουκουλη Βιλιάλη, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου γίνεται σοβαρή και επίπονη εργασία από όλα τα μέλη που την απαρτίζουν διευκολύνοντας το έργο των επτά Υπουργείων…

Δεν υπάρχουν σχόλια