Header Ads

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ φ. 1675




ΕΠΕΤΕΙΟΙ, που είναι αποτέλεσμα χυδαίας εκμετάλλευσης των επετείων από αλητοσυμμορίες
 ψευτοπροοδευτικών αναρχοαριστερών…






Κάθε χρόνο εορτάζονται, η επέτειος της Αντίστασης του Πολυτεχνείου και της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, δυστυχώς συνοδευόμενες σχεδόν πάντοτε από πρόκληση υλικών ζημιών (ιδιωτικών και δημόσιων) αλλά ενίοτε και από απώλεια ανθρώπινων ζωών. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα χυδαίας εκμετάλλευσης των επετείων από αλητοσυμμορίες ψευτοπροοδευτικών αναρχοαριστερών.

Ο Γράφων δεν έχει αντιληφθεί την ακριβή σηματοδότηση της αντίστασης του Πολυτεχνείου.

Η Ιστορία καταγράφει την εργαλειοποίηση ενός γεγονότος καταλλήλως οργανωθέντος από έμπειρους οργανωτάς το οποίον επέφερεν αφ΄ ενός μεν την κατάρρευση μιας υποτυπώδους κυβέρνησης (ομοίας με την Τουρκικήν σήμερα) και την αναρρίχηση στην εξουσία ενός ανόητου, στρατιωτικού δικτάτορα, ο οποίος λόγω ηλιθιότητας, πρωτίστως , συνέβαλεν εις την απώλεια του 10% της Κυπριακής επικράτειας (Για το υπόλοιπον 30% εφρόντησεν ο γνωστός «νεκτοθάφτης» της Κύπρου).

Δυστυχώς το εγχείρημα δεν ήτο αναίμακτον Νεολαίοι έχασαν εντελώς άδικα την ζωή των.

Ο Γράφων δεν θυμάται κακοποίηση των επαγγελματιών οργανωτών. Από Σεβασμό στην Μνήμη των αδίκως δολοφονηθέντων ο Γράφων δεν επεκτείνεται στο παρσκήνιον της εποχής.

Η δεύτερη επέτειος αφορά στην άδικη δολοφονία νέου ανθρώπου. Τα κράτος Δικαίου εδίκασεν και κατεδίκασεν τον στυγερό δολοφόνο. Γιατί έπρεπεν να πυρποληθεί η Αθήνα και να δολοφονηθούν τρείς νέοι άνθρωποι ; Γι΄αυτούς ποιοι επλήρωσαν;

Αλλά ΑΘΛΙΟΙ του αριστερού εκτρώματος γνωρίζετε τι συνέβη ολίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Μαρτίου 1957; Τότε απηγχονίσθη από τους εγκληματίες βρετανούς ο 19χρονος ΗΡΩΑΣ της ΕΟΚΑ ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΙΗΚΑΡΙΔΗΣ. Το έγκλημά του ήτο ο αγώνας του για την απελευθέρωση της πατρίδος του. Ο ΗΡΩΑΣ αυτός των 19 χρονών είπεν στους γονείς του και την αδελφή του όταν τους είδεν για τελευταία φορά. «Ότι και να συμβεί , ό, τι κι αν γίνει, μην λυπηθείτε. Αν με εκτελέσουν, θα πάω στον Θεό και θα τον παρακαλέσω να είμαι ο τελευταίος που θα κρεμαστώ».

Στους συμμαθητάς του έγραψεν: Γειά σας παλιοί συμμαθητές. Τα τελευταία λόγια που γράφω σήμερα για σας.

Θα πάρω μια ανηφοριά

Θα πάρω μονοπάτια

Να βρώ τα σκαλοπάτια

Που παν στην Λευτεριά

Τώρα κι αν είναι χειμωνιά

Θα ΄ρθεί το καλοκαίρι

Την Λευτεριά να φέρει

Σε πόλεις και χωριά

Τον θυμάσθε ΑΘΛΙΟΙ αυτόν τον 19χρονο ΗΡΩΑ;

Μήπως γνωρίζετε ΑΘΛΙΟΙ του αριστερού εκτρώματος τι συνέβη τα μεσάνυχτα της 31ης Μαρτίου προς την 1ην Απριλίου του 1955; Τότε άρχισε ο Εθνικοαπελευθερωτικός Αγώνας της ΕΟΚΑ.

Πρόκειται για το τελευταίο ΕΠΟΣ της Ελληνικής Ιστορίας, η οποία άρχισε με την Μάχη του Μαραθώνος το 490 Π.Χ.

Σεις, πολιτικοί των εθνικών κυβερνήσεων πότε επιτέλους θα εορτάσετε αυτές τις επειτείους; Είναι αυτονόητον ότι το ερώτημα είναι ΡΗΤΟΡΙΚΟΝ για «πλαδαρούς» Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι ΤΙΜΟΥΝ και ΣΕΒΟΝΤΑΙ την ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Γιατί ΑΡΑΓΕ;



Δια την υπογραφήν



Ιων Δραγούμης

Δεν υπάρχουν σχόλια